Alınık 350-400 Lira arası android telefon alınır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Nereden aldınız peki ?
bir arkadasimdan aldim fakat telefoncudaya sormustuk 450 civariydi. 4.1.2 guncellemesi aldigi icin son olarak 400 450 arasi bulursun.arkadasimdan aldim ama piyasa fiyatina gore. suanda 400 450 arasi bulursun telefoncuda. s3 bile 650

hasankaratas1

hasankaratas1

Üye
Yeni S4'lerim Geldi 5 inc ve 1080x1920 Pixel ve bildiğiniz replika S4'lerden değil ses kalitesi kendi kalitesi Ayrıca 4G Destekli isterseniz arayın, Görüşelim, unutmadan Yedek bataryası ve Orjınal Aksesuarlarınıda gönderecem. ( Orj Bas-konuş kulaklık, Orj şarj cihazı ve usb kablosu, ekran filmi ve 1 adet yedek bataryası 2600 miliamper ) Ürün kontrollüdür ve Telefonlarım Sıfır ve Kutularındadır

Hasan
0506 854 52 43
[email protected]

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yeni S4'lerim Geldi 5 inc ve 1080x1920 Pixel ve bildiğiniz replika S4'lerden değil ses kalitesi kendi kalitesi Ayrıca 4G Destekli isterseniz arayın, Görüşelim, unutmadan Yedek bataryası ve Orjınal Aksesuarlarınıda gönderecem. ( Orj Bas-konuş kulaklık, Orj şarj cihazı ve usb kablosu, ekran filmi ve 1 adet yedek bataryası 2600 miliamper ) Ürün kontrollüdür ve Telefonlarım Sıfır ve Kutularındadır

Hasan
0506 854 52 43
[email protected]
Konu başlığında dediğim şekilde gönderirseniz adres vereyim?

Freedom_12

Freedom_12

Üye
Sony xperia ion var 6 aylık tertemiz düşünürsen anlaşalım ama istediiğim fiyat 550 piyassınada baka biirsin para sıkıntısından satıyorum

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hasankaratas1
hasankaratas1

hasankaratas1

Üye
Fiyat aralığım belli .
Note3 istersen 390'dan gönderirim ve kapıda ödemedir, kargon geldiğinde telefonu açaraın kontrol edersin öyle ödemeni yaparsın, Android işletim sistemli telefonları gerçekten cok seviyorum ve tavsiyem olur, neyse arkadaşım Note3'ümün fiyatı bu, beyaz tercih edebilirsin, çok şık duruyor,

Hasan
[email protected]
0506 854 52 43

sphone

sphone

Üye
samsung wonder temmuza kadar garantisi var kutulu faturalı 350 tl

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Telefon alınmış,
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...