SamilGoktas
Üye
Bu sdkBence bu ie 11 değil. Mağazada olan tarayıcılardan biri
Bu sdkBence bu ie 11 değil. Mağazada olan tarayıcılardan biri
Sdk nedir ?
Teşekkür ederim. Çok hızlısın turboSDK gelişticilerin gelecek güncellemeye uygulamalarını güncellesinler ve güncellemeyi test etsinler diye verilen bir takım fake telefon pc üzerinden.
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Teşekkür ederim. Çok hızlısın turbo![]()
Belli olmaz, göçer gider. Biliyorsun bizim telefonlardan her an her şey beklenir 
O SDK değil emülatör, yani bir nevi uygulamaların çalıştırılması ve test edilmesi için sanal telefon/makineSDK gelişticilerin gelecek güncellemeye uygulamalarını güncellesinler ve güncellemeyi test etsinler diye verilen bir takım fake telefon pc üzerinden.
Temiz bilgi:Sdk nedir ?
O SDK değil emülatör, yani bir nevi uygulamaların çalıştırılması ve test edilmesi için sanal telefon/makine

Fazlasıyla. Biz daha foruma girerken o cevapları yetiştiriyor. Valla turbo güncellemenin yayınlandığını da ilk senden duyacakmışız gibi geliyor. Yalnız dikkat et kontrol ettirirken artık hep aynı yere basmaktan ekranı göçertmeBelli olmaz, göçer gider. Biliyorsun bizim telefonlardan her an her şey beklenir
Telgrafla gönderildi.
))Adaşım, Harun abi döktürmüşsünYani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içinde

O SDK değil emülatör, yani bir nevi uygulamaların çalıştırılması ve test edilmesi için sanal telefon/makine

profil fotoğrafındaki kişi kim ? Aynısı tom warrenin twitter hesabında da var bide tom warren kim ? Teşekkürler![]()
)
ee işte sanal telefon sonuçta ikimizin söylediğide aynı şey değilmi yaw

ben gece çalışıyorum kontrol ederim sabaha kadarBakalım Olabilir İlk Kimden Duyacağınız Tabi Sabah Saatlerinde Gelirse Ben Uyuyor Olacağım İçin İlk Ben Yayınlıyamam Ama Sabah Olmaz Akşam Olursa Bilinki Turbocoreburada))
aynen benimde çok hoşuma gittiYalnız IE11'e ileri geri olayı kaydırarak olursa bomba olur.
önce sdk da yapılır sonra emülatörde test edilir diye biliyorum ben![]()