Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sdk nedir ?

TurboCall

TurboCall

Üye

SDK gelişticilerin gelecek güncellemeye uygulamalarını güncellesinler ve güncellemeyi test etsinler diye verilen bir takım fake telefon pc üzerinden.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
SDK gelişticilerin gelecek güncellemeye uygulamalarını güncellesinler ve güncellemeyi test etsinler diye verilen bir takım fake telefon pc üzerinden.

Teşekkür ederim. Çok hızlısın turbo :)

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
emz

emz

Üye
Teşekkür ederim. Çok hızlısın turbo :)

Fazlasıyla. Biz daha foruma girerken o cevapları yetiştiriyor. Valla turbo güncellemenin yayınlandığını da ilk senden duyacakmışız gibi geliyor. Yalnız dikkat et kontrol ettirirken artık hep aynı yere basmaktan ekranı göçertme:D Belli olmaz, göçer gider. Biliyorsun bizim telefonlardan her an her şey beklenir :D

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

O SDK değil emülatör, yani bir nevi uygulamaların çalıştırılması ve test edilmesi için sanal telefon/makine

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, pirenuri, byibo ve 1 kişi daha
beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, ErturkSahin ve Akhtoher
TurboCall

TurboCall

Üye
O SDK değil emülatör, yani bir nevi uygulamaların çalıştırılması ve test edilmesi için sanal telefon/makine

ee işte sanal telefon sonuçta ikimizin söylediğide aynı şey değilmi yaw :)

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
TurboCall

TurboCall

Üye
Fazlasıyla. Biz daha foruma girerken o cevapları yetiştiriyor. Valla turbo güncellemenin yayınlandığını da ilk senden duyacakmışız gibi geliyor. Yalnız dikkat et kontrol ettirirken artık hep aynı yere basmaktan ekranı göçertme:D Belli olmaz, göçer gider. Biliyorsun bizim telefonlardan her an her şey beklenir :D

Telgrafla gönderildi.

Bakalım Olabilir İlk Kimden Duyacağınız Tabi Sabah Saatlerinde Gelirse Ben Uyuyor Olacağım İçin İlk Ben Yayınlıyamam Ama Sabah Olmaz Akşam Olursa Bilinki Turbocoreburada :)))

jdmsaint

jdmsaint

Üye

profil fotoğrafındaki kişi kim ? Aynısı tom warrenin twitter hesabında da var bide tom warren kim ? Teşekkürler:)

TurboCall

TurboCall

Üye
profil fotoğrafındaki kişi kim ? Aynısı tom warrenin twitter hesabında da var bide tom warren kim ? Teşekkürler:)

Profil resmi tom warrenin aynısının biraz farklısı saçları sarıya boyamış :))
Tom warren benim bildiğim tam emin değilim eski windows microsoft çalışanı :)

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
PureFood

PureFood

Üye
Yalnız IE11'e ileri geri olayı kaydırarak olursa bomba olur.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
alasulumurat

alasulumurat

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
TurboCall

TurboCall

Üye
Windows phone için internet explorer video izleme

TurboCall

TurboCall

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bugünkü build de bizlik birşey yok galiba..izliyorum da xbox falan bahsediyorlar..wp 8.1 yok

dakamon

dakamon

Üye
Bu gün build bitiyor :) Bu gün son haberleri aldık aldık bundan sonra bir cacık beklemeyin 1 yıl beyler :D hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve hookword
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
takip ediyorum bende ama hep pc hakkında konuştular bir de xbox

Üst Alt