Ozan
Admin
Opera Mini de bu tip sorunlar olması muhtemel, telefonun kendi tarayıcısını tercih etmeniniz tavsiye ederimNokia 500
opera mini bildirim cubugu 3 4krere tikladiktan sonra geliyor
Opera Mini de bu tip sorunlar olması muhtemel, telefonun kendi tarayıcısını tercih etmeniniz tavsiye ederimNokia 500
opera mini bildirim cubugu 3 4krere tikladiktan sonra geliyor
tek kelime soyliyebilirim iskence kendi.web tarayicisiOpera Mini de bu tip sorunlar olması muhtemel, telefonun kendi tarayıcısını tercih etmeniniz tavsiye ederim
Opera Mobile 12 kullan mini sorunlutek kelime soyliyebilirim iskence kendi.web tarayicisi
Hızlı resim derkenhızlı resim den paylaşmak istediğin resmi seç sonra forumlar için olan yerdeki linki kopyala buraya yapıştır![]()
Dolphin browser i tarayıcıda tek geçerimtek kelime soyliyebilirim iskence kendi.web tarayicisi
Hızlı resim derken
Cihaz Android
Dolphin browser i tarayıcıda tek geçerim

TeşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Teşekkürlerhızlı resim den paylaşmak istediğin resmi seç sonra forumlar için olan yerdeki linki kopyala buraya yapıştır![]()
Teşekkürler
Teşekkürler

Teşekkürler
Teşekkürler

Dolphin ne gezer bizdeHızlı resim derken
Cihaz Android
Dolphin browser i tarayıcıda tek geçerim

Genel bir sorun galiba.Mobil sürümde mesaj düzenleyemiyorum. Bu genel bir sorun mudur? Ya da sadece benden mi kaynaklı bilmiyorum! Fakat iki gündür mesaj düzenle dediğimde sürekli olarak düşünüyor. Düzenleme paneli açılmıyor!!!![]()
Tamam bunu öğrendiğim iyi oldu.Genel bir sorun galiba.

Abi şu an düzenlenebiliyor.Yeniden kontrol etmende fayda var.Tamam bunu öğrendiğim iyi oldu.![]()

Abi şu an düzenlenebiliyor.Yeniden kontrol etmende fayda var.![]()

Bende de düşünüyor ama bişey yapmıyor.Ben de yeni sekmede açıp düzenliyorumMobil sürümde mesaj düzenleyemiyorum. Bu genel bir sorun mudur? Ya da sadece benden mi kaynaklı bilmiyorum! Fakat iki gündür mesaj düzenle dediğimde sürekli olarak düşünüyor. Düzenleme paneli açılmıyor!!!![]()

Şu konu tam sana göre.@Ozan bu mobil sürüm çok güzel fakat ben smile ları da mobil sürümde kullanmak istiyorum bunun için illa masaüstü kullanmadan bir yöntem olabilir mi?

- MaxiCepbununla uğraşıcağıma masaüstü sürümü kullanırım
:Masaüstü sürümün özellikleri mobil sürümde olacaksa aynı oranda kasacaksa ne gerek var mobil sürüme...bununla uğraşıcağıma masaüstü sürümü kullanırım: