TimelyinBurhan kardeşim sana zahmet şu programı Türkçe ye çevirebilir misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim...Teşekkürler kardeşim. Ellerin dert görmesin. İyi çalışmalar.
Çevirmeye başladım.İyi GünlerBu Uygulamayı Çevirirseniz Sevinirim
Çevirmeye başladım.İyi GünlerBu Uygulamayı Çevirirseniz Sevinirim

Çeviri bitti. Yarın elinde olur.İyi GünlerBu Uygulamayı Çevirirseniz Sevinirim

Çeviri bitti. Yarın elinde olur.
Uygulamanın amacı nedir?![]()

Hmmm güzelmiş.Bir Nevi Şarkı Sözlerinin Sürelerini Eş Zamanlı Olarak Hazırlayacağın Bir Uygulama Yani Lrc Yapma Proğramı Pc'de Mini Lyrics Gibi![]()

Buyur kardeş. Lrcmaker v1.3 Türkçe [APK] - MaxiCepBir Nevi Şarkı Sözlerinin Sürelerini Eş Zamanlı Olarak Hazırlayacağın Bir Uygulama Yani Lrc Yapma Proğramı Pc'de Mini Lyrics Gibi![]()
Başka bir yere upload edersen türkçeleştiririm.lütfen bu Anti-virüs programını türkçe yapar mısınız ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

qfs.mobi'ye yükleyebilirsin. Üyelik istemiyor.lütfen upload etmeyi bilmiyorum bunu buldumdiğerleri üyelik istiyor
Kardeş uygulama telefonumda çalışmadığı için çeviremem. Diğer arkadaşlarımız ilgilenip çevirebilirler.tmm anti virüs pro
google play:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapabilir misin? ne kadar zaman alır ?
Benim telefon avea intouch. Eğer ki illa istiyorsan google translate ile çeviririm.nasıl telefonda çalışmaz benim galaxi s3 de kurulu hem tablet hem telefon için. . dişli çıktın kolay çeviri yok diyorsun demekki. ilgilendiğini için teşekkürler bakalım sadece teklefon için olanı var mı ?
Ben şaka yapmıyorum. Telefonumda çalışmıyor diyorum. İstersen google çeviri ile türkçeleştiririm diyorum. Sen çok komik diyorsun. Biraz ciddiye al lütfen.aman ne komik