Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu arada 930da glance ekranı olmayacakmış galiba, wpcentral da öyle bir haber var

TurboCall

TurboCall

Üye
Hemen Bakıyorum Ben :)

emz

emz

Üye
bu arada 930da glance ekranı olmayacakmış galiba, wpcentral da öyle bir haber var

Geçerli bir sebebi olamaz. Vardır. Ya da bataryası iyi değildir ona güvenemeyip koymazlar. Ki sanmıyorum koymama ihtimalini.

Telgrafla gönderildi.

skynet

Üye
Bataryanın olacağını sanmıyorum o zaman 620'ye hiç gelmezdi :D

Ankesörlü telefondan gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz

yasiiin97

Üye
Kullanılan ekranla alakalı olması lazım

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Oled ekranda glance çok mu şarj yiyor acaba

emz

emz

Üye
Kullanılan ekranla alakalı olması lazım

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

Bence fake haber. Adamlar gidip yeni amiral gemi modelimiz bu diye tanıtıp da ekranı o kadar uyduruk koymazlar. Gelmemesi için hala mantıklı bir sebep olduğunu düşünmüyorum.

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
Oled ekranda glance çok mu şarj yiyor acaba

Hiç zannetmiyorum. O telefonun şarjı en az iki hatta üç gün gider. Yeni seri işlemciler güç tasarruflu ve ve ekran çok az şarj yiyor. Pili de sağlam olursa çok iyi gider.

Telgrafla gönderildi.

beats

beats

Üye
Bence fake haber. Adamlar gidip yeni amiral gemi modelimiz bu diye tanıtıp da ekranı o kadar uyduruk koymazlar. Gelmemesi için hala mantıklı bir sebep olduğunu düşünmüyorum.

Telgrafla gönderildi.

Aynen arkadaşın dediği gibi ekranla iligili; L930 konusunda da sormuştum Icondaki gibi glance yok mu diye cevap gelmedi centralda gördüm ben de, kullanılan amoled ekranın görüntüleme belleği yok gibi birşey diyordu sanırım ekonomik olsun diye yapılmış ileride belki bir şeyler olabilir ama şuan için yok demişler.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
TurboCall

TurboCall

Üye

Telgrafla gönderildi.
Hayır xxx central sitesi şahsen nokiaya sormuş ve bellek yoksunluğu cevabını almışlar benim anladığım kadarıyla.
Aynen arkadaşın dediği gibi ekranla iligili; L930 konusunda da sormuştum Icondaki gibi glance yok mu diye cevap gelmedi centralda gördüm ben de, kullanılan amoled ekranın görüntüleme belleği yok gibi birşey diyordu sanırım ekonomik olsun diye yapılmış ileride belki bir şeyler olabilir ama şuan için yok demişler.
Bellek yoksunluğundan dolayı gelmiyor maalesef nokia bir sonraki 5inç cihazında koyabilirmiş.

emz

emz

Üye
Hayır xxx central sitesi şahsen nokiaya sormuş ve bellek yoksunluğu cevabını almışlar benim anladığım kadarıyla.
Bellek yoksunluğundan dolayı gelmiyor maalesef nokia bir sonraki 5inç cihazında koyabilirmiş.

Yazık o zaman ne diyelim. Bir amiral gemi modelimiz bunu destekleyemiyorsa hiç iyi değil. Ama ilk denemeleri o da var. İstenirse eklenir. Bizler olmayan özelliklerin tak diye nasıl geldiğini unutmuş değiliz. Adamlar 2 mb güncelleme yollayıp çift tıkla uyandır veya üst modellere glance screen verebiliyorsa isterse buna da verir.

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Yazık o zaman ne diyelim. Bir amiral gemi modelimiz bunu destekleyemiyorsa hiç iyi değil. Ama ilk denemeleri o da var. İstenirse eklenir. Bizler olmayan özelliklerin tak diye nasıl geldiğini unutmuş değiliz. Adamlar 2 mb güncelleme yollayıp çift tıkla uyandır veya üst modellere glance screen verebiliyorsa isterse buna da verir.

Telgrafla gönderildi.
Glance screen gelmez tıpkı 520 ye gelmediği gibi 625 dede yok.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye

Zaten sen de bende 520 kullanıyoruz. Ama biliyoruz ki bataryamız belli. Eğer bize glance screen gelirse bizim telefon akşama kadar değil öğlene kadar anca idare eder olur :) Ama isterse Nokia gerçekte de verebilir ama verirse olacaklar belli. Bazen bazı özelliklerin hiç verilmemesi verilmesin daha iyi iyidir :)

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Sosyete16
TurboCall

TurboCall

Üye
Zaten sen de bende 520 kullanıyoruz. Ama biliyoruz ki bataryamız belli. Eğer bize glance screen gelirse bizim telefon akşama kadar değil öğlene kadar anca idare eder olur :) Ama isterse Nokia gerçekte de verebilir ama verirse olacaklar belli. Bazen bazı özelliklerin hiç verilmemesi verilmesin daha iyi iyidir :)

Telgrafla gönderildi.
Öyle Düşünmemek Lazım Mesela İsteğe Bağlı Verilebilir Diğer Cihazlarında Ekranı Büyük Aynı Şey Sonuçta 620 de Var Çift Donuşlu Kilit Ekranı Aydınlatma Çok Harcamıyor Mesela Ben Hayranım O Özelliğe .:D. .:D.

burakcan42

Üye
bataryadan ziyade glanceın aktif olması için yakınlık sensorunun yanında Bi sensor daha olması gerekiyor. kırmızı ışığın yanıp sonduğu bir sensor. yada ben öyle biliyorum. o sensor yoksa yapılamıyor glance.

TurboCall

TurboCall

Üye
bataryadan ziyade glanceın aktif olması için yakınlık sensorunun yanında Bi sensor daha olması gerekiyor. kırmızı ışığın yanıp sonduğu bir sensor. yada ben öyle biliyorum. o sensor yoksa yapılamıyor glance.
O Sensör Hepsinde Var Dostum.

skynet

Üye
Çift dokunuş ve glance özet modunda sürekli açıktır bende ama şarja olumsuz bir yönünü görmedim açıkçası

• Beğen
Tepkiler: hookword
emz

emz

Üye
O Sensör Hepsinde Var Dostum.

Aynen. Arkadaşlar glance screen özellikleri donanım olarak tüm Nokia lumia ailesinde var ama aktif etmek onlara kalmış. Yalnız çift dokun sanki bayağı iyi sömürüyormuş gibi geliyor bana şarjı. O nedenle bende hayran olmama rağmen kapatıyorum. Yoksa bende bayağı fark ediyor şarj.

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Aynen. Arkadaşlar glance screen özellikleri donanım olarak tüm Nokia lumia ailesinde var ama aktif etmek onlara kalmış. Yalnız çift dokun sanki bayağı iyi sömürüyormuş gibi geliyor bana şarjı. O nedenle bende hayran olmama rağmen kapatıyorum. Yoksa bende bayağı fark ediyor şarj.

Telgrafla gönderildi.
Teleservice bataryamı mahfetmiş zaten ama mesela 520 ye 8.1 betada ekolayzır geliyor :)

emz

emz

Üye
Teleservice bataryamı mahfetmiş zaten ama mesela 520 ye 8.1 betada ekolayzır geliyor :)

Onu eklesinler artık bir zahmet. Devrinin en iyi telefonlarından bir olan 5800XM den geçtim ben vallahi müzik konusunda çok aradım omu. Ama bu ayarlar çok basit şeyler. Hala ayarlarda sese girince hemen ekolayzır gelip kayboluyor zaten. Maksat gelen güncellemede bir özellik daha fazla olsun.
Bu arada batarya konusunda şikayet et. Değiştirte bilirsin bir yılın dolmadıysa.

Telgrafla gönderildi.

Üst Alt