bu arada 930da glance ekranı olmayacakmış galiba, wpcentral da öyle bir haber var
Kullanılan ekranla alakalı olması lazım
MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.
Oled ekranda glance çok mu şarj yiyor acaba
Bence fake haber. Adamlar gidip yeni amiral gemi modelimiz bu diye tanıtıp da ekranı o kadar uyduruk koymazlar. Gelmemesi için hala mantıklı bir sebep olduğunu düşünmüyorum.
Telgrafla gönderildi.
Hayır xxx central sitesi şahsen nokiaya sormuş ve bellek yoksunluğu cevabını almışlar benim anladığım kadarıyla.Bence fake haber. Adamlar gidip yeni amiral gemi modelimiz bu diye tanıtıp da ekranı o kadar uyduruk koymazlar. Gelmemesi için hala mantıklı bir sebep olduğunu düşünmüyorum.
Telgrafla gönderildi.
Bellek yoksunluğundan dolayı gelmiyor maalesef nokia bir sonraki 5inç cihazında koyabilirmiş.Aynen arkadaşın dediği gibi ekranla iligili; L930 konusunda da sormuştum Icondaki gibi glance yok mu diye cevap gelmedi centralda gördüm ben de, kullanılan amoled ekranın görüntüleme belleği yok gibi birşey diyordu sanırım ekonomik olsun diye yapılmış ileride belki bir şeyler olabilir ama şuan için yok demişler.
Hayır xxx central sitesi şahsen nokiaya sormuş ve bellek yoksunluğu cevabını almışlar benim anladığım kadarıyla.
Bellek yoksunluğundan dolayı gelmiyor maalesef nokia bir sonraki 5inç cihazında koyabilirmiş.
Glance screen gelmez tıpkı 520 ye gelmediği gibi 625 dede yok.Yazık o zaman ne diyelim. Bir amiral gemi modelimiz bunu destekleyemiyorsa hiç iyi değil. Ama ilk denemeleri o da var. İstenirse eklenir. Bizler olmayan özelliklerin tak diye nasıl geldiğini unutmuş değiliz. Adamlar 2 mb güncelleme yollayıp çift tıkla uyandır veya üst modellere glance screen verebiliyorsa isterse buna da verir.
Telgrafla gönderildi.
Glance screen gelmez tıpkı 520 ye gelmediği gibi 625 dede yok.Yazık o zaman ne diyelim. Bir amiral gemi modelimiz bunu destekleyemiyorsa hiç iyi değil. Ama ilk denemeleri o da var. İstenirse eklenir. Bizler olmayan özelliklerin tak diye nasıl geldiğini unutmuş değiliz. Adamlar 2 mb güncelleme yollayıp çift tıkla uyandır veya üst modellere glance screen verebiliyorsa isterse buna da verir.
Telgrafla gönderildi.
Glance screen gelmez tıpkı 520 ye gelmediği gibi 625 dede yok.
Glance screen gelmez tıpkı 520 ye gelmediği gibi 625 dede yok.
Ama isterse Nokia gerçekte de verebilir ama verirse olacaklar belli. Bazen bazı özelliklerin hiç verilmemesi verilmesin daha iyi iyidir 
Öyle Düşünmemek Lazım Mesela İsteğe Bağlı Verilebilir Diğer Cihazlarında Ekranı Büyük Aynı Şey Sonuçta 620 de Var Çift Donuşlu Kilit Ekranı Aydınlatma Çok Harcamıyor Mesela Ben Hayranım O Özelliğe .Zaten sen de bende 520 kullanıyoruz. Ama biliyoruz ki bataryamız belli. Eğer bize glance screen gelirse bizim telefon akşama kadar değil öğlene kadar anca idare eder olurAma isterse Nokia gerçekte de verebilir ama verirse olacaklar belli. Bazen bazı özelliklerin hiç verilmemesi verilmesin daha iyi iyidir
Telgrafla gönderildi.
. .
.O Sensör Hepsinde Var Dostum.bataryadan ziyade glanceın aktif olması için yakınlık sensorunun yanında Bi sensor daha olması gerekiyor. kırmızı ışığın yanıp sonduğu bir sensor. yada ben öyle biliyorum. o sensor yoksa yapılamıyor glance.
O Sensör Hepsinde Var Dostum.
Teleservice bataryamı mahfetmiş zaten ama mesela 520 ye 8.1 betada ekolayzır geliyorAynen. Arkadaşlar glance screen özellikleri donanım olarak tüm Nokia lumia ailesinde var ama aktif etmek onlara kalmış. Yalnız çift dokun sanki bayağı iyi sömürüyormuş gibi geliyor bana şarjı. O nedenle bende hayran olmama rağmen kapatıyorum. Yoksa bende bayağı fark ediyor şarj.
Telgrafla gönderildi.

Teleservice bataryamı mahfetmiş zaten ama mesela 520 ye 8.1 betada ekolayzır geliyor![]()