Satılık / Takas Satılık veya Takas Htc Hd2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
Satılık veya Takas Htc Hd2
Merhaba,
Kullanmakta olduğum HtcHd2 telefonumu Nokia E7 ile takas yapmak istiyorum. Dokunmatik telefon kullanmadığımdan dolayı E7'nin işimi göreceğini düşünüyorum. Telefon çok temiz ve KVK'dan alınmıştır. Hiçbir şekilde tamir görmemiştir vidalarının üzerinde garanti etiketleri duruyor. WP - Android kurabilirsiniz. Şu anda üzerinde miui kurulu.
Fiyat: 250 TL

Teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetbolat

Peocawe

Peocawe

Üye
bi kaç fotoğraf atabilir misiniz?

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç fotoğraf atabilir misiniz?
Merhaba,
Resimleri upload ettim bakabilirsiniz.

badboydm

badboydm

Üye
Fiyat yazmamışsınız ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Almak istesek fiyatı ne olur?

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
250 TL civarında olabilir E7 fiyatı bu aralıklarda.

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik telefon kullanamıyorum. N8 telefonumda var zaten ama mesaj yazmak sıkıntı yoğun mail trafiğide olunca bazen insanı çıldırtıyor. Uygulama vs gibi pek bir özellik kullanmıyorum radyo ve müzik dinlemek dışında bu yüzden E-7 almak istedim.

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
Hocam merhaba
Dusunurseniz samsung b7510 var hem dokunmatik hem klavyeli bir cihazdir.

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
Hocam merhaba
Dusunurseniz samsung b7510 var hem dokunmatik hem klavyeli bir cihazdir.
Merhaba,
Kusura bakmayın Tercihim E7. Belirttiğim fiyata satarsamda alacağım telefon E7 olacaktır yine.Güncel.

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Fiyatı internette ve dışarda yaptığım araştırmaya göre belirttim. Kadıköy de bu fiyatı veren var. Ölü bir platform için model olarak eski olabilir fakat güncel bir platform öneriyorum. Telefona hala rom port ediliyor. Wp - Miui- Android kurulabiliyor. Arkadaşımın LG G2 de çalıştırdığı bütün uygulamaları çalıştırabiliyorum. swap özelliği ile disk alanından bellek olarak bölüm verebiliyorum. Eğer o telefonda şu uygulama çalışmaz derseniz ismini verin test edeyim. Tornavida değmemiş garanti etiketi duruyor. Bence E7 ile takas edilebilecek bir telefon.güncel.

messevim

messevim

Üye
fiyat ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
Adam konu açmış, fotoğrafları eklemiş ama fiyatı unutmuş sanırım.. :)
Selam,
Konu içinde fiyat vardı aslında ama haklısınız ilk konuya eklememiişim. Güncelledim.
Teşekkürler.

emiryesildemir

emiryesildemir

Üye
hocam elimde E6 var temiz üzerine 100 lira veririm takas yapalım lütfen duruyosa eğer

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
hocam elimde E6 var temiz üzerine 100 lira veririm takas yapalım lütfen duruyosa eğer
Hocam bir arkadaşa sorayım E6 üzerine 100 TL e7 alabilicekmiyim haber vereyim yarın telefon duruyor kullandığım cihaz.

emiryesildemir

emiryesildemir

Üye
hocam E7 dediğimiz telefon donanım olarak ne kadar iyi olsa da android olmadığı için telefoncuların gözünde bitmiş bir telefon ben ankaradayım burda soruyorum telefonculara E7 yi 100 liraya bile verirler kurtulmak istiyolar hepsi

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
hocam E7 dediğimiz telefon donanım olarak ne kadar iyi olsa da android olmadığı için telefoncuların gözünde bitmiş bir telefon ben ankaradayım burda soruyorum telefonculara E7 yi 100 liraya bile verirler kurtulmak istiyolar hepsi
Valla hocam 100 TL E7 alabiliyorsan temiz birtane benim yerime alırsan sevinirim ben telefoncularda bile pek rastlayamadım. En azında E6 sende kalmış olur. Benim uygulamayla oyunla vs pek işim olmuyor o yüzden klavyesinin ve ekranın büyük olması yeterli. HDMI aradığım bir özellik daha önceden N8 telefonumu projeksyona bağlıyordum. Benim için en önemli sebebi tuş takımı :)

sphone

sphone

Üye
samsung wonder var kutulu faturalı garantisi devameden düşünürmüsünüz

3mreBulut

3mreBulut

Üye
Nokia 701 İle Takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...