Satılık / Takas İphone 4 TR Garantili (17 Ay)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Sh kaydı yok kapanır dedin nasıl kapanma olur ime yönünden mı kapanır pek anlamadım

frk uzn

frk uzn

Üye
Sh kaydı yok kapanır dedin nasıl kapanma olur ime yönünden mı kapanır pek anlamadım
Hocam suan iphone 4 lere 7 den geri donuyosun 6.1.3 e ama telefonu kapatinca acilmiyo siyah ekranda kaliyo oyuzden 7.1 de kullanmanizi oneririm bende iphone 4 kullaniyorum

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Anladım kardeşim şuan

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayir o sekilde degil kardesim yani suan benim sh kaydim olmadan surumu 6.1.3 yaptigim icin telefon eger sarzi biter yada bi sekilde bi sebepten kapanirsa bilgisayar olmadan acilmaz dfu moda yani kurtarma moduna girer telefon ama 7.1 yani son surumu yuklersem eger telefona o zaman skinti yok olamaz zaten imei falan tr cihazi garantili olurmu oyle sey :) sen iyisimi biraz arastir kardesim bunlar karisik mevzular :)

frk uzn

frk uzn

Üye
Anladım kardeşim şuan
Gecende bi konunuzu gordum yazamadim unuttum s3 mini kullanan sizsiniz degilmi ? Sadece sosyal medya kullaniyosunuz konuda oyle yaziuodu bence sosyal medya icin gecmeyin iphone 4 e deymez iphone kullanmak istiyosaniz ikinci el 5 alin dha mantikli veya 4s

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
frk uzn

frk uzn

Üye
Yok hayir o sekilde degil kardesim yani suan benim sh kaydim olmadan surumu 6.1.3 yaptigim icin telefon eger sarzi biter yada bi sekilde bi sebepten kapanirsa bilgisayar olmadan acilmaz dfu moda yani kurtarma moduna girer telefon ama 7.1 yani son surumu yuklersem eger telefona o zaman skinti yok olamaz zaten imei falan tr cihazi garantili olurmu oyle sey :) sen iyisimi biraz arastir kardesim bunlar karisik mevzular :)
Biliyorum dediginizi bende kac kere dondum gectim just booth ile aciyoruzds onunda yontemi olsa hic kapanmasa tadindan yenmez

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Suan kapanmiyor zaten ama tus kilidi yok ben bu sekilde screendimmer ile kullaniyorum ama baskalari belki istemez

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Activatordende guc tusuna basma eylemini kilit ac diye atadim yani ne olsa telefon tus kilidine mumkun degil girmez :) sadece sarzi bitip kapanmasi lazim bunada ben izin vermiyorum :)

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
S3 mini kullanan benim kardeşim

frk uzn

frk uzn

Üye
Activatordende guc tusuna basma eylemini kilit ac diye atadim yani ne olsa telefon tus kilidine mumkun degil girmez :) sadece sarzi bitip kapanmasi lazim bunada ben izin vermiyorum :)
Dediginiz yontemide denedim sicreendimmer tweaki ile veya preventsleep ile ama oyle cok sarj gidiyor

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Hayir belki sizin bataryada skinti vardir beniim cihaz yeni sayilir bir gunu rahatlikla cikariyor bu sekilde yani sabahtan aksama eve dondugumde 25 30 oluyor hala sarz

frk uzn

frk uzn

Üye
Hayir belki sizin bataryada skinti vardir beniim cihaz yeni sayilir bir gunu rahatlikla cikariyor bu sekilde yani sabahtan aksama eve dondugumde 25 30 oluyor hala sarz
Hmm donanm habrdede benim sorunu yasayanlar var

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir bu zaten sorunlu bir yontem ama batarya probleminiz yok ise skinti olmuyor mesela harici sarzli kilif ilede bu yontemi sorunsuz kullanabilirsiniz zaten 7.1 jailbreak 1 aya cikar o yuzden bir ay bu skinti cekilir bence

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Beyler konu kirlenmesin lütfen satış yeri arkadaş A ayıp olmasın

frk uzn

frk uzn

Üye
Olabilir bu zaten sorunlu bir yontem ama batarya probleminiz yok ise skinti olmuyor mesela harici sarzli kilif ilede bu yontemi sorunsuz kullanabilirsiniz zaten 7.1 jailbreak 1 aya cikar o yuzden bir ay bu skinti cekilir bence
Yok hocam ya ben gectim 7.1 e gayrt guzel biraz takilmalar var oda bi kac guncellemeyle gecer tas gibi olur

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Aynen zaten iphone 4 apple in en iyi telefonudur bunu unutmamak lazim ve kesinlikle guncelemeler ile takilmalar gider ben sadece jailbreak icin dusurdum yoksa 7.1 gayet guzel bence

counseL

Üye
    Konu Sahibi
frk uzn

frk uzn

Üye
Kusura bakmayin konunun sahibi konunuzu kirlettim hayirli satislar diliyorum.

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Eyw saolun skinti yok bilen biliyor zaten cihazi ama baskasina yapmayin :))

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Selam dostum bugün itibariyle discovery aldık kardeşim onu istedi iPhone ilerde alacağım dedi yani 1-2 yıl sonra gibi şimdilik aldığı cihaz ona yetiyor birde çift hat olunca çok daha iyi oldu onun için eğer son olarak takas teklifine açık isen s3 mini var üzerine 200 veririm yoksa canın sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt