Satılık / Takas İphone 4 TR Garantili (17 Ay)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

counseL

Üye
    Konu Sahibi
İkinizide soylemistim kusura bakmayin iyi geceler

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat dusmustur

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Kardeş s3 mini +200 tl takas istersen?

counseL

Üye
    Konu Sahibi
+ 350 bana uyar ama sana gelmez kardesim :) tesekkurler

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Yuh arkadaş benim telefonu yok saydın resmen 250 veririm oda bu forumda arkadaş olduğumuz için

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Yok saymak degil estfr ama iphone satmak ile samsung satmak bir degil yani senin iphone olsa aynisi sanada gecerli farki zaten biliyorsundur ve arastirdiysan bilirsin,garantisiz yurtdisi vs vs olanlar bu fiyata veya 50 TL asagisina satiliyor aradaki fark cok gozukebilir ama olmasi gereken bence bu uzgunum gercekten

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Doğrudur hocam ama benim telefonum tek bir çizik yok 12 ay garantisi var malesef bende o kadar ucuza veremem telefonumu

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonda ayni :) tek cizik bul al parasiz git ve 17 ay garantili :) saka bi yana umarim istedigini bulursun kardesim,kolay gelsin.

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Eyvallah kardeşimKardeş birsey soracağım daha önce iPhone kullanmadım şarjı nasıl gidiyor ben genelde nete sürekli girerim yani benim samsung da sabah alırım 8 de akşam 8 rahat görür 3g açık şekilde Face'den twitter'dan whatsapp sürekli kullanırım yani birde iCloud diye bir şifre varmış eğer kardeşimle anlaşılırsam senin telefonu alacağım peşin

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Ben sabah evden dolu cikiyorum aksami buluyor ve senin gibi aktif kullaniyorum skinti yok ve icloud sifresi yok telefonda zaten almaya geldiginde gosteririm sana skinti yok sende arastirmani yap istersen geldiginde incelersin bakarsin

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Tamam kardeşim bir sıkıntı olmaz ise bu hafta içinde belli olacak kardeşim okey verirse alacağım

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Ok hayirlisi olsun

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
İOS kaç yüklü kardeşim

counseL

Üye
    Konu Sahibi
7.1

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
İOS 6 yüklenme olasılığı var mı peki

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Hayir tabiki yani suan 6.1.3 yuklu ama sh kaydi olmadigi icin telefon kapanirsa skinti o yuzden 7.1 yapip vericem sana

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
Sh kaydı ne peki

counseL

Üye
    Konu Sahibi
Kisaca surumu dusurmeye yarayan imza kimlik dosyasi diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt