Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye

zaakaan

zaakaan

Üye
Uygulama listesini gösterdiler mi? Hala aynı mı, ızgara görünüm gelmeyecek mi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
evet bir etkinlik daha bitti ve cortana haricinde çok sıradan oldu ve cortana ise 2015 ten önce Türkiye de kullanılamaması benim için her şeyi bitirdi

skynet

Üye
Off ya şimdi cortanayı 2015'e kadar bekleyecek miyiz : ?

dakamon

dakamon

Üye
Facebook Blue dan bir haber yok dimi

Tost Makinası ile gönderildi.

barannn79

barannn79

Üye
Bu 1 hafta boyunca türkçe ve diğer dillere çevirmek içinmi bekletecekler acaba

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Ne bildirim merkezi, ne VPN, ne de pil göstergesi...
Benim beklediğim 3. kolon özelliğiydi, o da geldi keyfim gıcır :sirit:

Bu arada size bi akıl danışmak istiyorum. Yeni bi konu açıp kirlilik yaratmamak adına burdan soruyorum, konuyu da bölmüş gibi olucam çok özür dilerim.
Lumia 925'imi 1020 ile takas etmek için adamın biriyle pazarlık halindeyim, adam 925'in üstüne 600 lira istedi, pazarlıkla 500'e indirdim daha da inmesi için pazarlığı sürdürüyorum.
Şayet daha da inmezse 925'in üstüne 500 lira verip 1020 almak akıl kârı olabilir mi, yoksa bu
fiyata bu takas abes mi kaçar?
Bu arada benim 925 32 GB'lık.

blackcemre

Üye

Bu arada size bi akıl danışmak istiyorum. Yeni bi konu açıp kirlilik yaratmamak adına burdan soruyorum, konuyu da bölmüş gibi olucam çok özür dilerim.
Lumia 925'imi 1020 ile takas etmek için adamın biriyle pazarlık halindeyim, adam 925'in üstüne 600 lira istedi, pazarlıkla 500'e indirdim daha da inmesi için pazarlığı sürdürüyorum.
Şayet daha da inmezse 925'in üstüne 500 lira verip 1020 almak akıl kârı olabilir mi, yoksa bu
hayır alma kameradan başka farkı yok onun yerine 1520 al.

zookayy

zookayy

Üye
Dün fazla izleyememe rağmen bende kaçırmış olabilirim ama böyle birşeyi çıkmadan bilemeyeceğiz heralde bilgisi olan varsa söyleyin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
925 gayet yeterli bir cihaz,hiç gerek yok fazla para vermene.bence de alma alacaksan 1520 al.

• Beğen
Tepkiler: emz

blackcemre

Üye
Windows Phone 8.1 tanıtımı bugünde devam edecek mi?

sekajmer

sekajmer

Üye

1020 ile 925'in arasında donanım farkı yok. 925'te kasan oyun 1020'de de kasacak. tek farkları 925'te 1 GB ram 1020'de 2 GB ram var. Oyunların ram ile alakası kesinlikle yok. performansları aynı. İyice düşün "Ben 1020'yi neden alıyorum?" diye sor kendine. Fotoğrafçılık yapmak istiyorsan al. Onun dışında 500TL'ye yazık olur.

blackcemre

Üye
Nokia isimleri artık hiç silinmeyecek anlaşılan.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bugün ve yarın da var..belki Developer preview in çıkış tarihini bildirirler. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

skynet

Üye
Yine aynı saat temi ?

Üst Alt