o flash için gerekli, hackta gerek yok.. en fazla şarz bitince hack yarım kalır, şarz edip kaldığın yerden devam edersin...-PEKİ HACK İŞLEMİ YAPMADAN PİLİ DOLDURMALIMIYIZ
-HACK SIRASINDA TELEFON FORMAT ÇEKERMİ YADA ÇEKİLİYORMU ONA GÖRE HAREKET EDECEĞİM YEDEKLEME FALAN
Bir yerlerde hata yapmış olmalısın..Open4all
Installserver
her ikisinide bir türlü yeşil yapamadım kırmızı oluyorlar =( ???
Ne gibi bir hata aldığını söyle, yardımcı olayım..o da olmadı be![]()
Hack işleminin herhangi bir yerinde hata yapmış olmalısın, adımlara dikkat ederek hack işlemine en baştan başla.üstad bu open4 all varya işte o yeşil olmadı birde n73 te de olmamıştı ama hack çalışıyo du çalışmıyo n8-00 da
birde ben bu hack işini n8 de video ve fotoraf düzenleyici var unsıgned olduğu için yukleyemedim signed olanı var mı aynı dosyanın buna yardımcı olablirmisin![]()
Tmquarantina klasörünü c kök dizinine attın mıkarantina listesine girince no data yazıyo ve mark all seçeneği çıkmıyo dostum
ewet attım c ye tmquarantina adında dosyayı attımTmquarantina klasörünü c kök dizinine attın mı
Dikkat et klasör olarak atacaksın zip uzantılı felan olmayacak.
Klasör olarak attıysan görmesi lazım..ewet attım c ye tmquarantina adında dosyayı attım
tüm yönergeleri uyguladım fakat opda sitesinde imeim 1 hafta beklemesine rağmen hala cer ve key dosyaları çıkmadı, hala işlemde diye yazı yazıyor. Fakat hacki uyguladım daha önce, herşey güzel, tek sorun şu, installserver.exe dosyasını fotoğraf çekip koymuşsunuz konu başına bu ya da başka bir konuya, sonu rpm olan install ve open dosyalarını görüyor uygulattırabiliyorum fakat, o installserver.exe, yani sign sız program yükleyebilmek için exe çalışmıyor ya da rompatcher da görülmüyor, zaten görülmez o exe diyenler için
konu başında resmi var. Acil yardım edebilirseniz çok sevinirim. nokia n series n80 belle refresh Fp2 ye güncellenmişse bu konudan olmaz üst konudan Fp2 ler için olan hack yönetimine bak
Fp2 değilse bu konudan hack olur
o konu sahibinin işi1.sayfadaki listede nokia 808 yok bilginiz olsun