saato ekrandaki yuvarlak ve içindeki 3 top nedir
Hadi be keşke benim dediğim gibi olsaydıHayır günler onlar

Onlar günlerin baş harfleriAllah Allah nası saat o ? Saatli ekran görüntüsün yanındaki ekran görüntüsünden bahsediyorum
şu 2. Resimdeki iç içe geçmiş halkalar ve üç topu diyorum
şu 2. Resimdeki iç içe geçmiş halkalar ve içindeki 3 topu diyorum
Tahmin ediyorum, sadece tasarımşu 2. Resimdeki iç içe geçmiş halkalar ve üç topu diyorum
O kilit ekranı teması. Yani soldaki temanın farklı bir versiyonu. Temalar ön yüklü olarak gelecek fakat daha sonra kullanıcılar da tema yükleyebilecek.
Merak ettiğim bir şey var bu fotoğraftaki(ortada olandan bahsediyorum) 7 farklı ana ekran mı olacak? Bir takıma Samsung/Apple da ki gibi mi olacak?

Bence harflerle günleri belirtmek istemişler sanırım
Merak ettiğim bir şey var bu fotoğraftaki(ortada olandan bahsediyorum) 7 farklı ana ekran mı olacak? Bir takıma Samsung/Apple da ki gibi mi olacak?
işte bu daha da iyi olmuş ve güzel bir haber aynı zamanda yeni sızıntı diyebiliriz teşekkürler bilgi için ali kemal abiO kilit ekranı teması. Yani soldaki temanın farklı bir versiyonu. Temalar ön yüklü olarak gelecek fakat daha sonra kullanıcılar da tema yükleyebilecek.
Sitede okuma değil yazma hızı 30mb/s olarak yazıyor, başka yerlerde de aynı ki aslında bu bir şeyi değiştirmez ikisi de aynı kapıya çıkar zaten.Dostum verdiğin iki kart'ta aynı model kart aslında, ben kullanıyorum zaten şu an bu modeli ve 30mb/s okuma hızı yazma değil..

Bence tam tersi bir şey söz konusu. Çünkü en kısa saati ortanca dakikayı ve en uzun olan da saniyeyi gösterir geneldeTahminimce o 3 top saati gosteriyor en dıştaki top saatin 8 olduğu yerde , bir içindeki top dk olarak 38. Dakkayı gosteriyor en içteki top ise saniye heralde ( tahmin)
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.
Sorumun açıklayıcı cevabıArkadaşlar o 3 top animasyon windows phone 8.1 de 3 çeşit kilit ekranı olucak 1 şimdiki kullandığımız 2 yamuk saatli 3 toplu ekrano havaya kaldırınca o topta açılıyor ve resimi tam gosteriyor bu sayedede kilit açılmış oluyor ayrıca sizlere iyi haberim de var windows phone 8.1 de kilit ekranı apisi sağlandı yani androiddeki gibi mesela lock screen uygulamaları artık windows phone 8.1 içinde gelebilecek yani atıyorum android şekilli kilit ekranını bir geliştirici isterse bizim kilit ekranımız yapabilecek.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sorumun açıklayıcı cevabı![]()