Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
o ekrandaki yuvarlak ve içindeki 3 top nedir

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Allah Allah nası saat o ? Saatli ekran görüntüsün yanındaki ekran görüntüsünden bahsediyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kilit ekranını ve 3. Kolonu beklemiyorduk çok iyi sürpriz oldu

Nokia 3310 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll

bugracivcik

Üye
Tahminimce o 3 top saati gosteriyor en dıştaki top saatin 8 olduğu yerde , bir içindeki top dk olarak 38. Dakkayı gosteriyor en içteki top ise saniye heralde ( tahmin)

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sızıntılar dışında yeni gelen özellikler varmı?

skynet

Üye
..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Merak ettiğim bir şey var bu fotoğraftaki(ortada olandan bahsediyorum) 7 farklı ana ekran mı olacak? Bir takıma Samsung/Apple da ki gibi mi olacak?
O kilit ekranı teması. Yani soldaki temanın farklı bir versiyonu. Temalar ön yüklü olarak gelecek fakat daha sonra kullanıcılar da tema yükleyebilecek.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, goktas19 ve Heimdalll
TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar o 3 top animasyon windows phone 8.1 de 3 çeşit kilit ekranı olucak 1 şimdiki kullandığımız 2 yamuk saatli 3 toplu ekrano havaya kaldırınca o topta açılıyor ve resimi tam gosteriyor bu sayedede kilit açılmış oluyor ayrıca sizlere iyi haberim de var windows phone 8.1 de kilit ekranı apisi sağlandı yani androiddeki gibi mesela lock screen uygulamaları artık windows phone 8.1 içinde gelebilecek yani atıyorum android şekilli kilit ekranını bir geliştirici isterse bizim kilit ekranımız yapabilecek. :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: goktas19
ON9

ON9

Üye

Merak ettiğim bir şey var bu fotoğraftaki(ortada olandan bahsediyorum) 7 farklı ana ekran mı olacak? Bir takıma Samsung/Apple da ki gibi mi olacak?
Bence harflerle günleri belirtmek istemişler sanırım

byibo

byibo

Üye
O kilit ekranı teması. Yani soldaki temanın farklı bir versiyonu. Temalar ön yüklü olarak gelecek fakat daha sonra kullanıcılar da tema yükleyebilecek.
işte bu daha da iyi olmuş ve güzel bir haber aynı zamanda yeni sızıntı diyebiliriz teşekkürler bilgi için ali kemal abi

meneleos

Üye
Dostum verdiğin iki kart'ta aynı model kart aslında, ben kullanıyorum zaten şu an bu modeli ve 30mb/s okuma hızı yazma değil..
Sitede okuma değil yazma hızı 30mb/s olarak yazıyor, başka yerlerde de aynı ki aslında bu bir şeyi değiştirmez ikisi de aynı kapıya çıkar zaten.
Ayrıca mesajın devamında belirtmiştim, fiyat farkı satışı yapan mağazaların farkından kaynaklanıyor. :)

[TBODY] [/TBODY]

ON9

ON9

Üye
Tahminimce o 3 top saati gosteriyor en dıştaki top saatin 8 olduğu yerde , bir içindeki top dk olarak 38. Dakkayı gosteriyor en içteki top ise saniye heralde ( tahmin)

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.
Bence tam tersi bir şey söz konusu. Çünkü en kısa saati ortanca dakikayı ve en uzun olan da saniyeyi gösterir genelde

goktas19

goktas19

Üye
Arkadaşlar o 3 top animasyon windows phone 8.1 de 3 çeşit kilit ekranı olucak 1 şimdiki kullandığımız 2 yamuk saatli 3 toplu ekrano havaya kaldırınca o topta açılıyor ve resimi tam gosteriyor bu sayedede kilit açılmış oluyor ayrıca sizlere iyi haberim de var windows phone 8.1 de kilit ekranı apisi sağlandı yani androiddeki gibi mesela lock screen uygulamaları artık windows phone 8.1 içinde gelebilecek yani atıyorum android şekilli kilit ekranını bir geliştirici isterse bizim kilit ekranımız yapabilecek. :D

Sorumun açıklayıcı cevabı :tşk:

barannn79

barannn79

Üye
İnternet Explorer 11 de java script desteğini görmedim ben

Üst Alt