Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
GÜNCELLEME NE ZAMAN YAYINLANACAK BİR DE DENEME SÜRÜMÜ VEYA TEST SÜRÜMÜ DEĞİL DEMİ FİNAL SÜRÜMÜ MÜ YAYINLANIR BİLİYORMUSUNUZ.

csH

csH

Üye
GÜNCELLEME NE ZAMAN YAYINLANACAK BİR DE DENEME SÜRÜMÜ VEYA TEST SÜRÜMÜ DEĞİL DEMİ FİNAL SÜRÜMÜ MÜ YAYINLANIR BİLİYORMUSUNUZ.
10 nisanda deneme sürümü yayınlanacağı konuşuluyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
10 nisan polis bayramı :heyo:

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, ON9 ve ogzhnoTr

skynet

Üye
Bir süpriz yapıp da final sürümü yayınlasalar keşke

csH

csH

Üye
Bir süpriz yapıp da final sürümü yayınlasalar keşke
imkansız 930da 8.1 yüklü olmayacağı ve ativSE de de 8.1 olmayacağı söyleniyor onlar bu aşamadaysa bizim 620lere ohoooooo :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
imkansız 930da 8.1 yüklü olmayacağı ve ativSE de de 8.1 olmayacağı söyleniyor onlar bu aşamadaysa bizim 620lere ohoooooo :)
microsoft yine 620'ye üvey evlat muamelesi yapar yine güncellemeyi verirken bazı özellikleri vermez gene :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

respection123

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece Build Türkiye saati ile hangi gün ve hangi saat başlayacak acaba :hmmm

respection123

Üye
Emin misin? Saat 11 diyenler de vardı

kursat99

kursat99

Üye
buildwindows.com adresinde takvim var. O takvime göre TSİ 17:00 da kahvaltı var. Sonra gösterim, uzmanların konuşmaları gibi şeyler var. Ondan sonra öğle yemeği falan var. Sanırsam TSİ 23:00 da yada 00:00 da asıl gösteri başlıyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
A.B.D saatine göre 18:30 da başlıyor bize göre sabah 4:30 a denk geliyor

meneleos

Üye

bu ikisinin ne farkı var biri 54 diğeri 76 lira
54 lira olanın yazma hızı 30mb/s, 76 lira olanın yazma hızı 10mb/s yani normalde 54 lira olan daha pahalı olmalıydı. Satış yapan mağazanın kazıkçılığıdır o. Şuan 76 yazıyor, hafta sonu indirimiyle 50'ye falan düşürürler, bakın indirim yaptık diye ucuza satıyormuş gibi gösterip normal fiyatından satılır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ağlayıp sızlamakla vakit geçmez akışına bırakalım az kaldı zaten

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
54 lira olanın yazma hızı 30mb/s, 76 lira olanın yazma hızı 10mb/s yani normalde 54 lira olan daha pahalı olmalıydı. Satış yapan mağazanın kazıkçılığıdır o. Şuan 76 yazıyor, hafta sonu indirimiyle 50'ye falan düşürürler, bakın indirim yaptık diye ucuza satıyormuş gibi gösterip normal fiyatından satılır.
Dostum verdiğin iki kart'ta aynı model kart aslında, ben kullanıyorum zaten şu an bu modeli ve 30mb/s okuma hızı yazma değil..

byibo

byibo

Üye
1 hafta kadar zaman kaldı birazcık daha sabır lazım ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim: Build Geliştirici Konferansı San Francisco saatiyle Saat 8:30'da başlıyor. Türkiye saati 10 saat ileride olduğu için TSİ-18:30'da başlıyor ve ilk Session 3 saat sürecek.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim: Build Geliştirici Konferansı San Francisco saatiyle Saat 8:30'da başlıyor. Türkiye saati 10 saat ileride olduğu için TSİ-18:30'da başlıyor ve ilk Session 3 saat sürecek.

3 saat suren konferansta mı tanıtılacak 8.1

Tost Makinası ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben 8.1 in tanıtımı San Francisco saatine göre 18:30 da başlıcak diye biliyodum ama yanlışmış o zaman,sabah başlıcak anlaşılan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben 8.1 in tanıtımı San Francisco saatine göre 18:30 da başlıcak diye biliyodum ama yanlışmış o zaman,sabah başlıcak anlaşılan
Hayır San Francisco Saatiyle 8:30'da Keynote1 başlıyor ve 11:30'da kadar sürüyor.

11:31-12:31 arasında Windows ve Windows Phone için geliştirici yenilikleri anlatılacak.

Aynı saatler içinde,farklı salonlarda uygulama geliştirme ipuçları,örnek kodlar gibi bir çok oturum yer alacak.Bu oturumlar ilk gün için saat 16:30'da kadar sürecek.

Üst Alt