marslin
Üye
bunun parçayla alakası yok dostum sadece ekranı daha küçük olduğu için gelmeme ihtimali var , ama en azından 2.5 gelse o da olur520 gelirse 620 için Bi engel yok bence

bunun parçayla alakası yok dostum sadece ekranı daha küçük olduğu için gelmeme ihtimali var , ama en azından 2.5 gelse o da olur520 gelirse 620 için Bi engel yok bence

520ye verip 620ye gelmezse söverim tam saçmalık
Nokia 3310 ile gönderildi.

Buyurun arkadaşlar. Windows Phone 8.1 ve Lumia 635 doya doya izleyin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik! böyle yazıyor amaablamda 620 var ve 0.2inç bile olsa kutuların boyutlarında aşırı fark var. O telefon 520nin on kamera ve flaşlı modeli sayılır o yüzden küçük olabilir ekranı fazla umutlu olmayın gelir diyede düşünmeyin gelmezse daha çok üzülürsünüz
Damacanayla gönderildi.

Kesin 2.5 verecekler daha iyi olur aslındaSizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik! böyle yazıyor ama![]()

720ye 3 gider ama 620 için 2.5 varsa daha iyi olurKesin 2.5 verecekler daha iyi olur aslında![]()
Sizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik! böyle yazıyor ama![]()

ablamda 620 var ve 0.2inç bile olsa kutuların boyutlarında aşırı fark var. O telefon 520nin on kamera ve flaşlı modeli sayılır o yüzden küçük olabilir ekranı fazla umutlu olmayın gelir diyede düşünmeyin gelmezse daha çok üzülürsünüz
Damacanayla gönderildi.
kaynak?tüm lumialara geleceği onaylandı
tüm lumialara geleceği onaylandı
valla görmeden bişey denemez ama bence 3 kolon gider 620ye, arada kendimde bakıp ölçüp biçiyorum olur gibime geliyor
kaynak?

Hayır günler onlar
Merak ettiğim bir şey var bu fotoğraftaki(ortada olandan bahsediyorum) 7 farklı ana ekran mı olacak? Bir takıma Samsung/Apple da ki gibi mi olacak?