Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

marslin

marslin

Üye
520 gelirse 620 için Bi engel yok bence
bunun parçayla alakası yok dostum sadece ekranı daha küçük olduğu için gelmeme ihtimali var , ama en azından 2.5 gelse o da olur :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
520ye verip 620ye gelmezse söverim tam saçmalık

Nokia 3310 ile gönderildi.

ablamda 620 var ve 0.2inç bile olsa kutuların boyutlarında aşırı fark var. O telefon 520nin on kamera ve flaşlı modeli sayılır o yüzden küçük olabilir ekranı fazla umutlu olmayın gelir diyede düşünmeyin gelmezse daha çok üzülürsünüz :s

Damacanayla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve marslin
emz

emz

Üye
Millet şuradan okuyun detaylı güncellemeyi. Her şey resmi olarak ms blog sayfasında yazılmış. Hepiniz bakın.

Telgrafla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buyurun arkadaşlar. Windows Phone 8.1 ve Lumia 635 doya doya izleyin:ehe

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

respection123

Üye
Lumia Cherry Blossom Pink --> Lumia Cyan :) @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Buyurun arkadaşlar. Windows Phone 8.1 ve Lumia 635 doya doya izleyin:ehe

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

biran Şoka Uğradım Bu Site Xxxx Kararla Erişime Engellendi Dedi Youtubeyi Görünce Tamam Dedim :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

csH

csH

Üye
ablamda 620 var ve 0.2inç bile olsa kutuların boyutlarında aşırı fark var. O telefon 520nin on kamera ve flaşlı modeli sayılır o yüzden küçük olabilir ekranı fazla umutlu olmayın gelir diyede düşünmeyin gelmezse daha çok üzülürsünüz :s

Damacanayla gönderildi.
Sizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik! böyle yazıyor ama :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz
ON9

ON9

Üye
ULAN MİCROSOFT görüntülü konuşma desteği ni de Skype içerisine aldın ya. Ne uyanıksın sen lan. Kontör mu. Alacam artık. @papakudioflu üstad senin fikrin var mı bu konuda

Son düzenleme:

respection123

Üye
Sizlerden gelen yorumlarda bunu çok beğendiğinizi belirttiniz ve biz de Windows Phone 8.1’de bu özelliği tüm ekran boyutlarında uygulanabilir hale getirdik! böyle yazıyor ama :hmmm
Kesin 2.5 verecekler daha iyi olur aslında :)

skynet

Üye
Yeter ki versinler de 2.5-3 fark etmez :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Ancak Tanıtımda Olcak Olsa Söylenirdi İsterseniz Twitter.com/Windowsphone hesabına tweet ile sorun doğru cevabı vericektir.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

o zaman ay dont nov der çekilirim :D:D

Damacanayla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Damacanayla gönderildi.

tüm lumialara geleceği onaylandı

Heimdalll

Heimdalll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tüm lumialara geleceği onaylandı

umarım gelir ama 520ye gelirse 620ye kesin gelir düşüncesine anlam veremiyorum. Üst model diye verilmek zorunda değil ki.

Damacanayla gönderildi.

skynet

Üye
valla görmeden bişey denemez ama bence 3 kolon gider 620ye, arada kendimde bakıp ölçüp biçiyorum olur gibime geliyor
kaynak?
öyle deniliyor :)

• Beğen
Tepkiler: byibo
goktas19

goktas19

Üye

Merak ettiğim bir şey var bu fotoğraftaki(ortada olandan bahsediyorum) 7 farklı ana ekran mı olacak? Bir takıma Samsung/Apple da ki gibi mi olacak?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
üst düzey diye değil, birtek ona verilmezse saçma olur diyeayrıca 620nin ppi değeride çok iyi

Üst Alt