UpOneTR
Üye
sen yinede en bastan unlock islemlerini yap bi zarari olmaz :-D1 gun gitmesi yeterli peki bn sımdı cm10dan stock roma dondum o unlocked yazısı kalktı tekrar mı root etmelıym yksa herzmnkı gbı kurabilir miyim ?
sen yinede en bastan unlock islemlerini yap bi zarari olmaz :-D1 gun gitmesi yeterli peki bn sımdı cm10dan stock roma dondum o unlocked yazısı kalktı tekrar mı root etmelıym yksa herzmnkı gbı kurabilir miyim ?
Huawei ascend mate 2 cıksn satacam bu velediTekrar baştan
Huawei ascend mate 2 cıkınca kurtulacam bundansen yinede en bastan unlock islemlerini yap bi zarari olmaz :-D
aşkımız buyuk ama 
satcan mıHuawei ascend mate 2 cıksn satacam bu veledi
Huawei ascend mate 2 cıkınca kurtulacam bundanaşkımız buyuk ama
![]()
Romu begenırsem satmamsatcan mı
değmez :-(
sımdı bana hepsi bir arada dosyaları atabilirmisinz sıraısyla önce rom sonra gapps sonra kerneli kurcam demi ?Ramfize gerek var mı varsa onu en son mu kurcam ?konunun basinda var ramffixe gerek yokRomu begenırsem satmamsımdı bana hepsi bir arada dosyaları atabilirmisinz sıraısyla önce rom sonra gapps sonra kerneli kurcam demi ?Ramfize gerek var mı varsa onu en son mu kurcam ?
tesekkur ederm videodakinin aynısını yaptırcan bak ona göre sana guvndm benkonunun basinda var ramffixe gerek yok
wipe yapcan önce
rom sonra gapps donra kernel yuklicen
Yükledim ben cm10.1 evet Sukutu hayal şimdi yönlendir beni biraz renklendirelim telefonu
Birsey soracagim sarj olarak atircs mi daha iyi cm10.1 mi daha iyi yoksa ikisi de ayni mi ? brde ben cm10.1 i yukledm sarj yuzde 90 oluyr atricsdede gostrge yanlis gosteriyr mu ?tamamdır ne istiyon söyle ne yapalım :-Dtesekkur ederm videodakinin aynısını yaptırcan bak ona göre sana guvndm benYükledim ben cm10.1 evet Sukutu hayal şimdi yönlendir beni biraz renklendirelim telefonu
Birsey soracagim sarj olarak atircs mi daha iyi cm10.1 mi daha iyi yoksa ikisi de ayni mi ? brde ben cm10.1 i yukledm sarj yuzde 90 oluyr atricsdede gostrge yanlis gosteriyr mu ?
Bunu nasil yapariz yuklu rom kernel goruntusunu versem uygun olup olmadgni anlar misin
sıfır kasma :-D
yukardaki bildirim iconlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin :-D
ben 9500 zorladimAntutu sonucum 8600 çıktı iyi mi sizce ? 10.000 gören var mı bu romlaAntutu sonucum 8600 çıktı iyi mi sizce ? 10.000 gören var mı bu romla
temanin linkini atcam onu yukle kur sonra ayarlardan temayi secBunu nasil yapariz yuklu rom kernel goruntusunu versem uygun olup olmadgni anlar misin
Senin gibi olmadi ust barMIUI V5_2.7.apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yükleyip tema bölümündenseçin
bi dakika D:Senin gibi olmadi ust bar
Siyah hala. Temayla degisen tek sey renkler turuncu oldu. Severim turuncuyu. Bide ikonlar degisti
yinede uygula de
Secerken bu cikiyor bide (:
Motorola Atrix 4G - Kitkat Durum Ve Nav Çubuğu Modu - MaxiCep
Secerken bu cikiyor bide (: