Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1 gun gitmesi yeterli peki bn sımdı cm10dan stock roma dondum o unlocked yazısı kalktı tekrar mı root etmelıym yksa herzmnkı gbı kurabilir miyim ?
sen yinede en bastan unlock islemlerini yap bi zarari olmaz :-D

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
satcan mı
değmez :-(
Romu begenırsem satmam :D sımdı bana hepsi bir arada dosyaları atabilirmisinz sıraısyla önce rom sonra gapps sonra kerneli kurcam demi ?Ramfize gerek var mı varsa onu en son mu kurcam ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Romu begenırsem satmam :D sımdı bana hepsi bir arada dosyaları atabilirmisinz sıraısyla önce rom sonra gapps sonra kerneli kurcam demi ?Ramfize gerek var mı varsa onu en son mu kurcam ?
konunun basinda var ramffixe gerek yok
wipe yapcan önce
rom sonra gapps donra kernel yuklicen

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
konunun basinda var ramffixe gerek yok
wipe yapcan önce
rom sonra gapps donra kernel yuklicen
tesekkur ederm videodakinin aynısını yaptırcan bak ona göre sana guvndm ben :DYükledim ben cm10.1 evet Sukutu hayal şimdi yönlendir beni biraz renklendirelim telefonu :)Birsey soracagim sarj olarak atircs mi daha iyi cm10.1 mi daha iyi yoksa ikisi de ayni mi ? brde ben cm10.1 i yukledm sarj yuzde 90 oluyr atricsdede gostrge yanlis gosteriyr mu ?

Son düzenleme:
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Atrics biraz daha iyi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
tesekkur ederm videodakinin aynısını yaptırcan bak ona göre sana guvndm ben :DYükledim ben cm10.1 evet Sukutu hayal şimdi yönlendir beni biraz renklendirelim telefonu :)Birsey soracagim sarj olarak atircs mi daha iyi cm10.1 mi daha iyi yoksa ikisi de ayni mi ? brde ben cm10.1 i yukledm sarj yuzde 90 oluyr atricsdede gostrge yanlis gosteriyr mu ?
tamamdır ne istiyon söyle ne yapalım :-D

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Antutu sonucum 8600 çıktı iyi mi sizce ? 10.000 gören var mı bu romlaAntutu sonucum 8600 çıktı iyi mi sizce ? 10.000 gören var mı bu romla

Fatic

Fatic

Üye
10000 görmen için 400mhz gpu o.c be 1.2ghz cpu o.c yaparsan belki görürsün sadace gpu o.c ve ramfixle 9300leri görmüştüm

frdgngr

frdgngr

Üye
ben de 8864 çıkıyor :)
antutu sonuçları çok ta sağlıklı değil kafaya pek takma bence

UpOneTR

UpOneTR

Üye
MIUI V5_2.7.apk

yükleyip tema bölümündenseçin

dirimg

Üye
MIUI V5_2.7.apk

yükleyip tema bölümündenseçin
Senin gibi olmadi ust bar
Siyah hala. Temayla degisen tek sey renkler turuncu oldu. Severim turuncuyu. Bide ikonlar degisti

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

dirimg

Üye
Oyle yaptim seningibi olmadi :(
diğer temalardan da denedim ama olmuyor üst bar siyah da siyah :(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Takipçi Satın Al

Üst Alt