10 nisanda deneme sürümü yayınlanacağı konuşuluyorGÜNCELLEME NE ZAMAN YAYINLANACAK BİR DE DENEME SÜRÜMÜ VEYA TEST SÜRÜMÜ DEĞİL DEMİ FİNAL SÜRÜMÜ MÜ YAYINLANIR BİLİYORMUSUNUZ.
imkansız 930da 8.1 yüklü olmayacağı ve ativSE de de 8.1 olmayacağı söyleniyor onlar bu aşamadaysa bizim 620lere ohooooooBir süpriz yapıp da final sürümü yayınlasalar keşke

microsoft yine 620'ye üvey evlat muamelesi yapar yine güncellemeyi verirken bazı özellikleri vermez geneimkansız 930da 8.1 yüklü olmayacağı ve ativSE de de 8.1 olmayacağı söyleniyor onlar bu aşamadaysa bizim 620lere ohoooooo![]()

@papakudioflu @bulutsuzgece Build Türkiye saati ile hangi gün ve hangi saat başlayacak acaba![]()
Hani 2 nisandı o zaman 3 nisan oluyor.A.B.D saatine göre 18:30 da başlıyor bize göre sabah 4:30 a denk geliyor
54 lira olanın yazma hızı 30mb/s, 76 lira olanın yazma hızı 10mb/s yani normalde 54 lira olan daha pahalı olmalıydı. Satış yapan mağazanın kazıkçılığıdır o. Şuan 76 yazıyor, hafta sonu indirimiyle 50'ye falan düşürürler, bakın indirim yaptık diye ucuza satıyormuş gibi gösterip normal fiyatından satılır.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu ikisinin ne farkı var biri 54 diğeri 76 lira
Dostum verdiğin iki kart'ta aynı model kart aslında, ben kullanıyorum zaten şu an bu modeli ve 30mb/s okuma hızı yazma değil..54 lira olanın yazma hızı 30mb/s, 76 lira olanın yazma hızı 10mb/s yani normalde 54 lira olan daha pahalı olmalıydı. Satış yapan mağazanın kazıkçılığıdır o. Şuan 76 yazıyor, hafta sonu indirimiyle 50'ye falan düşürürler, bakın indirim yaptık diye ucuza satıyormuş gibi gösterip normal fiyatından satılır.
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim: Build Geliştirici Konferansı San Francisco saatiyle Saat 8:30'da başlıyor. Türkiye saati 10 saat ileride olduğu için TSİ-18:30'da başlıyor ve ilk Session 3 saat sürecek.
ben 8.1 in tanıtımı San Francisco saatine göre 18:30 da başlıcak diye biliyodum ama yanlışmış o zaman,sabah başlıcak anlaşılanArkadaşlar bir konuya açıklık getirelim: Build Geliştirici Konferansı San Francisco saatiyle Saat 8:30'da başlıyor. Türkiye saati 10 saat ileride olduğu için TSİ-18:30'da başlıyor ve ilk Session 3 saat sürecek.
Hayır San Francisco Saatiyle 8:30'da Keynote1 başlıyor ve 11:30'da kadar sürüyor.ben 8.1 in tanıtımı San Francisco saatine göre 18:30 da başlıcak diye biliyodum ama yanlışmış o zaman,sabah başlıcak anlaşılan