Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Son 30 saat. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu kadar bekledik 1 hafta daha bekleriz :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8.1 office üzerinde iyileştirmeler olacagını biliniyor ancak şöyle bir şey gelme ihtimali varmı, mesela ben dosyalar halinde documant kısmına attığımda görmüyor, illaki pdf,word benzeri biçimi direk atmam gerekiyor toplu durması açısından sıkıntı yaratıyor, ben tüm derslerimi atmak istiyorum bu şekilde yaparsam aşırı karışıklıklık olur, bununla ilgili bir haber varmı hiç, camera rulosu gibi olsa süper olur

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şuan bu yazıyı okuyan herkes bir anda zamanda geri gönderildiğinizi düşünsenize 2 ay geriye, ama şimdiki aklımız ve hafızamızla HAHAHAH resmen korku filmi gibi değil mi :S kim beklesin şimdi 2 ay yeniden :zong: isterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?

Bay H

Bay H

Üye
Şu son günlerde Çinlilerden daha doğrusu Çinceden nefret ettim madem bir şey paylaşıyorsun şunu ayarlardan ingilizce yap bizde anlayalım :kotu:

Kablosuz alan ağlarını kişiler ile paylaşma

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şuan bu yazıyı okuyan herkes bir anda zamanda geri gönderildiğinizi düşünsenize 2 ay geriye :D ama şimdiki aklımız ve hafızamızla :D HAHAHAH resmen korku filmi gibi değil mi :S kim beklesin şimdi 2 ay yeniden :P HAHAHA isterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?
Bu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacak :(
Şu son günlerde Çinlilerden daha doğrusu Çinceden nefret ettim madem bir şey paylaşıyorsun şunu ayarlardan ingilizce yap bizde anlayalım :kotu:

Herkesin Çin'ce bildiğini düşünüyorlarsa durum vahim :(

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve respection123
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şuan bu yazıyı okuyan herkes bir anda zamanda geri gönderildiğinizi düşünsenize 2 ay geriye, ama şimdiki aklımız ve hafızamızla HAHAHAH resmen korku filmi gibi değil mi :S kim beklesin şimdi 2 ay yeniden :zong: isterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?
Bu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacak :(

Hadi hadi itiraf edin bazılarınız baktınız demi tarih ve saate :zong:
Bu yazıyı okuyup ta tarih ve saate bakan olduysa işte Nisan 1 şakası böyle olur derim ben. :zong:

Belki adamlar dillerine sahip çıkıyor. :P

• Beğen
Tepkiler: respection123
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Niye hiç Türk yok sızıntı yapan ona üzülüyorum

Nokia 3310 ile gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hadi hadi itiraf edin bazılarınız baktınız demi tarih ve saate :zong:
Bu yazıyı okuyup ta tarih ve saate bakan olduysa işte Nisan 1 şakası böyle olur derim ben. :zong:

Belki adamlar dillerine sahip çıkıyor. :P
Ben tarih ve saate bakmadan o yorumu yaptım :D ayrıca dillerine sahip çıkıyor olsalar bile bunu okuyabilmek için Çin'ce öğreneceğimizi hayal etmiş olamazlar herhalde değil mi :)
Niye hiç Türk yok sızıntı yapan ona üzülüyorum

Nokia 3310 ile gönderildi.
Türkiye'de ne gezer 8.1 yüklü cihaz :bangin:

Serhan

Serhan

Üye
O mesajları yazarken altta şaka yazmak yerine telefondan girip uygulama imzasını 1 Nisan yapsanız yiyen çok olurdu.:)

Telgrafla gönderildi.
yaa o nasıl ayarlanıyor ben bi bulamadım :)Bu yalan mı çıktı :

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar Cortananın telefondaki uygulama adı kesinleşti.

microsoft tarafından Apple'ın iphone cihazlarındaki sesli asistan Siri ve Google'ın bu konudaki çözümü Google Now'a karşılık geliştirdiği Cortana yeni ismi ile Windows Phone 8.1 güncellemesiyle minimum 1gb ram'e sahip cihazlara WİRİ ismiyle gelecek.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Wiri? Çok kötü olmuş yaa :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu umarım 1 nisan şakasıdır,cortana daha karizmatikti:)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Evet arkadaşlar Cortananın telefondaki uygulama adı kesinleşti.

microsoft tarafından Apple'ın iphone cihazlarındaki sesli asistan Siri ve Google'ın bu konudaki çözümü Google Now'a karşılık geliştirdiği Cortana yeni ismi ile Windows Phone 8.1 güncellemesiyle minimum 1gb ram'e sahip cihazlara WİRİ ismiyle gelecek.

bu da şaka olsa gerek

Hesap makinesi ile gönderildi

skynet

Üye
Cortanada mı 1 gb isteyecek ? :agla2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şaka tabi ki arkadaşlar. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Serhan, pirenuri, byibo ve 7 diğerleri

Üst Alt