İhtiyar007
Üye
Boşuna saklanma I< adir , yazdım ben bunu bir kenara![]()

Boşuna saklanma I< adir , yazdım ben bunu bir kenara![]()

Bence yaren_dedeSahi senin suyunda ısındıydı zaten, mart ayının üyesi kim acaba![]()
Sahi senin suyunda ısındıydı zaten, mart ayının üyesi kim acabaBizim bahçedeki tekir cinsi kedi olabilir ayın üyesi, mart ayını boş geçmedi çok çalıştı garibim
![]()

@yaren_dede bahadır çoktandır hakediyor ama yönetimin ona gıcığı var galiba bilerek yapmıyorlarBence yaren_dede
![]()

Tekir olur tekir@yaren_dede bahadır çoktandır hakediyor ama yönetimin ona gıcığı var galiba bilerek yapmıyorlar
Eeeeee sivri dilli olursan olacağı bu![]()

Ha birde muhtar adayımız Nihat dayı vardı oda çok çalıştı mart ayı boyunca, sonuç hüsranla bitti maalesef, teselli olarak onu da yapabiliriz ayın üyesiTekir olur tekir![]()

Tekirin sahibi mi bu dayı?Ha birde Muhtar adayı
Ha birde muhtar adayımız Nihat dayı vardı oda çok çalıştı mart ayı boyunca, sonuç hüsranla bitti maalesef, teselli olarak onu da yapabiliriz ayın üyesi![]()

alakalı olduklarını sanmıyorum, birisi oy için çalışırken diğeri uçkur için çalışıyordu...Tekirin sahibi mi bu dayı?![]()
Eyvallah Üstad'ımTekrar hoşgeldin refikim, şükür kavuşturana.![]()

Bakıyorum da esprileri ardı ardına patlatıyorsun refikim.alakalı olduklarını sanmıyorum, birisi oy için çalışırken diğeri uçkur için çalışıyordu...

En iyisi daha soru sormayım.Adamı fazla coşturma Kadir, herif tam donanımlı gelmiş.![]()

Hepimiz için isabetli bir karar olur.En iyisi daha soru sormayım.![]()

Hepimiz için isabetli bir karar olur.![]()

Sorsanda cevaplamam zatenEn iyisi daha soru sormayım.![]()

Gökçen abi durumu izah etmiş.Sorsanda cevaplamam zaten![]()

yapışma la arkamdan, tobe tobeGökçen abi durumu izah etmiş.![]()

yapışma la arkamdan, tobe tobe
![]()