Baya iyi almışsın az daha 1450 ye ithalatçı firma garantili g2 alacaktım son anda lg garantili nexus 5 aldım. Sen mağazadan almadığından öyle karlı olmuşbenim taksit sıkıntım vardı son ana kadar bekledim kalkmadan bigün önce aldım
![]()
yine de almadım iyi ki de almamışım. bütün eminönünü dolaştım 1440 tl den aşşağı sadece ithalatçı garantili veriyordu bende aldım gittim valla
ama nexus5 te fena ama bana gelmez..lg g2 1300 tl şimdi alırım ciddiyim 32 gb?valla ben kazığı kvk atar diye biliyordum . rastgele gördüm , baktım bütün telefonlar açık sergileniyor. adama fiyat sorduk o sıra s4 1650 liraydı adam dediki fonotelin sahibi biziz s4 bizden al 1250 tlyine de almadım iyi ki de almamışım. bütün eminönünü dolaştım 1440 tl den aşşağı sadece ithalatçı garantili veriyordu bende aldım gittim valla
ama nexus5 te fena ama bana gelmez..
bu arada aldığım yerde 1300 küsür şuan kvk da
Tel resmi garantilidirde. Kvk nın kendi resmi bayisimidir onu bilmemvalla ben kazığı kvk atar diye biliyordum . rastgele gördüm , baktım bütün telefonlar açık sergileniyor. adama fiyat sorduk o sıra s4 1650 liraydı adam dediki fonotelin sahibi biziz s4 bizden al 1250 tlyine de almadım iyi ki de almamışım. bütün eminönünü dolaştım 1440 tl den aşşağı sadece ithalatçı garantili veriyordu bende aldım gittim valla
ama nexus5 te fena ama bana gelmez..
bu arada aldığım yerde 1300 küsür şuan kvk da
lg g2 1300 tl şimdi alırım ciddiyim 32 gb?
Tel resmi garantilidirde. Kvk nın kendi resmi bayisimidir onu bilmem