Öneri Bakın Ne Fark Ettim(Bir kandırmacaya tanık oluyoruz)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İllede 2500 çekmek zorunda değilsin. Ama boşver sıkıntıya sokma kendini alırsın hayırlısıyla

blacktalon

blacktalon

Üye
Sadece o brosurde mi oyle bu sadece telefon icin degil giyimden markete her yerde ayni durust tacirler ulkesindeyiz ama hadis der ki bizi kandiran bizden degildir

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Aynen kardesim zaten oyle 2500 imkanim var %0 faizle cekerim bari evde nakit kalsin biraz fazla uzatmiycam max 6-7 taksit 12-14 yapiyoruz cihaz bozuluyor taksit bitmiyor :-D :-D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O zamanda aylık ödiyceğin tutar yükseliyo ama imkan var diyosun :D boşver 12 ay olsun zaten 1000 tl veriyosan bi tele 4 5 sene kullanmalısın bence sonuçta her sene o fiyat verecek değiliz :D

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Önce bindirim yapıyolar sonra bindirdikleri fiyattan 100 lira fazla indirim yapıp şok şok %50 indirim diye satıyolar :(

fk555897

fk555897

Üye
İnternetten alışverişlerde hepsiburada.com genelde uygun fiyatlı oluyor. Tabi araştırmak lazım.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen ordaki indirimleri denk getirmek lazım 16 Gb lik lumia 925 1200 1300 mağaza fiyatı varken hepsi burada.com da 32 gb olanı 999 tl idi. aynı şekilde one x de öyle bi indirime girmişti

Symbianizer

Symbianizer

Üye
En uygunu hepsi burada bence de :oke:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kliksa falanda var

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
O sitelerde taksit yok indirimi vatandan takip ediyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende hiç netten bişey almadım ama asıl indirimi yapan siteler onlar. Mağazalarınki indirim değil yani onu diyoruz :) bencede vatandan takip et diğerlerine göre daha ucuzdur. G2 bi ara 1450 falandı.

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
vatana indirime girince email gelsin bırakcam şimdi 32 gb 1500 düşsün 20 dk sonra alırım :Dyani 1500 e düşsün :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Baya iyi almışsın az daha 1450 ye ithalatçı firma garantili g2 alacaktım son anda lg garantili nexus 5 aldım. Sen mağazadan almadığından öyle karlı olmuş :) benim taksit sıkıntım vardı son ana kadar bekledim kalkmadan bigün önce aldım :D

valla ben kazığı kvk atar diye biliyordum . rastgele gördüm , baktım bütün telefonlar açık sergileniyor. adama fiyat sorduk o sıra s4 1650 liraydı adam dediki fonotelin sahibi biziz s4 bizden al 1250 tl :D yine de almadım iyi ki de almamışım. bütün eminönünü dolaştım 1440 tl den aşşağı sadece ithalatçı garantili veriyordu bende aldım gittim valla :D ama nexus5 te fena ama bana gelmez..

bu arada aldığım yerde 1300 küsür şuan kvk da

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
valla ben kazığı kvk atar diye biliyordum . rastgele gördüm , baktım bütün telefonlar açık sergileniyor. adama fiyat sorduk o sıra s4 1650 liraydı adam dediki fonotelin sahibi biziz s4 bizden al 1250 tl :D yine de almadım iyi ki de almamışım. bütün eminönünü dolaştım 1440 tl den aşşağı sadece ithalatçı garantili veriyordu bende aldım gittim valla :D ama nexus5 te fena ama bana gelmez..

lg g2 1300 tl şimdi alırım ciddiyim 32 gb?

ozakin70

ozakin70

Üye
Bunu internetten alisveristede cok yapiyorlar ozellikle vatan computer ve teknosa

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye

Tel resmi garantilidirde. Kvk nın kendi resmi bayisimidir onu bilmem

Luck Star

Luck Star

Üye
Bakin adres kisminda kvk store yaziyor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Valla ben ankaradayım almadan önce haberim olsaydı yine alma şansım yokmuş :D

Üst Alt