Maalesef Galeri Durdu ve Dahası

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
Samsung Android ROM - MaxiCep
Buradan telefonunda görmek istediğin bir ROM'u bul ve indir. Yükleme adımları konuda ayrıntılı anlatılmış (:

deathsinger

Üye
    Konu Sahibi
Hocam birincisi atmayi beceremeyebilirim ayrica android 4.2.2 benim cihazim ona gore bir sey onerebilirmisin buradan?Velhasıl kelam kimse net bir çözüm bulamadı.

bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam birincisi atmayi beceremeyebilirim ayrica android 4.2.2 benim cihazim ona gore bir sey onerebilirmisin buradan?
Android 4.2.2 üzeri ne yüklersen cihazın kabul edecektir kardeşim. S4 kullanıcılarına sorarsan daha net cevap alabilirsin.
İllede öneride bulun dersen incelediklerim arasından " Galaxy S4 i9500 - [ROM][4.4.2][AROMA][NB3][13-March]CRASH ROM FINAL | Stable | Clean | Fast | Xposed Modules - MaxiCep " önerebilirim. :)
Hocam birincisi atmayi beceremeyebilirim ayrica android 4.2.2 benim cihazim ona gore bir sey onerebilirmisin buradan?Velhasıl kelam kimse net bir çözüm bulamadı.
Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma. Bende ilk yaptığımda öyle korkularım vardı ama insan isteyince yapabiliyor. Adımları birkaç kez oku emin ol yaparsın.

deathsinger

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulamalara girip Galeri'nin verilerini ve önbelliğini temizleyince düzelme oluyor bir müddetlik; fotoğraf ve video çekiyorum taa ki tuş kilidini kapayıp açıncaya kadar. Yok mu hâlâ bir bilgisi olan??

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaşlar uygulamalara girip Galeri'nin verilerini ve önbelliğini temizleyince düzelme oluyor bir müddetlik; fotoğraf ve video çekiyorum taa ki tuş kilidini kapayıp açıncaya kadar. Yok mu hâlâ bir bilgisi olan??
Custom Rom denedin mi?

deathsinger

Üye
    Konu Sahibi
İlk aldığımdan beri hiçbir şekilde rom vesayir atmadım. Pek anlamıyorum yapmak için aroma romu indiriyorum şu anda bakalım yapabilecek miyim keşke anlatabilseniz bana bir şekilde.Rom atacaktım ama installzip from tuşunu bulamadım, apply kısmından girincede hata veriyor lütfen yardım edin.Bazen maalesef galeri durdu hatası veriyor, bazen siyah ekran çıkıp öylece kalıyor(fotoğraf çekince tamamen yeşilden oluşan bir görüntü çekiyor), ve arada sırada böyle renkli bir görüntü veriyorYAV ALLAH İÇİN BİRİSİ BAKSIN DELİRECEĞİM DÜZELMİYOR!!!Ya lütfen bakın şu konuya lütfen!

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Uygulama yöneticisine girip kamera uygulamasını bul aç ve verileri sıfırla önbelleği sil e bas. eğer oda olmaz ise ayarlara girip uygulama yöneticisinden hepsi kısmına gelip uygulama tercihlerini sıfırlaya bas sonra telefonu yeniden başlat. oda olmaz ise stock rom kur odin ile. samsung update sitesinden modelini bul ve gerekli olan dosyayı indir zip'den çıkart sonra odin programını aç sonrada telefonu download mode al ses kısma home tuşu ve güç tuşlarına aynı anda bas bi ekran gelecek ekran gelince elini bastığın tuşlardan çek sonra ses açma düğmesine bas android robot resmi gelecek o gelince usb ile telefonu bağla pc ye odin'de kutucuklarda örnek olarak com9 gibi bişeyler yazması lazım bu demek oluyor ki yazılım yükleyebilirsin pc telefonu gördü eğer ki görmez ise samsung driver kur. sonra com seçeneği olunca samsung update sitesinden indirdiğin yazılımı odin programın'da PDA kutucuğuna basarak seç ve biraz bekle bi 5 10 saniye falan sonra PDA nın yanında ki ufak kutucuğa tik koy Start de yüklemesini bekle yükleme bitince reset atacak telefon açılacak kendiliğinden açılana kadar ve bu işlemleri yaparken sakın usb kablosunu çıkartma pc den ve telefondan.

deathsinger

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benimki Ses Kısma - Orta Tuş - Açma-Kapama butonlarına basınca FACTORY MODE diye bir mod açılıyor ve çıkan 5 satırlık şeylerin hepsi Çince.

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim google yaz telefon modelini bi şekilde download mode nasıl giriliyor öğren öyle yap dediklerimi

Üst Alt