Telefon Tavsiyesi iphone 5s mi xperia z2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Z1 ile Z2 arasında çok önemli farklar var.
1. IPS Ekran
2. Daha güçlü ve kaliteli ses
3. Daha az boşluklu cihaz ve
az daha büyük ekran.
4. +1 GB ram ve daha yüksek frekansta çalışan gpu.

İlk ikisi yeter zaten. Kısacası Z1 in eksiklerinin kapatıldığı bir cihaz Z2.
Eğer Z2 tuzlu geliyorsa Z1 almak yerine hiç almamak daha mantıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

berkoto38

berkoto38

Üye
Z1 ile Z2 arasında çok önemli farklar var.
1. IPS Ekran
2. Daha güçlü ve kaliteli ses
3. Daha az boşluklu cihaz ve
az daha büyük ekran.
4. +1 GB ram ve daha yüksek frekansta çalışan gpu.

İlk ikisi yeter zaten. Kısacası Z1 in eksiklerinin kapatıldığı bir cihaz Z2.
Eğer Z2 tuzlu geliyorsa Z1 almak yerine hiç almamak daha mantıklı olur.
2-3 gb ram lerin simdilik farkı pek görülemedi ilerleyen zamanda bakacagız ama aradaki fiyat farkına ve sony nin 2014 ün asıl amiral gemisi olacak z3 ün ekim gibi cıkarılacagı icin z2 ye cok daha fazla para vermek gereksiz , almanyadaki fiyat farkı 100 euro iken Türkiye ? Ya z1 yada z3 beklemek mantıklı olan

NEXUS

NEXUS

Üye
2-3 gb ram lerin simdilik farkı pek görülemedi ilerleyen zamanda bakacagız ama aradaki fiyat farkına ve sony nin 2014 ün asıl amiral gemisi olacak z3 ün ekim gibi cıkarılacagı icin z2 ye cok daha fazla para vermek gereksiz , almanyadaki fiyat farkı 100 euro iken Türkiye ? Ya z1 yada z3 beklemek mantıklı olan
Daha z2 yeni çıktı z3 nasıl ekimde çıkacak :oha:

Invoke

Invoke

Üye
Z1 mantıklı değil bir kere. Z3 beklenecekse beklenebilir. 3. ve 4. yazdığım pek önemli olmasa da ilk 2si en önemli fark.
Daha z2 yeni çıktı z3 nasıl ekimde çıkacak :oha:

Eylülde tanıtılır, büyük ihtimalle. Snap810 gelirse o zamana kadar, cidden fark olur Z3 ile.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
sony bu anlayışla 2-3 ay kalmadan çıkarır diye tahmin ediyorum ama gerçekten z2 tamamıyla iyi bir cihaz..
z1 vs lg g2 deseler düşünmeden lg g2 derim ama g2 de 3gb ram olsa bile yine z2...

0MG90

0MG90

Üye
sony bu anlayışla 2-3 ay kalmadan çıkarır diye tahmin ediyorum ama gerçekten z2 tamamıyla iyi bir cihaz..
z1 vs lg g2 deseler düşünmeden lg g2 derim ama g2 de 3gb ram olsa bile yine z2...
Bana Z2 mi yoksa G2 mi deseler Z2 yi alıp kaçarım :P

Luck Star

Luck Star

Üye
Bana Z2 mi yoksa G2 mi deseler Z2 yi alıp kaçarım :P

adam aldığımı bile görmez :D

ama doğru olan bi konu da g2 fiyat performansı en üst düzeyde tutan cihaz. yabana atılcak bir tarafı yok 2-3 yeni cihaz çıktı diye :P

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
iphone 5 ile devam et

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
5s her zaman para eder parasal sorunun yoksa değişiklik iyidir

Luck Star

Luck Star

Üye
Abi para etcek diye de sevmedigi cihaz da kullanilmazki . Z2 ye baktigina gore farklilim istiyor ben olsam dusunmeden gecerim

berkoto38

berkoto38

Üye
kardeş sen z2 al icin rahat etsin fakat ios u bırakabiliyorsan

chokkaya78

chokkaya78

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Z2 bir gelsin de...

ozakin70

ozakin70

Üye
Z2 daha piyasada yok globalde Z3 ü nerden cikarttiniz sony nin bi aciklamasi filan mi var yoksa z1-z2 arasi zamana gore tahmin mi?

berkoto38

berkoto38

Üye
Z2 daha piyasada yok globalde Z3 ü nerden cikarttiniz sony nin bi aciklamasi filan mi var yoksa z1-z2 arasi zamana gore tahmin mi?
öyle bir acıklama var fakat sony den olup olmadığını bilmiyorum

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
ben şahsen iphone 5s gibi stabil,dizaynı güzel kaliteli bir telefonu veripte xperia z2 almayı bırak düşünmem bile.

Invoke

Invoke

Üye

Bu zamana kadar sony hep senede 2 amiralle geldi. S/T/TX Z/Z1 Z2/? Yani bir cihaz kesin gelecek. Z2 tanıtımı ardından konuşan sony yetkilisi de Z3 den bahsetmişti ve tasarımda biraz farklılıklar olabileceğini söylemişti.

ozakin70

ozakin70

Üye
Bu zamana kadar sony hep senede 2 amiralle geldi. S/T/TX Z/Z1 Z2/? Yani bir cihaz kesin gelecek. Z2 tanıtımı ardından konuşan sony yetkilisi de Z3 den bahsetmişti ve tasarımda biraz farklılıklar olabileceğini söylemişti.
Oky peki bu cihaz daha güclü degilde g2 gibi fiyat/performans cihazi olamaz mi aslinda olabilir yani su toz ozelliklerini eklemeyerek daha ince yapabilir biraz da kisar ozelliklerden olabilir;)
Ne alacagimizida sasirdik z2 alalim desek z3? M8 desek G3? ;) neyse piyasaya ciksinlar begendigimi alacam artik teknolojiyle yarisilmiyor ;)

Luck Star

Luck Star

Üye
Şuan 2500 lira bütçeyle bile karar vermek zor
Note 3 desen n9005 yok (snapdrogon'lu)
S4 direk uzaklaş :D
Xperia Z ve Z1 ekranları soluk ve çok buyuk kalıyor diğer telefonlarla kıyaslanırsa.
Htc one , yenisi çıktığı için hem donanım hem tasarım olarak eskidi..

Valla düşünüyorum da Nexus 5 ve LG G' den başka seçenek kalmıyor ..

Yeni çıkanlarda fark olacak ama yine S5i eleyeceğiz... :box
Lider Xperia Z2 ardından One 2 :alkis

Ama herşey LG G3 çıkana kadar, lg çok farklı bir şeyler yapması gerek . En azından su geçirmez felan ...

Son düzenleme:

Üst Alt