Telefon Tavsiyesi iphone 5s mi xperia z2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

chokkaya78

chokkaya78

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s mi xperia z2 mi
arkadaşlar bir ay önce turkcellden iphone 5s gold 16gb aldım cihaz stabillik yönünden çok iyi ama ekran küçük olduğu için xperia z2 almayı düşünüyorum. bu konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var ayrıca takas yaparsam bana maliyeti ne olur.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Valla ben şunu anladım bütün telefonlar bitiyo iphone bi kaç yıl daha kalıyo. Bence dursun iphone un kullan z2 eskidiğinde onun adı kalır yine

0MG90

0MG90

Üye
iPhone ikinci eli kolay düşmez. Kullan Z2 çıktıktan birkaç ay sonra sat üstüne para koy al.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Z2 biraz eskisin o zaman iphone aynı kalır belki üzerine para bile alırsın

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Öyle tabiki. Fakat mesela 4S i düşün hala adı var 2.5 3 yıllık cihaz 8 gb olanı bile 1000 tl nin üstünde. Ve şuanki cihazlarla bile kıyaslanıyo. Hiç iphone kullanmadım ama demek istediğim bu Malzeme kalitesi olsun tipi olsun Tam bi telefon

0MG90

0MG90

Üye
Öyle tabiki. Fakat mesela 4S i düşün hala adı var 2.5 3 yıllık cihaz 8 gb olanı bile 1000 tl nin üstünde. Ve şuanki cihazlarla bile kıyaslanıyo. Hiç iphone kullanmadım ama demek istediğim bu Malzeme kalitesi olsun tipi olsun Tam bi telefon
Tasarımını çok seviyorum ben zaten özellikle 4 ve 4s in. 4s in donanımı hala kaliteli ama umarım iOs 8 ile batırmazlar. Çünkü benim için 6 dan sonra 7 büyük hüsran oldu.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
He ya 6 daki o kamera efekti vardı ya foto çekince çember kapanıp açılıyodu çok hoşuma gidiyodu öyle bi kamera uygulaması yada efekti uygulama şansım olsa hemen yaparım :D dediğim o işte 3 yıl önceki cihaz ama hala kaliteli, onunla beraber çıkan cihazlar şuan 100 200 e satılıyo.

Invoke

Invoke

Üye
Z2

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
mürteza16

mürteza16

Üye
Z2

Türe

Türe

Üye
Tercihlerine göre. İkisi de iyi cihaz. Lakin ben olsam M8 ile 5S arasında tercih yapardım.

fk555897

fk555897

Üye
Bence hiç değiştirme. iphone 5S çok güzel bir telefon.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Zaten almışsın alacağını yani kullan bence.

Invoke

Invoke

Üye
Ben okumamıştım ya :D Direk başlıktan Z2 dedim. :D Zaten 5S var yani. Öyleyse konu biraz saçma açıkcası. Çünkü Z2 kaç liraya gelecek net bir şey yok. 5S ile devam edeceksiniz. Z2 gelecek. Bakacaksınız Z2ye, fiyatına size ne kadara mal oluyor vs. Bir de cihaza beğendiyseniz, fiyat size makul geliyorsa değiştireceksiniz yoksa devam edeceksiniz. Bu kadar basit değil mi? :D

NEXUS

NEXUS

Üye
arkadaşlar bir ay önce turkcellden iphone 5s gold 16gb aldım cihaz stabillik yönünden çok iyi ama ekran küçük olduğu için xperia z2 almayı düşünüyorum. bu konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var ayrıca takas yaparsam bana maliyeti ne olur.
iPhone 5S Artık almışsın değiştirmeni tavsiye etmem ama xperia z2 oldukça üstün bir cihaz iPhone 5S'ten çok daha fazla özelliği var eğer almasaydın xperia z2 derdim fakat artık almışsın iPhone 5S'te güzel bir cihaz kısaca değiştirmeni tavsiye etmem :oke:

berkoto38

berkoto38

Üye
onun yerine z1 almanı öneririm.hem eline biraz parada kalır z1 ve z2 arasında pek fark yok ya z3 ü bekle ekim gibi cıkacak yada z1 al

NEXUS

NEXUS

Üye
onun yerine z1 almanı öneririm.hem eline biraz parada kalır z1 ve z2 arasında pek fark yok ya z3 ü bekle ekim gibi cıkacak yada z1 al
z1 ile z2 arasında fark yokmu işlemcilerine , ve testlerine bakmanı öneririm :)

NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: berkoto38
Takipçi Satın Al

Üst Alt