@Kayahan14 Bugün mü öldüreceksin yarın mı? :hmmm estağfurullah kim kimi öldürüyor :kop:
Kayahan14 Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: @Kayahan14 Bugün mü öldüreceksin yarın mı? Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kim kimi öldürüyor
İhtiyar007' Alıntı: @Kayahan14 Bugün mü öldüreceksin yarın mı? Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kim kimi öldürüyor
_YldZEneS_ Üye Kayahan14' Alıntı: estağfurullah kim kimi öldürüyor Genişletmek için tıkla ... kayahan pıçaklayacaktikyayoksa sakatlayip mi bırakacaksin
Kayahan14' Alıntı: estağfurullah kim kimi öldürüyor Genişletmek için tıkla ... kayahan pıçaklayacaktikyayoksa sakatlayip mi bırakacaksin
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kemalsen1999' Alıntı: İhtiyara dokunmayın Genişletmek için tıkla ... sevdigimizden
Bilişim Profesörü Üye Onu bana bırakın Siycey' Alıntı: sevdigimizden Genişletmek için tıkla ... Üst mesaja bak Son düzenleme: 30 Mar 2014
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kemalsen1999' Alıntı: Onu bana bırakın Üst mesaja bak Genişletmek için tıkla ... ihtiyarı kimseye bırakmam
kemalsen1999' Alıntı: Onu bana bırakın Üst mesaja bak Genişletmek için tıkla ... ihtiyarı kimseye bırakmam
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Noluyo ulen? Genişletmek için tıkla ... yok bişey
Bilişim Profesörü Üye İhtiyar007' Alıntı: Noluyo ulen? Genişletmek için tıkla ... Hiçç arkadaşla şakalaşıyorduk
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kemalsen1999' Alıntı: Hiçç arkadaşla şakalaşıyorduk Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: yok bişey Genişletmek için tıkla ... kemalsen1999' Alıntı: Hiçç arkadaşla şakalaşıyorduk Genişletmek için tıkla ... Kuşlar haber gönderdi suikast planları var diye demek yanlış ötmüşler.
Siycey' Alıntı: yok bişey Genişletmek için tıkla ... kemalsen1999' Alıntı: Hiçç arkadaşla şakalaşıyorduk Genişletmek için tıkla ... Kuşlar haber gönderdi suikast planları var diye demek yanlış ötmüşler.
Bilişim Profesörü Üye Siycey' Alıntı: onlar kuş değil kargadır karga Genişletmek için tıkla ... Aynen, o kargaların hepsine
Siycey' Alıntı: onlar kuş değil kargadır karga Genişletmek için tıkla ... Aynen, o kargaların hepsine
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kemalsen1999' Alıntı: Aynen, o kargaların hepsine Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Kargaları susturdum. _YldzEneS_' Alıntı: ihtiyar nerdeyse son günün Genişletmek için tıkla ... Sen lezzetli çipetpetsin.
Kargaları susturdum. _YldzEneS_' Alıntı: ihtiyar nerdeyse son günün Genişletmek için tıkla ... Sen lezzetli çipetpetsin.