:perde:
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Son 7 dakikam kaldı değil mi? Genişletmek için tıkla ... al son "ını iç
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Erken 1 Nisan şakaydı sana kıyarmıyım ben Genişletmek için tıkla ... Bilmem.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Bilmem. Genişletmek için tıkla ... yok kıymam sevdiğimden şaka yaptım
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hmm çay soğuyor içmeyecen mi
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: hmm çay soğuyor içmeyecen mi Genişletmek için tıkla ... Gececilere gelsene Bu GeCe Kimler Var BakaLım? Gececiler buraya (00:00-06:00) | Sayfa 11155 - MaxiCep
Siycey' Alıntı: hmm çay soğuyor içmeyecen mi Genişletmek için tıkla ... Gececilere gelsene Bu GeCe Kimler Var BakaLım? Gececiler buraya (00:00-06:00) | Sayfa 11155 - MaxiCep
İhtiyar007 Üye kemalsen1999' Alıntı: @İhtiyar007 çayı içtin mi Genişletmek için tıkla ... İçseydim ölürdüm zehir atmış.
kemalsen1999' Alıntı: @İhtiyar007 çayı içtin mi Genişletmek için tıkla ... İçseydim ölürdüm zehir atmış.
Bilişim Profesörü Üye İhtiyar007' Alıntı: İçseydim ölürdüm zehir atmış. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyecektim, çay zehirliydi.
İhtiyar007' Alıntı: İçseydim ölürdüm zehir atmış. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyecektim, çay zehirliydi.
İhtiyar007 Üye kemalsen1999' Alıntı: Ben de onu diyecektim, çay zehirliydi. Genişletmek için tıkla ... Neden daha önce söylemedin?
kemalsen1999' Alıntı: Ben de onu diyecektim, çay zehirliydi. Genişletmek için tıkla ... Neden daha önce söylemedin?
Bilişim Profesörü Üye İhtiyar007' Alıntı: Neden daha önce söylemedin? Genişletmek için tıkla ... Ben de daha yeni öğrendim