64 gb micro sd kart uyum sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
64 gb micro sd kart uyum sorunu.
Note 3 için 64 GB Micro SD Kart alıp bu kartı bilgisayarda biçimlendirdikten sonra eski bilgilerimi sd karta yükledim ve telefona taktım. Fakat dosyalarım kısmından sd karta giriş yaptığımda sd kartın içinin boş olduğunu gördüm. Yine dosyalarım kısmından hafızasını kontrol ettim sd kartın yarısı dolu gözüküyor. Sd kartın içeriğini nasıl görebilirim.
Bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. Teşekkürler.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Bilgisayarında bi çesit virüs olabilir.Benim Flash belleğimdede olmuştu.Dosyaları görmek pc de oluyor ama telefonda gözükmüyor.Belleği bicimlendir.İçine atacakalarını başka pcden at düzelmesi lazim

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda kaspersky yüklü. Bilgisayardan olabileceğini tahmin etmiyorum fakat yinede en yakın zamanda başka bilgisayardan bir deneyeyim.
Teşekkürler.

erkan2034

Üye
Format olarak fat 32 mi kontrol et.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Bilgisayarda kaspersky yüklü. Bilgisayardan olabileceğini tahmin etmiyorum fakat yinede en yakın zamanda başka bilgisayardan bir deneyeyim.
Teşekkürler.

Bu dediğ virüsü temizleyen virüs programı yok yok etmenin yolları var ama zor.Sen dediğimi yap biçimlendir başka pc de ondan sonra tak olmasi lazjn

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
Format olarak FAT32 mi yoksa NTFS mi olacak.

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

ahmetsuha525000

Üye
Bende yeni konu açmadan burdan bir soru sorayım. Bendede 64 GB Hafıza Kartı var fakat sürekli yazıp silme ile hafıza kartı bozulur mu yada takıp çıkarmak ile...

The Shadow

The Shadow

Üye
Bende yeni konu açmadan burdan bir soru sorayım. Bendede 64 GB Hafıza Kartı var fakat sürekli yazıp silme ile hafıza kartı bozulur mu yada takıp çıkarmak ile...
Çok aşırıya kaçarsan belki 1-2 MB lık kalıntı dosyalar oluşabilir ama formatla onlardan rahatlıkla kurtulabilirsin :)

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hafıza kartını bilgisayara taktığım da 2 çeşit biçimlendirme seçeneği mevcuttu. Bunlardan biri exFAT diğeri NTFS .
Sizce hangisi daha mantıklı.

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar hafıza kartını bilgisayara taktığım da 2 çeşit biçimlendirme seçeneği mevcuttu. Bunlardan biri exFAT diğeri NTFS .
Sizce hangisi daha mantıklı.
2 sini de önermem. Sana tavsiyem pc ye mini tool partition indir oradan FAT32 yapabilirsin :) Bende de öyleydi mini tool partitionla yaptım :oke:

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bi deneyeyim.

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
2 sini de önermem. Sana tavsiyem pc ye mini tool partition indir oradan FAT32 yapabilirsin :) Bende de öyleydi mini tool partitionla yaptım :oke:
Mini tool partition ile dosya biçimini fat32 ye dönüştürdüm.Fakat bu seferde cihaz hafızasından sd karta mp3 yüklediğim halde bir süre sonra dosyanın içi boş görünüyor. Telefona usb bağlayıp usb den sd karta birşeyler atınca çok yavaş atıyor.
Acaba 64 gb note 3 için fazla mı geldi sizce?
Bu arada kartım samsung pro 64 gb micro class 10.

The Shadow

The Shadow

Üye
Mini tool partition ile dosya biçimini fat32 ye dönüştürdüm.Fakat bu seferde cihaz hafızasından sd karta mp3 yüklediğim halde bir süre sonra dosyanın içi boş görünüyor. Telefona usb bağlayıp usb den sd karta birşeyler atınca çok yavaş atıyor.
Acaba 64 gb note 3 için fazla mı geldi sizce?
Bu arada kartım samsung pro 64 gb micro class 10.
Benim de sandisk 64gb class 10 ve ben s3 kullaniyorum oyle bir durum soz konusu degil ama olmuyorsa yine de exfat kullanmalisin :)

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
exFAT ile fat32 arasındaki fark nedir?
Neden büyük bir dosya atınca yavaş atıyorda küçük bir dosyayı daha çabuk atıyor anlayamadım.
Bu arada pro class 10 ile class 10 na göre biraz hızlı yazıyordu. Bende bunu tercih ettim.
Sizce eski 32 gb class 10 u kullanayım yoksa 64 gb kartı exFAT olarak mı kullanayım.
Teşekkür ederim.

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
Neden büyük bir dosya atınca yavaş atıyorda küçük bir dosyayı daha çabuk atıyor anlayamadım.
Bu arada pro class 10 ile class 10 na göre biraz hızlı yazıyordu. Bende bunu tercih ettim.
Sizce eski 32 gb class 10 umu kullanayım yoksa 64 gb kartı exFAT olarak mı kullanayım.
Teşekkür ederim.

The Shadow

The Shadow

Üye
Sizce eski 32 gb class 10 u kullanayım yoksa 64 gb kartı exFAT olarak mı kullanayım.
Teşekkür ederim.
FAT32 genel dosya sistemi bazi uyg. falan exfat desteklemeyebiliyor FAT32 de oyle bir sorun yok. 32 GB yetiyorsa onu fat32 olarak kullanirsan islemlerin daha hizli olur ve uyumluluk sikintisi cekmezsin ama 64GB lik da bosta kalmasin diyosan yine secim senin :)

karakartal44

karakartal44

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslında 64 gb kartı kullanayım istiyorum. Fakat bugün yaşadığım yüklü olan mp3 lerin yok olmasından sonra acaba yüklediğim dosyalar yok olur mu diye endişeleniyorum.
Acaba bilgisayardan dosyaları atmış olsaydım. Aynı sıkıntıyı yaşarmıydım acaba.
Teşekkür ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt