Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Beyler bekletilmekten dolayı sabırlar son raddeye gelmiş olabilir ama WP8.1'in önizleme sürümü erken de olsa geç de olsa Nisan'da gelecektir ki zaten Mayıs-Haziran'da final sürümünün gelmesi bekleniliyor. Kendinizi fazla 2 Nisan, 4 Nisan diye de şartlandırmayın hayal kırıklığına uğrarsınız. En geç Nisan'ın 3. ncü haftasında önizleme sürümünü alırız. Bu zamana kadar bekledik 2 hafta daha da bekleyebiliriz diye düşünüyorum. Zaten BUILD'de tanıtılacak özelliklerle 2 hafta muhabbet yapılır, sıkmayın canınızı.

• Beğen
Tepkiler: hookword, Rainesto, erdal8142 ve 1 kişi daha

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bunların hepsinin 1 nisan şakası olmasını temenni ediyorum ve salı günü ''hehe..şaka yaptık'' diye durumu düzeltmelerini bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Black güncellemesinde bende bu sabırsızlanan arkadaşlar gibiydim.
Haklılar da ios ve android de adamlar şu tarihte güncelleme gelecek deyip
Günü gelincede veriyor biz belirsizliklerle ve bulmacalarla uğraşıyoruz

• Beğen
osilost

osilost

Üye
İşin enteresan yanı Microsoft resmi bir açıklama yapmıyor her yazar ben biliyorum diye bizleri kandırıyor buna hadi herşeyi geçtim bir güncelleme için niye resmi açıklama olmaz dünyanın en büyük kurumsal firması bunlara çok önem vermesi gerekli spekülasyon yapıyorlar resmen

• Beğen
csll

csll

Üye
Black güncellemesinde bende bu sabırsızlanan arkadaşlar gibiydim.
Haklılar da ios ve android de adamlar şu tarihte güncelleme gelecek deyip
Günü gelincede veriyor biz belirsizliklerle ve bulmacalarla uğraşıyoruz

Ne yazık ki android ve ios platformunda da şu tarihte verecez denilen güncellemeler pat diye gelmiyor aynı wp de olduğu gibi gecikiyor ;)

Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

EKSRA KOLON DESTEGİ !!

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
osilost

osilost

Üye
Verge dergisi editörü 8.1 Update i kullanıyor madem öncelikli dağıtılıyor ozaman üreticiler niye şimdi aldı editör Nokia dan htc den samsungtan daha iyimi biliyor hadi biz kullanıcıları geçtik uretici firmalarda güven alamıyor sonra niye Nokia dışında wp cihaz az çıkıyor (Nokiayada kendileri aldı)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Verge dergisi editörü 8.1 Update i kullanıyor madem öncelikli dağıtılıyor ozaman üreticiler niye şimdi aldı editör Nokia dan htc den samsungtan daha iyimi biliyor hadi biz kullanıcıları geçtik uretici firmalarda güven alamıyor sonra niye Nokia dışında wp cihaz az çıkıyor (Nokiayada kendileri aldı)

Editörlere dağıtılan sürüm WP8.1'in son hali değildi.
Son halini onlar da bilmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve csll
osilost

osilost

Üye
Editörlere dağıtılan sürüm WP8.1'in son hali değildi.
Son halini onlar da bilmiyorlar.
Mantıklı açıdan bakarsak editör tavsiyesi ile mi yoksa üretecek firmaların istek ve talepleriyle hareket edilir sonuçta wp üreten firmalar öyle abuk sabuk firmalar değil .Sizde forumda çok çalıştınız eksikleri istekleri topladınız birinize 8.1 verdiler mi standart ne belirliyor Windowsda

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mantıklı açıdan bakarsak editör tavsiyesi ile mi yoksa üretecek firmaların istek ve talepleriyle hareket edilir sonuçta wp üreten firmalar öyle abuk sabuk firmalar değil .Sizde forumda çok çalıştınız eksikleri istekleri topladınız birinize 8.1 verdiler mi standart ne belirliyor Windowsda

Editörlere dagıtım Sorunları araştırıyorlar tester diye farz et sen sorunlu bir sistemi nokiaya veya başka üreticilere verirmisin ?

osilost

osilost

Üye
Editörlere dagıtım Sorunları araştırıyorlar tester diye farz et sen sorunlu bir sistemi nokiaya veya başka üreticilere verirmisin ?
Htc ,Samsung üst düzey android kullanıyor Nokia wp ye geçene kadar kendi işletim sistemi ile rekor satışlar ve beğeniler aldı bu firmalar sistem eksiğini bulamazmı hepsinin arge departmanı çok üst düzeyde örneğin htc yılın tasarım ödülünü alınca wp feyz alıp Nokia cihazlarda kavisli arka kapak modasını yarattı en basitinden

dakamon

dakamon

Üye
ZALIMSIN MS!!!

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hahaha belki adamlar böyle daha çok zevk alıyorlar. "arkadaşlar az daha geciktirelim, bak millet çıldırdı." şeklinde. :P yada şöyle saçma da düşünebiliriz, android ve ios kullanıcısı kendi aralarında konuşur: "abi bizimde böyle geciksin ya, ole hemen pat diye verilince forumda konu pek konuşulmuyo ya. - he evet lan ne sıkıcı demi hiç çekişme yok öyle ahım şahım heyecanlı bekleyiş veya tartışma yok, bu ne ya. Valla hiç zevkli değil." :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, yunusiyunus, Burakkkk250 ve 1 kişi daha
pirenuri

pirenuri

Üye
Hahaha belki adamlar böyle daha çok zevk alıyorlar. "arkadaşlar az daha geciktirelim, bak millet çıldırdı." şeklinde. :P yada şöyle saçma da düşünebiliriz, android ve ios kullanıcısı kendi aralarında konuşur: "abi bizimde böyle geciksin ya, ole hemen pat diye verilince forumda konu pek konuşulmuyo ya. - he evet lan ne sıkıcı demi hiç çekişme yok öyle ahım şahım heyecanlı bekleyiş veya tartışma yok, bu ne ya. Valla hiç zevkli değil." :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
android de çok gecikiyor zaten hatta wpden daha geç dağıtıyor. Örneğin benim arkadaşım daha s3 zirvedeyken gelen güncellemeyi normalden 8 ay sonra almıştı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
iyide arkadaşlar androd de güncelleme ne kadar geciksede geciken güncelleme ekstra özellik bizde sorun farklı daha biz cihazlarda olması gereken özellikleri alamadık

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ne yazık ki android ve ios platformunda da şu tarihte verecez denilen güncellemeler pat diye gelmiyor aynı wp de olduğu gibi gecikiyor ;)

Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.
Ben bir iosun birde androidin dediği tarihte verdiği güncellemesine şahit oldum diğerlerini bilmem ikisinide hiç kullanmadım.
Ama bizim ne belirli bir tarihimiz var nede açıklama yapan yetkili birim.Sadece tweetlerle avunduruyorlar

fraps34

Üye
Google yöneticisi zamanında nokia ile ms birleşince , 2 hindiden bir kartal çıkmaz demişti. adam haklıymış bunlar hindiden beterler : ))

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve YasirTaHazal
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında hepinize yanlış bir algı var. Özellikle Android de öyle sanıldığı gibi Güncellemeler "hemen" verilmiyor. Doğru firmalar tarih veriyor ve o tarihte yayınlıyor gibi görünse de aslında o noktada da bir çok ertelemeli olabiliyor.

En basitinden bugün piyasadaki üst seviye Android cihazlara bakın. Hangisi Android 4.4 yüklü çıktı. Halbuki Android 4.4 çıkalı 6 ay oldu. Çıkalı 6 ay olan güncellemeyi Xperia Z1 gibi bir,telefon bile geçen hafta aldı. Yani telefonu piyasaya sürerken son sürüm yazılımlar çıkartmayı Nexusların aylardır kullandığı yazılımı güncelleme olarak vermek çok büyük bir başarı değil.

iyide arkadaşlar androd de güncelleme ne kadar geciksede geciken güncelleme ekstra özellik bizde sorun farklı daha biz cihazlarda olması gereken özellikleri alamadık
Evet teorik olarak öyle görünse de pratikte durum tam tersi. Windows Phone kullanıcıları eksikler yüzünden güncelleme beklerken Android kullanıcılarının bir çoğu sorunlardan kurtulmak için güncelleme bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021, PureFood, pirenuri ve 2 diğerleri
cank551977

cank551977

Üye
Ben note 2 kullaniyorum, daha 2 hafta once 4.3 guncellemesini aldim... guncellemeyi trinidad ve tobacco bile aralik ayinda almisti... androidde gecikme cok daha fazla..

luckysleven

luckysleven

Üye
Dostlar 8.1 sızıntıları çıkmaya başladığı zaman hatırlıyorum da Ms kral ilan edilmişti.. Kimsenin beklemediği bir anda adamlar dev hesabına beta sürümü verilecek dediler bir kez daha kral ilan edildi.. Sızıntılar çıktıkça gördük ki adamlar kullanıcı yorumlarını ciddiye almışlar sistemi baştan yazmışlar herkes yaşa Ms dedi yaşa nokia dedi .. Şimdi 2-3 hafta gecikmeli vereceğiz dediler yerden yere vurmaya başlandı .. Hatta denildiği tarihte verilmezse telefonumu satarım diyenler bile var .

Şimdi bu adamlar yukarıda dediğim gibi hatalarını düzeltip sistemi baştan yazıyorlar resmen kusursuz bir sistem oluşturmaya çalışıyorlar ve bu güncellemenin içeriği ne iosta ne android güncellemelerinde var tam tersi bu 2 platformunda yakın tarihteki güncelleme geçmişi berbat düzgün çalışanı da bozdular ..

Şunuda unutmamak lazım daha gdr3 güncellemesi son cihaza verileli 2 ay olmadı geciktirmeden 8.1 vermeye çalışıyorlar ve sızıntılar çıkmasa 8.1 2015 de verilir deniliyordu bakın şimdi gün sayıyoruz .. Bence biraz sabır gerekiyor elimizdekinden keyif almamız gerekiyor . Bunlar nacizane düşüncelerim katılan katılmayan herkesin fikrine de saygı duyar aynı saygıyı beklerim :bira:

• Beğen
Tepkiler: JosephLion, kamuraN021, sekajmer ve 14 diğerleri

Üst Alt