Dostlar 8.1 sızıntıları çıkmaya başladığı zaman hatırlıyorum da Ms kral ilan edilmişti.. Kimsenin beklemediği bir anda adamlar dev hesabına beta sürümü verilecek dediler bir kez daha kral ilan edildi.. Sızıntılar çıktıkça gördük ki adamlar kullanıcı yorumlarını ciddiye almışlar sistemi baştan yazmışlar herkes yaşa Ms dedi yaşa nokia dedi .. Şimdi 2-3 hafta gecikmeli vereceğiz dediler yerden yere vurmaya başlandı .. Hatta denildiği tarihte verilmezse telefonumu satarım diyenler bile var .
Şimdi bu adamlar yukarıda dediğim gibi hatalarını düzeltip sistemi baştan yazıyorlar resmen kusursuz bir sistem oluşturmaya çalışıyorlar ve bu güncellemenin içeriği ne iosta ne android güncellemelerinde var tam tersi bu 2 platformunda yakın tarihteki güncelleme geçmişi berbat düzgün çalışanı da bozdular ..
Şunuda unutmamak lazım daha gdr3 güncellemesi son cihaza verileli 2 ay olmadı geciktirmeden 8.1 vermeye çalışıyorlar ve sızıntılar çıkmasa 8.1 2015 de verilir deniliyordu bakın şimdi gün sayıyoruz .. Bence biraz sabır gerekiyor elimizdekinden keyif almamız gerekiyor . Bunlar nacizane düşüncelerim katılan katılmayan herkesin fikrine de saygı duyar aynı saygıyı beklerim![]()
MS benim gözümde hala kral yalnız bu sektörde başarılı olmak istiyorsa (hele ki ios ve android gibi devlere karşı ) ne android gibi güncellemeyi geç vermemesi lazım , nede ios gibi erken verip sorunlu vermemesi lazım![]()
çarşamba'yı perşembeye bağlayan gece herşey netleşecek zaten Ben zaten hiç heyecanlı ve sabırsız değilim şu anda.Dostlar 8.1 sızıntıları çıkmaya başladığı zaman hatırlıyorum da Ms kral ilan edilmişti.. Kimsenin beklemediği bir anda adamlar dev hesabına beta sürümü verilecek dediler bir kez daha kral ilan edildi.. Sızıntılar çıktıkça gördük ki adamlar kullanıcı yorumlarını ciddiye almışlar sistemi baştan yazmışlar herkes yaşa Ms dedi yaşa nokia dedi .. Şimdi 2-3 hafta gecikmeli vereceğiz dediler yerden yere vurmaya başlandı .. Hatta denildiği tarihte verilmezse telefonumu satarım diyenler bile var .
Şimdi bu adamlar yukarıda dediğim gibi hatalarını düzeltip sistemi baştan yazıyorlar resmen kusursuz bir sistem oluşturmaya çalışıyorlar ve bu güncellemenin içeriği ne iosta ne android güncellemelerinde var tam tersi bu 2 platformunda yakın tarihteki güncelleme geçmişi berbat düzgün çalışanı da bozdular ..
Şunuda unutmamak lazım daha gdr3 güncellemesi son cihaza verileli 2 ay olmadı geciktirmeden 8.1 vermeye çalışıyorlar ve sızıntılar çıkmasa 8.1 2015 de verilir deniliyordu bakın şimdi gün sayıyoruz .. Bence biraz sabır gerekiyor elimizdekinden keyif almamız gerekiyor . Bunlar nacizane düşüncelerim katılan katılmayan herkesin fikrine de saygı duyar aynı saygıyı beklerim![]()
kardeşim boyle diyerek ozamn seınn için deseler kı 2014 deılde 2015 demıstık biz yanlış tuşa bastık deseler beklermısın gibi bişey olmuş bizi sinirlendıren gevşek oluşları deseydiki 2016 sakin sakin bekler dik habire ertelılıyorlar sanki uçan telefon yapıcaklar temel ozellıklerı vericekler neyse . ben 2 4 nisan sonrası yeni tel alcam forumda takaslık konulara damladım şimdidenBeyler bekletilmekten dolayı sabırlar son raddeye gelmiş olabilir ama WP8.1'in önizleme sürümü erken de olsa geç de olsa Nisan'da gelecektir ki zaten Mayıs-Haziran'da final sürümünün gelmesi bekleniliyor. Kendinizi fazla 2 Nisan, 4 Nisan diye de şartlandırmayın hayal kırıklığına uğrarsınız. En geç Nisan'ın 3. ncü haftasında önizleme sürümünü alırız. Bu zamana kadar bekledik 2 hafta daha da bekleyebiliriz diye düşünüyorum. Zaten BUILD'de tanıtılacak özelliklerle 2 hafta muhabbet yapılır, sıkmayın canınızı.
kusura bakmayın ama cihazları ilk aldığımızda 8.1 güncellemesi 2014 başlarında verilecek denildi ama 2014 sonunu bulacak burdaki sorun şu benim gibi bir çok arkadaşın kullandığı cihazların garantisi bitiyor ve fazladan Bi özellik beklemiyoruz normalde her cihazda olması gereken özellikleri bekliyoruz ve buda doğal ve yasal hakkımız yani bizim beklediğimiz normal beklenti değil acilen verilmesi ve çok geç kalan bir güncelleme evet yine diyorum dua etsinlerki şuanda tanıtılan cihazların fiatları çok fazla ve beklenen özelliklerde gelmedi yoksa bir çok arkadaş aramızdan çoktan ayrılmıştı ben şahsen lg g3 ü bekliyorum o zamana kadar umarım beni cezbederler yoksa artık gına geldi bizi burda tutan nokıa sevgisi biz onlara yeterince sevgimizi verdik ne derece kıymet gördük tartışılır..Dostlar 8.1 sızıntıları çıkmaya başladığı zaman hatırlıyorum da Ms kral ilan edilmişti.. Kimsenin beklemediği bir anda adamlar dev hesabına beta sürümü verilecek dediler bir kez daha kral ilan edildi.. Sızıntılar çıktıkça gördük ki adamlar kullanıcı yorumlarını ciddiye almışlar sistemi baştan yazmışlar herkes yaşa Ms dedi yaşa nokia dedi .. Şimdi 2-3 hafta gecikmeli vereceğiz dediler yerden yere vurmaya başlandı .. Hatta denildiği tarihte verilmezse telefonumu satarım diyenler bile var .

kusura bakmayın ama cihazları ilk aldığımızda 8.1 güncellemesi 2014 başlarında verilecek denildi ama 2014 sonunu bulacak burdaki sorun şu benim gibi bir çok arkadaşın kullandığı cihazların garantisi bitiyor ve fazladan Bi özellik beklemiyoruz normalde her cihazda olması gereken özellikleri bekliyoruz ve buda doğal ve yasal hakkımız yani bizim beklediğimiz normal beklenti değil acilen verilmesi ve çok geç kalan bir güncelleme evet yine diyorum dua etsinlerki şuanda tanıtılan cihazların fiatları çok fazla ve beklenen özelliklerde gelmedi yoksa bir çok arkadaş aramızdan çoktan ayrılmıştı ben şahsen lg g3 ü bekliyorum o zamana kadar umarım beni cezbederler yoksa artık gına geldi bizi burda tutan nokıa sevgisi biz onlara yeterince sevgimizi verdik ne derece kıymet gördük tartışılır..
yeterince şansı 13 senedir nokıa kullanarak verdiğimi düşünüyorum evet küçük oğlumda 520 büyük oğlumda 720 eşimde 920 ve bende 1020 var muhtemelende 1520v bekliyordum çevremde tanıdığım ne kadar insan varsa bir çoğuna lm önerdim ve aldılar ......2012 aralık ayında lm almaya karar verdim bana özellik olarak uyan ve gülümseyen 920 idi almaya karar verdim ve aldım sıfır cihazları alırken elinize alıp inceleme şansını vermezler verirsiniz parasını alırsınız ve aldım hiç bir araştırma yapmadım neden..çünkü 12 yıllık nokıa hayatımda hiç bir yemi çıkan amiral nokıanın bir önceki cihaza göre eksiği olmamıştır ve fazlası ile gelmiştir. bu düşünce ile aldım kullanmaya başladım simbiandan kalma yada androidde ios ta olan bir çok özellik yok nasıl olurdu da dosya yönetici bağımsız zil sesi tercihler bildirim merkezi gibi 150 tl lik cihazda bile olan özellikler olmazdı adeta şok oldum değerli forum arkadaşlarla birlikte defalarca tartıştık anketler yaptık ha bu güncelleme ha şu güncelleme ile oldu olacak diye aylarca sabrettik. 1.5 sene içerisinde kaç tane cihaz çıkarıldı hatta androide geçmeme pahasına kendini bitiren nokıa, androidli 3 cihaz bile çıkardı şimdi sormak lazım 1.5 senede her ay Bi cihaz çıkarmak yerine her ay yeni çıkan bir cihazla Bi eksiklik giderseydiniz, bu durumda olmazdık ve şimdi de bizim diğerlerinden farkımız olsun diye onlarda olmayan özellikleri beklerdik 1 senedir bunu bekledim. Ama olmadı ortada şahane cihazlar varken süsleyemediler. çok şey istemediğimizi düşünüyorum . not" arabanız ne kadar hızlı ve seri olsada yanında manitanız yoksa zevk almazsınız..Hocam öncelikle garanti süresi ile telefonun barındırdığı yada barındıracağı özellikleri orantılıyorsanız zaten hiç durmayın direk satın telefonu derim hoş ben bu orantıya bir anlam veremedim orası ayrı yanlış anlamış da olabilirim demek istediğinizi kusura bakmayın.. Birde 2014 başında verileceği söylendi yada söylenmedi ama 8.1 değilde bir gdr güncellemesi olsaydı size hak verirdim fakat bu güncelleme ile miladı dolan telefonlara bile nefes verecekler o yüzden ben hala derim ki 2 ay 3 ay belki 4 ay süren gecikmeler doğaldır hoş görülmelidir. Belki sizin garantiniz bitecek ama telefonunuzun başına bir şey gelmediği takdirde 8.1 güncellemesi ile 1.5 yıl belki daha da fazla süre sıkılmadan kullanabileceksiniz .. Bakın dağıtılan apiler sayesinde mağazaya eklenecek uygulamalardan bahsetmiyorum bile buda da sizi wp ye bağlayan etken olacak ..
Ve ben şunu da eklemek istiyorum ben diyorum ki Ms aslında 8.1 projesini başlatırken aylar önce bugün gördüğümüz sızıntıları hesaba katmamıştı kafasında bunları bir kalemde sunmak yoktu aslında daha basit bir güncelleme verecekti gdr güncellemeleri ile zenginleştirecekti baktı ki kullanıcı isyan ediyor proje sil baştan tasarlandı buda gecikmelere sebebiyet verdi. Tabi bu benim tezim ne kadar doğrudur bilinmez . Yani adamlar hatalarının farkında onlara birden fazla şans vermek gerekir ..
Birde maşallah 520 den 1520 ye kadar lumiaları kullanıyorsunuz gördüğüm kadarı ile bence en çok şansı sizin vermeniz gerekir : )
Sizin bu dediklerinizi yapacak olan Nokia değil Microsoft' un ta kendisidir.yeterince şansı 13 senedir nokıa kullanarak verdiğimi düşünüyorum evet küçük oğlumda 520 büyük oğlumda 720 eşimde 920 ve bende 1020 var muhtemelende 1520v bekliyordum çevremde tanıdığım ne kadar insan varsa bir çoğuna lm önerdim ve aldılar ......2012 aralık ayında lm almaya karar verdim bana özellik olarak uyan ve gülümseyen 920 idi almaya karar verdim ve aldım sıfır cihazları alırken elinize alıp inceleme şansını vermezler verirsiniz parasını alırsınız ve aldım hiç bir araştırma yapmadım neden..çünkü 12 yıllık nokıa hayatımda hiç bir yemi çıkan amiral nokıanın bir önceki cihaza göre eksiği olmamıştır ve fazlası ile gelmiştir. bu düşünce ile aldım kullanmaya başladım simbiandan kalma yada androidde ios ta olan bir çok özellik yok nasıl olurdu da dosya yönetici bağımsız zil sesi tercihler bildirim merkezi gibi 150 tl lik cihazda bile olan özellikler olmazdı adeta şok oldum değerli forum arkadaşlarla birlikte defalarca tartıştık anketler yaptık ha bu güncelleme ha şu güncelleme ile oldu olacak diye aylarca sabrettik. 1.5 sene içerisinde kaç tane cihaz çıkarıldı hatta androide geçmeme pahasına kendini bitiren nokıa, androidli 3 cihaz bile çıkardı şimdi sormak lazım 1.5 senede her ay Bi cihaz çıkarmak yerine her ay yeni çıkan bir cihazla Bi eksiklik giderseydiniz, bu durumda olmazdık ve şimdi de bizim diğerlerinden farkımız olsun diye onlarda olmayan özellikleri beklerdik 1 senedir bunu bekledim. Ama olmadı ortada şahane cihazlar varken süsleyemediler. çok şey istemediğimizi düşünüyorum . not" arabanız ne kadar hızlı ve seri olsada yanında manitanız yoksa zevk almazsınız..
nokıa diye bir şey mi kaldıYani ortada bir suçlu varsa Nokia yı suçlamak yanlış olur.
Alın bir İos Android özgür olunnokıa diye bir şey mi kaldı