TTPod v6.6.3 Türkçe By Burhann 2010

Sponsorlu Bağlantılar

NeCSeR

NeCSeR

Üye
Tesekkurler

tayren

tayren

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ttpod 6.6.3 türkçeleştirme tamamen bana aittir, yaklaşık 60 saat'de türkçeleştirdim güle güle kullanın arkadaşlar...

Tanıtım: Uygulamayı kısa olarak tanıtmak istiyorum, bu uygulamayla hem müzik indirebilirsiniz hem de dinleyebilirsiniz. Telefonunuzdaki müziklerin şarkı sözlerini ve albüm kapaklarını uygulama otomatik olarak bulur. Ve karaoke tadında müzik ekranından geçer. Müzik dinleyerek uyumak istiyorsanız, uyku modu kısmından kapanma ayarı yaparsınız uyuya kaldığınızda müzik çalmaya devam etmez, kısacası sabahleyin pil bitmiş olarak uyanmazsınız. Uygulama kendine has bir de kilit ekranına sahiptir. Arayüzü son derece gelişmiştir. Yüzlerce dış görünüme sahiptir. Özellikleri genel olarak böyle, sayamadığım bir çok özellik var salla-değiştir vb...

NOT
Türkçe olmasını istediğiniz uygulama ve oyun varsa bana mesaj atabilirsiniz sagılar...Konu
güncel...
Tesekkurler gostermis oldugun emekten dolayi :)

tayren

tayren

Üye
Ok saolasin

Afşın

Afşın

Üye
Teşekkürler symbian dan beri bu programın takipçisiyim :)

rootkral

Üye
programin heryerine kendi ismini yazmissin.
hic guzel olmamis.
neden ismini yaymaya calisiyorsun ki.
bu işe mi gircen.
Valla birader yanlış anlama ama bu adamı senin kotulemeye gram hakkın yok birader sende on Numara yapmışsın helal olsun ben beğendim he bu arada eleştiri de eleştirilcek şeylere yapılır senin ki gibi gereksiz değil hem gereksiz eleştiri gizli hayranlık demektir .

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Valla birader yanlış anlama ama bu adamı senin kotulemeye gram hakkın yok birader sende on Numara yapmışsın helal olsun ben beğendim he bu arada eleştiri de eleştirilcek şeylere yapılır senin ki gibi gereksiz değil hem gereksiz eleştiri gizli hayranlık demektir .
Tşk ederim son sürümü cıkti ttpotun onuda türkçeleştirip forumda paylaştım bilgin olsun...

• Beğen
Tepkiler: tayren ve rootkral
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sağolasın
Rica ederim bu arada oyle bir uygulama turkcelestiriyorum ki her dosyayi o uygulama ile kontrol edebileceksiniz yaklasik 2 hafta oldu türkçeleştirmeye başlayalı bir hafta daha sürer takipde kalın...

ayhan2000

ayhan2000

Üye
Burhan eline saglik ama bu 7.0 i konu basligi yapmalisin bence (muzik ve ses kategorisinde)

anticor92

anticor92

Üye
Sonunda aradığım playe symbiandan beri :D Eyvallah.

sanalove1

Üye
Teşekkürler emeğiniz için.

MoKabg

MoKabg

Üye
teşekürler

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Teşekkürler emeğine sağlık