By Burhann 2010
Üye
Rica ederim...Cok saol![]()
Rica ederim...Cok saol![]()
Rica ederim...Tesekkurler
Tesekkurler gostermis oldugun emekten dolayiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTtpod 6.6.3 türkçeleştirme tamamen bana aittir, yaklaşık 60 saat'de türkçeleştirdim güle güle kullanın arkadaşlar...
Tanıtım: Uygulamayı kısa olarak tanıtmak istiyorum, bu uygulamayla hem müzik indirebilirsiniz hem de dinleyebilirsiniz. Telefonunuzdaki müziklerin şarkı sözlerini ve albüm kapaklarını uygulama otomatik olarak bulur. Ve karaoke tadında müzik ekranından geçer. Müzik dinleyerek uyumak istiyorsanız, uyku modu kısmından kapanma ayarı yaparsınız uyuya kaldığınızda müzik çalmaya devam etmez, kısacası sabahleyin pil bitmiş olarak uyanmazsınız. Uygulama kendine has bir de kilit ekranına sahiptir. Arayüzü son derece gelişmiştir. Yüzlerce dış görünüme sahiptir. Özellikleri genel olarak böyle, sayamadığım bir çok özellik var salla-değiştir vb...
NOT
Türkçe olmasını istediğiniz uygulama ve oyun varsa bana mesaj atabilirsiniz sagılar...Konu
güncel...

Rica ederim, ttpot'un yeni sürümü çıktı türkçeleştirdim forumda paylaştım burdan indirebilirsiniz.Tesekkurler gostermis oldugun emekten dolayi![]()
Buda son sürümü.Teşekkürler symbian dan beri bu programın takipçisiyim![]()
Rica ederim...Ok saolasin
Valla birader yanlış anlama ama bu adamı senin kotulemeye gram hakkın yok birader sende on Numara yapmışsın helal olsun ben beğendim he bu arada eleştiri de eleştirilcek şeylere yapılır senin ki gibi gereksiz değil hem gereksiz eleştiri gizli hayranlık demektir .programin heryerine kendi ismini yazmissin.
hic guzel olmamis.
neden ismini yaymaya calisiyorsun ki.
bu işe mi gircen.
Tşk ederim son sürümü cıkti ttpotun onuda türkçeleştirip forumda paylaştım bilgin olsun...Valla birader yanlış anlama ama bu adamı senin kotulemeye gram hakkın yok birader sende on Numara yapmışsın helal olsun ben beğendim he bu arada eleştiri de eleştirilcek şeylere yapılır senin ki gibi gereksiz değil hem gereksiz eleştiri gizli hayranlık demektir .
Eyvallah sağolasınTşk ederim son sürümü cıkti ttpotun onuda türkçeleştirip forumda paylaştım bilgin olsun...
Rica ederim bu arada oyle bir uygulama turkcelestiriyorum ki her dosyayi o uygulama ile kontrol edebileceksiniz yaklasik 2 hafta oldu türkçeleştirmeye başlayalı bir hafta daha sürer takipde kalın...Eyvallah sağolasın
Teşekkür ederim. Ttpod 7.0"ye konu açtım zaten linki burda.Burhan eline saglik ama bu 7.0 i konu basligi yapmalisin bence (muzik ve ses kategorisinde)
Rica ederim...Sonunda aradığım playe symbiandan beriEyvallah.
Rica ederim...Teşekkürler emeğiniz için.