2014'ün En iyi akıllı telefonu hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
xperia z2

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note 3 :P

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 & xperia z2 karşılaştırması gibi oldu
Konu :-)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Z2 de benim favorim galiba fikrim değişmez ise düşünüyorum

mürteza16

mürteza16

Üye
Xperia Z2

• Beğen
Tepkiler: theyunus
Luck Star

Luck Star

Üye
Hertürlü z2 abi ne note3 ü.. z2 suya toza dayanıkli ekrani ips full hd sonra ne biliyim note3 gibi kocaman degildir en azindan ... g3 gelene kadar lider sony z2

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Htc cikti yalnız almaya deger mi? O cihaz daha once htc one aldım bir türlü beğenemedim fotografları cok kotu çekiyordu s3 ondan cok cok kaliteli fotograflar çekiyor is yerinde çalıştığım arkadaşların s3 ü benim htc one dan cok cok iyiydi video ve fotoğrafta
Istten gelen menüde de kısa yollar yoktu :-(
Yani htc beni hic memnun etmedi bu yeni htc one 2 daha mi? Tabi bilemiyorum

Invoke

Invoke

Üye
Bir kere yazılan cihazların ilk 3'ü 2014 diğerleri 2013. En iyisi Z2 şimdilik, bana göre. 2. yarıda daha iyisi çıkacaktır.

Ama "Hangisi almaya değer?" sorusunda olay değişiyor. İşin içine fiyat giriyor. Yazdıkların arasından fiyatına bakarak almaya değer olan Nexus 5, bence. Diğerleri de değer tabi bütçeye göre değişir. :DG3, Snap810 ile gelmezse ki büyük ihtimalle 805 ile gelir 810 ile değil, Z2'yi tercih ederim ben G3'e. Tabi tahmin sadece. Sonuçta G3'ü görmedik ama genel olarak aynı tasarım LG G serisi. Benzer arayüz olur. Biraz daha gelişmiş kamera. Belki 2K ekran vs...

• Beğen
Tepkiler: halfglaze
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Evet katılıyorum suan ki düşüncem z2
Tasarım olarak kalite olarak donanim olarak görsellik olarak en guzel suan z2 bakalim hayirlisi olsun hakkımızda insaalh pişman olamayacağımız bir urun alır uzun yıllar kullanırız :-)

Luck Star

Luck Star

Üye
Evet katılıyorum suan ki düşüncem z2
Tasarım olarak kalite olarak donanim olarak görsellik olarak en guzel suan z2 bakalim hayirlisi olsun hakkımızda insaalh pişman olamayacağımız bir urun alır uzun yıllar kullanırız :-)

Herkes o konuda hemfikir ama fiyati tuzlu işte o sorun var , Lg g3 çıksa çiksa 1800 den çikae , z2 2500 civari gibime geliyor... herşey donanim ,özellikle bitmiyo . Tabi ki yine alan alicak her zaman ki gibi..

Luck Star

Luck Star

Üye
He bir de şöyle bir konu var , lg g2 varken xperia z vardi . Bakin simdi hala g2 var adam z2 cikardi olucak ismi simdi bu . Sony , g3 cikana kadar z4 e gider diye dusunuyorum . Ayrica g3 , 2k ekranla cikarsa piyasada ki islemcilerle yollamamasi lazim , performans sorunu olusabilir ...

• Beğen
Tepkiler: halfglaze
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Performans sorunu derken?

Invoke

Invoke

Üye
Snap 800 2K ekrana yetmez diyor ama zaten daha üst seviye bir çip setle gelir G3.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Hmmmmm g3 de olabilir o zaman alınır yani

sasua42

sasua42

Üye
Dostum tam bir saçmalamışsın lg g2 bu.ların rakibi değil çünkü lg g2 2. Nesil akıllı telefon fakat xperia z2 htc one 2 vb... 3. Nesil akıllı telefonlar sen lg g2 ile s4 ü z1 i htc one i karşılaştirabilirsin emin ol o listeden lg g2 i çıkar lg g3 ve ya lg g3 pro yu koy gör bak neler olur

Invoke

Invoke

Üye
2.nesil 3. nesil ha? 1. nesil olarak neden 2013 başını tercih ettiniz? :zzz:

sasua42

sasua42

Üye
Beyler lg g3 3 modeli olacak bir modelinde media tek işlemcili 8 cekirdekli 2.7 ghz +1.7 ghz 2 k çözünürlük suya dayanıklı 3 gb ram 3400 mah batarya(bunu tam bilmiyorum daha fazla da olabilir) yani z2 ile lg g3 kıyasıya bir kapışma olacak ve lg g3 de ciddi anlamda kamera çok güçlü bir şekilde gelecek 4 k çekim yapabiliyorBenim gördüğüm ve duydugum (bkz:onur alp aydin) uzman teklonojici den duydum 2. Nesil 3. Nesil lakin lg g2 bunların rakibi değil lg g3 bomba geliyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Abi ne sacmaliyonuz , bill gates bile daha dandik telefon kullaniyordur. Isimize bakalim beyler :D

• Beğen
Tepkiler: theyunus

Üst Alt