UpOneTR
Üye
twitter telif hakkında bulunup siteyi kapattırp üstünede para alırlar ama haberleri yokAdamlar yapmış mı diyelim ?
Adamlar Twitter'ı yapmış sen onlardan özenip , kopya çekmişsin bir de takdir bekliyorsun.
twitter telif hakkında bulunup siteyi kapattırp üstünede para alırlar ama haberleri yokAdamlar yapmış mı diyelim ?
Adamlar Twitter'ı yapmış sen onlardan özenip , kopya çekmişsin bir de takdir bekliyorsun.
Sanıyorlar ki Twitter kapandı, kapanacak artık hiç girilemeyecek ve bizim yaptığımız site patlayacak 1 milyar kullanıcısı olacaktwitter telif hakkında bulunup siteyi kapattırp üstünede para alırlar ama haberleri yok

twitter telif hakkında bulunup siteyi kapattırp üstünede para alırlar ama haberleri yok

Sözleşmelerini okuyum dedim yok, gizlilik maddelerine göz atayım dedim yok, Hakkında kısmında yine bir şey yok. Kapatılmasa bile buraya kim üye olur çok merak ediyorum!!!Orasını Onlar Düşüncek Birader Haberdir Paylaştık![]()

Onur olmuş işteSözleşmelerini okuyum dedim yok, gizlilik maddelerine göz atayım dedim yok, Hakkında kısmında yine bir şey yok. Kapatılmasa bile buraya kim üye olur çok merak ediyorum!!!![]()

Onur olmuş işte![]()
200 kişiye yakın varAnam çok pis pot kırdık la...Onur olmuş işte![]()

Konuyu açan kim![]()
ama savunup duruyosun seninmiş gibi :-DBirader Siteyi Benmi Kurdum Sanki Haberin Olsun Diye Paylaştık ....nu Çıkarmayın.
Benim Deyil Ama Fikir Güzel Şöyle Degişik Bir Şey Denesekmi Acabaama savunup duruyosun seninmiş gibi :-D

Bro konuyu sen açmışsın şimdi fark ettimBenim Deyil Ama Fikir Güzel Şöyle Degişik Bir Şey Denesekmi Acaba![]()

Bro TebriklerBro konuyu sen açmışsın şimdi fark ettim![]()