Van Hohenheim
Üye
Torrent bulabilirsin ordan çekersin sonra dvdye yazarsınNeyse pardonnnbn internetten bulmaya calisirim ins blurum :0
Bulur bulmaz yuklicem![]()

Torrent bulabilirsin ordan çekersin sonra dvdye yazarsınNeyse pardonnnbn internetten bulmaya calisirim ins blurum :0
Bulur bulmaz yuklicem![]()

Dvdye yazmayi flan bliyom saglam bi buliym gerisi kolayTorrent bulabilirsin ordan çekersin sonra dvdye yazarsın![]()

Mesela Benpentium 4 için bile windows 7 daha iyi

bende geçen yaza kadar fx5200 le oyun oynamaya çalışıyordumMesela Ben![]()

Yani 7 demi kalalim ?pentium 4 için bile windows 7 daha iyi
yok hacı 8e geç sen senin pentium 4 değil zatenYani 7 demi kalalim ?
O resmdeki gbi ozellikler falanaynen tecrübeyle sabit daha verimli çalışıyorama ram 1gb falansa aero özelliğini yani şeffaflıgı kapatın ram kullanımı azalır
Smdi pek bilgim yok ksura bakmaynda pentium 4 nedr dhami eski bsey ??yok hacı 8e geç sen senin pentium 4 değil zaten
Hmmm smdi tekrar soruyorum 7 demi kaliyim 8 emi geciym ???2003 lü yılların oyun canavari diyeyim![]()
hayır daha eskiO resmdeki gbi ozellikler falan
Smdi pek bilgim yok ksura bakmaynda pentium 4 nedr dhami eski bsey ??
Ilk sayfadaki resme baktnmi pcnin ozelliklerine flan bktysan yuklesem bi rahatlama olurmu yani pc de ??windows 8 le 7 arasında dirverlar dışında pek fark yok oyunlarda falan fps artışı olmadı ama istersen geçebilirsin win7 de nasıl çalışırsa win 8 dede aynı çalışır ben win7 yi seviyom![]()
Tmm o zmn en yakin zmnda 8 i yukliym bari ins pisman olmamramin çok düşük yani pc hertürlü zorlamada tıkanacaktır ama win 8 rahatlatır pcni
Ram falan cok phali para blablrsem onuda yparmramin çok düşük yani pc hertürlü zorlamada tıkanacaktır ama win 8 rahatlatır pcniama ramini en azından 2gb yapman performansını etkiler çünkü büyük ihtimal sanal ram için hardiskten 1gb ram ayırıyor pc çünkü win 7 -8 için 1gb ram çok az benim pc boşta 1.27gb ram kullanıyor
2 yada 3 olmasi lazim su an pcde babam var bakamiyom ama heralde ddr2 ydiddr kaç ramin ben 80 liraya 4gb aldım fazla degil aslında önceden 2gb rama 130tl falan veriyoduk
Iste leptop olmasi kotu zaten nyse 8 i bi yukliym zaten format atmaya niyetim vardi bari 8 le atiymddr2 se ucuza bulman zor bide laptop sanırım