Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
4 gün sonra herşey belli olcak

dakamon

dakamon

Üye
Amele ms

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Wp 8.1 i vermezlerse buildin bi anlamı kalmaz istediği kadar özellik sızdırsın insanların hevesi kaçar yani kendim için öyle düşünüyorum şuan 2 nisana odaklandım vermezlerse resmen soğurum yani wpden . Göster ama elletme hesabı yazıklar olsun

Wp 8.1 den gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
build'in olduğu hafta dağıtılacak diyorlar ama bakalım..tabi ertelenirse de hiç şaşırmam..

kahraman333333

kahraman333333

Üye
herşeyde Bi yanılma payı vardır beyler hemen inanmayın nawzile gelir belki guncelleme

marslin

marslin

Üye
bazı oyunlarda kendiliğinden otomatik kayıt yapıyor microsoft hesabına eşitle yap dediğimiz zaman my talking tom gibi denemiştim olumlu sonuç almıştım büyük ihtimalle asphalt 8 öyledir
kaydediyor save dosyasını ben format atmıştım.format atıp oyunu yükledikten sonra sana seçenek sunuyor hangisine devam etmek istiyorsun diye

Serhan

Serhan

Üye
Sonra gelsin iyi gelsin , çabuk gelsin kotu gelsin :) Fark bu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
valla bahar aylarında gelecek diye resmi açıklama var OTA için eğer gelmezse satarım telefonu

• Beğen
Tepkiler: xizmirlix
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu arada pek çoğumuzun merakla beklediği foursquare güncellemesi mağaza'ya geldi..ancak sürüm numarası hala 3.1.4.5 olarak çıkıyor.. birkaç saate kadar aktif olur tahminimce

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu arada pek çoğumuzun merakla beklediği foursquare güncellemesi mağaza'ya geldi..ancak sürüm numarası hala 3.1.4.5 olarak çıkıyor.. birkaç saate kadar aktif olur tahminimce
ben pek kullanmıyorum ama tabi kullanan arkadaşlar çok şükür demiştir herhalde :) kaç aydır güncelleme gelcek yeni geliyo :) ben whats App ı bekliyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben pek kullanmıyorum ama tabi kullanan arkadaşlar çok şükür demiştir herhalde :) kaç aydır güncelleme gelcek yeni geliyo :) ben whats App ı bekliyorum

en son 21 kasım'da güncellemişlerdi sen hesapla artık :)

bsavr

bsavr

Üye
Foursquare'de yenilikler neler ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
wp 8.1 akşam 20.30da geliyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kaynak nokia facebook sayfası