Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.1 ile birlikte 925'e ips LCD ekran DESTEĞİ Mi gelecek yoksa:)
arkadaş cihazı ilk alanlardan sanırım 1.5 senedir de sistemin eksiklikleri kapatılmadığı için 8.1 i beklemesini tavsiye ettim,yoksa yeni bi cihaz aldıktan sonra yine bi 6 ay daha güncelleme beklemesin diye söyledim

ademoz05

ademoz05

Üye
Hızlı ayarlar çok yavan olmuş bence. Çekiyorsun anca 4 tane kısayol çıkıyor. Ayarlara basınca da ayarlar menüsüne gidiyor. Yapsana ona da Bi kısayol

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı ayarlar çok yavan olmuş bence. Çekiyorsun anca 4 tane kısayol çıkıyor. Ayarlara basınca da ayarlar menüsüne gidiyor. Yapsana ona da Bi kısayol

Evet aslında yana kaydırmalı olabilirdi ayarlara gidip farklı seçenekler atamaya uğraşana kadar...

Maxicep'le bağlan hayata...

dakamon

dakamon

Üye
arkadaş cihazı ilk alanlardan sanırım 1.5 senedir de sistemin eksiklikleri kapatılmadığı için 8.1 i beklemesini tavsiye ettim,yoksa yeni bi cihaz aldıktan sonra yine bi 6 ay daha güncelleme beklemesin diye söyledim
Şöyle bir şey söylemekte yarar görüyorum, Sistemi 1 yıldır kullanıyorum ve çok aktif olarak. Sistemde beni kısıtlayan çok bir şeyle karşılaşmadım tamam eksiklikleri var ama ister istemez bunlara alışıyorsunuz. Twitter facebook fotoğraf internet daha da sayabilirim bunlarda sorunsuz bir deneyim sundu bana hızıyla zaten mest etti çok androidli ios lu telefon kurcaladım ama açıkcası wp yi ilk elime aldığımda budur demiştim :) başta hiç beğenmemiştim kimseyede almayın diyordum ama işte ön yargılı olmamak lazımmış :) şöyle bi kaç inceleme videosu izlemek lazımmış :) Gel gelelim 8.1 e beklediğimizden fazlası var gerçekten ve bu fazlasını da hak ettik bence hatta daha daha fazla özellik getirselerdi keşke. Ben yeni telefon alsamda hep yeni yeni özellikler onlarda olup bizde olmayan her şeyi ms den bir şekilde talep edicem gerek uservoice gerek twitter dan :) Ama wp nin tasarımı stabilitesi beni çeken şeydi. Lumia tasarımı da yine bu telefonları sevmemdeki bir neden :) İş hayatına atıldığımda lumianın en üst düzey amiral gemisini alacağım :) iphone a geçmeyi düşünmüyorum umarım MS güzel işler yaparda iphona kaymam :) Çünkü şu saatten sonra adroid kullanamam arkadaş :) Ya wp Ya ios. :)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben bir hata yapıp tekrar film hector uygulamasından film izleyip diğer klasörünü şişirdim. 8.1'i formatla yüklemek istiyorum ama asphalt 8'de o kadar emek verip satın aldığım en üst seviye araçları kaybetmek istemiyorum. Bunun bir çıkar yolu var mıdır ne yapabilirim?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şöyle bir şey söylemekte yarar görüyorum, Sistemi 1 yıldır kullanıyorum ve çok aktif olarak. Sistemde beni kısıtlayan çok bir şeyle karşılaşmadım tamam eksiklikleri var ama ister istemez bunlara alışıyorsunuz. Twitter facebook fotoğraf internet daha da sayabilirim bunlarda sorunsuz bir deneyim sundu bana hızıyla zaten mest etti çok androidli ios lu telefon kurcaladım ama açıkcası wp yi ilk elime aldığımda budur demiştim :) başta hiç beğenmemiştim kimseyede almayın diyordum ama işte ön yargılı olmamak lazımmış :) şöyle bi kaç inceleme videosu izlemek lazımmış :) Gel gelelim 8.1 e beklediğimizden fazlası var gerçekten ve bu fazlasını da hak ettik bence hatta daha daha fazla özellik getirselerdi keşke. Ben yeni telefon alsamda hep yeni yeni özellikler onlarda olup bizde olmayan her şeyi ms den bir şekilde talep edicem gerek uservoice gerek twitter dan :) Ama wp nin tasarımı stabilitesi beni çeken şeydi. Lumia tasarımı da yine bu telefonları sevmemdeki bir neden :) İş hayatına atıldığımda lumianın en üst düzey amiral gemisini alacağım :) iphone a geçmeyi düşünmüyorum umarım MS güzel işler yaparda iphona kaymam :) Çünkü şu saatten sonra adroid kullanamam arkadaş :) Ya wp Ya ios. :)
o kadar büyük eksikliklere rağmen bu sistem de kalman senin kendi özgür düşüncen tabiiki :) 8.1 ile gelen özellikler yenilik değil zaten olması gereken özelikler bakalım beklediğim gibi olacak mı :) ve asıl önemli olan microsoft önümüzdeki süreçte 8.1 ile "eksiklikleri" kapattıktan sonra sisteme nasıl yenilikler getirecek ?

byibo

byibo

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben bir hata yapıp tekrar film hector uygulamasından film izleyip diğer klasörünü şişirdim. 8.1'i formatla yüklemek istiyorum ama asphalt 8'de o kadar emek verip satın aldığım en üst seviye araçları kaybetmek istemiyorum. Bunun bir çıkar yolu var mıdır ne yapabilirim?
bazı oyunlarda kendiliğinden otomatik kayıt yapıyor microsoft hesabına eşitle yap dediğimiz zaman my talking tom gibi denemiştim olumlu sonuç almıştım büyük ihtimalle asphalt 8 öyledir

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

WP8.1 güncellemesinden sonra oyun verilerini skydrive'a yedekleme imkanı gelecek.
Ancak bu, sistemin doğal özelliği olmayacak sanırım.

Yeni apilerle geliştiricilere yaptıkları uygulamalara bu özelliği ekleme imkanı tanınacak.

Yani geliştirici izin verirse ve bu özelliği eklerse oyun verileri buluta yedeklenebilecek. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1, byibo ve Burakkkk250
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bizim whatsapp da bu haftaya kaldı herhalde..adamlar Show peşinde :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Facebook hesabına bağlandıysan format atıp tekrar yükleyip yine oyundan feysine girersen buluttan indirecektir her şeyi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bişey sorucam arka plan videosu yayınlandı fakat videoda bazı tilelar orjinal kalıyor resim olmuyor saçma değil mi

emreeozden

emreeozden

Üye

ben oyunu silip tekrar yüklediğimde cihaz üzerindeki ile buluttaki veriler farklı hangisini kullanmak istersiniz şeklinde bir soru sormuştu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar hani whatsappdan bildirim geldi üstte saatin orda cıkıcak mı sms cevapsız arama vs?

Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Rainesto ve emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dejavuex
kursat99

kursat99

Üye
Yazacak bir şey kalmadı herhalde. :D

emz

emz

Üye
Aynen. O yüzden artık yeni konu açıldı. :D

Telgrafla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
ya ben konuya biraz fransız kaldım uzun zamandır takip etmiyorum mesajları 4 gün neye kaldı ? :icelim:

Üst Alt