lg g2 sarj teması

Sponsorlu Bağlantılar

insidee_

insidee_

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 sarj teması
lg g2 de sarjrengını sebeke rengını wifi rengını falan degıstırcek bı olay varmı samsung tarzı gbı

kunteper03

Üye
Bildirim ledi Light Manager ile istediğin rengi ayarlayabiliyorsun

caca41

caca41

Üye
Yanilmiyosam arkadas ledden degilde bildirim bari uzerindeki isaretlerden bahsetmis o durumdan bende muzdaribim kitkat yukledm bembeyaz oldu gicik oldum eski mavi hali cok hostu :)

insidee_

insidee_

Üye
    Konu Sahibi
Yanilmiyosam arkadas ledden degilde bildirim bari uzerindeki isaretlerden bahsetmis o durumdan bende muzdaribim kitkat yukledm bembeyaz oldu gicik oldum eski mavi hali cok hostu :)
Bende mavi haline givigim beyaz istiyorum :)

caca41

caca41

Üye
Bende mavi haline givigim beyaz istiyorum :)
Hadi ya :) Aslinda onun en guzel yani ayari olmasi giricen istedigin rengi belirlicen cok mu zor yani insanlari boyle biseylere mecbur birakiyolar ufak bi detay olsa bile onemsiz olsa bile guzel olurdu bence

messevim

messevim

Üye
Dostum bende suan kitkat yuklu ben tekrat jellybean rom atsam telefonun garanti devre disi kalirmi malum once rootlamak gerekiyo telefonu
Lg sitesin den herhangi bir ülkenin 4,2 romunu indir. telefona flashla.. daha sonra telefonu açtığın da büyük ihtimal açılmacaktır. o yüzden telefonu kapatıp güç düğmesi ses kısma düğmesi ile açıp telefonda ki herşeyi sil ve telefonu aç. açılacaktır. ben böyle yapmıştım.. eğer 4.2 ye dönmeyi düşünüyorsan Romunu indirdikten sonra sana detaylı yardımcı olabilirim.ayrıca garanti devre dışı kalmaz ve de rootlamaya da gerek yok telefonu

caca41

caca41

Üye
Lg sitesin den herhangi bir ülkenin 4,2 romunu indir. telefona flashla.. daha sonra telefonu açtığın da büyük ihtimal açılmacaktır. o yüzden telefonu kapatıp güç düğmesi ses kısma düğmesi ile açıp telefonda ki herşeyi sil ve telefonu aç. açılacaktır. ben böyle yapmıştım.. eğer 4.2 ye dönmeyi düşünüyorsan Romunu indirdikten sonra sana detaylı yardımcı olabilirim.ayrıca garanti devre dışı kalmaz ve de rootlamaya da gerek yok telefonu
Tamam eyvallah hocam su kitkati biraz daha kullanayim uzerinde iyilestirmeler tamamlansn baktm olmuyo yazarm sana tekrardan :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim