Haber Mağazadaki Opera Mini Tarayıcısı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadaki Opera Mini Tarayıcısı?
Windows Phone 8 Dev isimli üreticinin yayınladığı opera mini, resmi değil dimi? bu hesap ta gerçek developer hesabı da değil galiba, opera ile twitter a girilebiliyor ama bu programla girilmiyor yorumlarda bahsediliyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
hayır resmi değil

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
link atarmısın

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mağaza da arama yerine opera mini yaz çıkıyor zaten

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Resmi değil. :no: Zaten ie altyapısını kullanıyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mutlaka çıkması lazım yada IE için güzel bi güncelleme lazım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
sanirim opera kendi has arayuzuyle cikarmak istiyor ama ms de metro arayuzunde israr ediyor, en azindan opera icin bir taviz versin ms, opera bilinen arayuzu guzel bence.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bence de taviz vermesi lazım yada dediğim gibi IE yi mutlaka geliştirmesi lazım

orian

orian

Üye
IE'nin en azindan görsellik açisindan gelişmesi lazim. Chrome, safari vs. gibi. Çok basit bir arayüzü ( sekmeler ) var

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
sekmelerin yanina birde yer imleri secenegi gelse iyi olurdu en cok bu ikisi kullaniliyor bide adres cubugu icerisine 'x' durdur ve yenile simgeleri yerlestirse tamamdir benim acimdan bi eksigi kalmaz kullanislilik konusunda ama su anda durdurmak icin bile menuyu aciyoruz pratik degil yani.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sekmelerin yanina birde yer imleri secenegi gelse iyi olurdu en cok bu ikisi kullaniliyor bide adres cubugu icerisine 'x' durdur ve yenile simgeleri yerlestirse tamamdir benim acimdan bi eksigi kalmaz kullanislilik konusunda ama su anda durdurmak icin bile menuyu aciyoruz pratik degil yani.

durdur/yenile düğmesi 8.1 ile adres çubuğuna gömülü olacak

Lumia 820 MaxiCep uyg. ile gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
durdur/yenile düğmesi 8.1 ile adres çubuğuna gömülü olacak
şimdi bile yapılabilir bir şey ufak bir güncellemeyle versin işte çok zor olmasa gerek ama napalım bekeyelim 8.1 i

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben 8,1 i bekliyorum,Belki 8.1 ile IE geliştirilmiş olarak gelir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
dün bende denedim bu çakma operayı yapımcı sağolsun çakma olduğunu belli etmek için elinden geleni yapmış : ) arayüz zaten çöp altyapı ie deniliyor ama ie ile kıyasladım 3g ve wifi üzerinden baya yerlerde süründü bu uygulama yani kurmam ile silmem 5 dakika sürdü haha

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
byibo

byibo

Üye
şu resmi google uygulamalarını mağazada görsek ne iyi olurdu mağazanın gelişimi açısından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt