Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberMağazadaki Opera Mini Tarayıcısı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo
Üye
Konu Sahibi
Mağazadaki Opera Mini Tarayıcısı?
Windows Phone 8 Dev isimli üreticinin yayınladığı opera mini, resmi değil dimi? bu hesap ta gerçek developer hesabı da değil galiba, opera ile twitter a girilebiliyor ama bu programla girilmiyor yorumlarda bahsediliyor.
ArMaGeDdOn_87
Üye
hayır resmi değil
Dexter Morgan
Üye
link atarmısın
ArMaGeDdOn_87
Üye
Mağaza da arama yerine opera mini yaz çıkıyor zaten
aynen aslında wp 7 için var keşke wp8 içinde çıksaydı
ArMaGeDdOn_87
Üye
Mutlaka çıkması lazım yada IE için güzel bi güncelleme lazım
meg1ddo
Üye
Konu Sahibi
sanirim opera kendi has arayuzuyle cikarmak istiyor ama ms de metro arayuzunde israr ediyor, en azindan opera icin bir taviz versin ms, opera bilinen arayuzu guzel bence.
ArMaGeDdOn_87
Üye
bence de taviz vermesi lazım yada dediğim gibi IE yi mutlaka geliştirmesi lazım
orian
Üye
IE'nin en azindan görsellik açisindan gelişmesi lazim. Chrome, safari vs. gibi. Çok basit bir arayüzü ( sekmeler ) var
meg1ddo
Üye
Konu Sahibi
sekmelerin yanina birde yer imleri secenegi gelse iyi olurdu en cok bu ikisi kullaniliyor bide adres cubugu icerisine 'x' durdur ve yenile simgeleri yerlestirse tamamdir benim acimdan bi eksigi kalmaz kullanislilik konusunda ama su anda durdurmak icin bile menuyu aciyoruz pratik degil yani.
sekmelerin yanina birde yer imleri secenegi gelse iyi olurdu en cok bu ikisi kullaniliyor bide adres cubugu icerisine 'x' durdur ve yenile simgeleri yerlestirse tamamdir benim acimdan bi eksigi kalmaz kullanislilik konusunda ama su anda durdurmak icin bile menuyu aciyoruz pratik degil yani.
şimdi bile yapılabilir bir şey ufak bir güncellemeyle versin işte çok zor olmasa gerek ama napalım bekeyelim 8.1 i
ArMaGeDdOn_87
Üye
ben 8,1 i bekliyorum,Belki 8.1 ile IE geliştirilmiş olarak gelir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
luckysleven
Üye
dün bende denedim bu çakma operayı yapımcı sağolsun çakma olduğunu belli etmek için elinden geleni yapmış : ) arayüz zaten çöp altyapı ie deniliyor ama ie ile kıyasladım 3g ve wifi üzerinden baya yerlerde süründü bu uygulama yani kurmam ile silmem 5 dakika sürdü haha
byibo
Üye
şu resmi google uygulamalarını mağazada görsek ne iyi olurdu mağazanın gelişimi açısından