Windowsphone Youtube ve Twittera girme

Sponsorlu Bağlantılar

str8 ninja

str8 ninja

Üye
    Konu Sahibi
Windowsphone Youtube ve Twittera girme
Ilk önce ayarlar oradanda wifiye giriyoruz. Bağlı olduğumuz wifiye tıklıyoruz buradan Proxyi açıyoruz ondan sonra sunucu kısmına 54.84.255.49 yazıyoruz bağlantı noktasına da 3128 yazıp okeyliyoruz tmmdr ;) {güncellendi} sorularınız için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Buradan da farklı Proxylere ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BelaMonte

emz

emz

Üye
Wp de bu var mı? Bilgisayarda oluyorsa bunlar bizde işler mi bilemiyorum. Ayrıca benim wifi internetim yok. Telefonun kenti interneti var. Onlara çare var mı?

Telgrafla gönderildi.

str8 ninja

str8 ninja

Üye
    Konu Sahibi
Bunu telefondan yapabiliyorsunuz ama sadece wifi ile bağlanırsanız oluyor. Şebekeden kullandığınız internet üzerinden şu an için bir çözüm yok. Ama Windowsphonenun yeni güncellemesinde VPN olacak diyorlar o da ne zaman gelir belli değil

dakamon

dakamon

Üye
Valla sağolasın hiç denememiştim aklıma gelmemişti :) fidler kullanırken proxy değiştiriyorduk :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Denedim giriyor teşekkürler

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Sanırım ben gibi çoğu kişi mobil internetten giremediği için şu an mağdur durumda. Mobil internet için çözüm bulmak şart, telefonda en çok kullandığım uygulama Youtube'ye şu an hiçbir şekilde giremiyorum. Youtube yoksa, benim için akıllı telefonun da bir mantığı yok diyebilirim.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bu proxy kullanmanı da vpn gibi bilgileri başkalarının eline geçme gibi riskleri varmı

erhanercan

erhanercan

Üye
Evet güvenli mi

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım ben gibi çoğu kişi mobil internetten giremediği için şu an mağdur durumda. Mobil internet için çözüm bulmak şart, telefonda en çok kullandığım uygulama Youtube'ye şu an hiçbir şekilde giremiyorum. Youtube yoksa, benim için akıllı telefonun da bir mantığı yok diyebilirim.

Aşağıdaki uygulamayı yükle, Youtube 'a şimdilik giriyor, az önce denedim ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Aşağıdaki uygulamayı yükle, Youtube 'a şimdilik giriyor, az önce denedim ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bunu da denedim, Youtube'ye giriyor ama mobil internet üzerinden videoları açmıyor.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Ilk önce ayarlar oradanda wifiye giriyoruz. Bağlı olduğumuz wifiye tıklıyoruz buradan Proxyi açıyoruz ondan sonra sunucu kısmına 80.241.216.195 yazıyoruz bağlantı noktasına da 3128 yazıp okeyliyoruz tmmdr ;) sorularınız için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
teşekkürler oldu

erhanercan

erhanercan

Üye
Darknet güvenli değil biraz araştırdım o proxy i de

SLH.55

SLH.55

Üye
Teşekkürler girebiliyorum :)

Son düzenleme:
str8 ninja

str8 ninja

Üye
    Konu Sahibi
Darknet güvenli değil biraz araştırdım o proxy i de
Evet haklı olabilirsin onun için konuyu güncellendim hidemyass adresini daha önceden kullanmıştım bir sorun yaşamadım bu güne kadar hiç.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
keremunye

keremunye

Üye
Ucbrowser tüm işlerinizi görüyor beyler.

Anußis

Anußis

Üye
Nokia Xpress ve arkadaşın dediği gibi UCbrowser , twitter - youtube'a giriyor

erhanercan

erhanercan

Üye
Videoları açmıyor ama yoksa,sadece bende mi yahuMağazada proxy list adlı program var şahane tr için bir tane buldum oradan 195.175.62.190 8080Veee burada da çıktı

emz

emz

Üye
UC ile girenler, o sizin internetinizdendir. Ben deniyorum sayfayı bile açamıyor. Dün giriyordu. O işe yaramıyor Youtube 'ta.

Telgrafla gönderildi.

erhanercan

erhanercan

Üye
UC ile girenler, o sizin internetinizdendir. Ben deniyorum sayfayı bile açamıyor. Dün giriyordu. O işe yaramıyor Youtube 'ta.

Telgrafla gönderildi.

kardeşim benim yukarıda yazdıgımı deneyebilirsin her yere girersin rahat rahat ve hızlı

Üst Alt