------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
yav ben romu sdvard 1 den flaslicam sade demi wipe data factory reset ile wipe partition yapip cakarim romu oylrmi

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yav ben romu sdvard 1 den flaslicam sade demi wipe data factory reset ile wipe partition yapip cakarim romu oylrmi
wipe filan yapmana gerek yok romu sdcard1 yani sd karta atacaksın romu kurarken aroma Installer açılacak orda FULL WIPEyi sececeksin kurmak istediğin uyg sorucak isaretlicen kurucak kendisi

Anil-D

Anil-D

Üye
samsung uygulamalarini istemiyom ben

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bende kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım. Parlaklık son ayarda değil o yüzden fark olabilir. Onun haricinde ekstra bir ayar yapmadım.

Benimde sizin ki gibi ama malesef... Şimdi %86'da. Clear cache, hard reset de yaptım. Nafileee.

bela55

bela55

Üye
S.a ekran görüntüsünü cektikten sonra cektigim resim resim duzenceyicide otomatik olarak açılıyor otomatik olarak acilmamasi için ne yapmaliyim bilen varmı ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
S.a ekran görüntüsünü cektikten sonra cektigim resim resim duzenceyicide otomatik olarak açılıyor otomatik olarak acilmamasi için ne yapmaliyim bilen varmı ?

Ayarlar > Ekran > (En alta in orada) Ekran yakaladıktan sonra düzenlemeye git

Tiki kaldır.

• Beğen
Tepkiler: bela55
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Bu Dns Yada Vpn Nasıl Ayarı Yapılır Youtube'a Girmek İçin Detaylı Anlatırmısınız :allalla: :bilmm

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
yavuz580

yavuz580

Üye
s.a kardeşim ya ben bu 4.4.2 begenmedim 4.3 nasıl gecebilirim bi yardımcı olurmusun acaba?

yavuz580

yavuz580

Üye
custom rom larla @AsabiGeliştirici yardımcı olur.
sagol kardeşim teşekkür ederim asabi kardeşim ben geldim bana bidaha yardımcı olala sana zahmet ya şu 4.3 geri gececem de :)kardeşim ben gelecem sana zahmet girince bi anlatırsan sevinirim ne gerekse 4.3 romunun linkinide atarsan sevinirim nasıl ayapcaksamHayırlı akşaml
dns ayarları çalışmaz. marketten Hotspot shield vpnyi indir tüm yasaklı sitelere gir
kardeşim ben gelecem sana zahmet girince bi anlatırsan sevinirim ne gerekse 4.3 romunun linkinide atarsan sevinirim nasıl ayapcaksam Hayırlı akşamlar teşekkür ederim asabi geliştirici kardeşim.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
sagol kardeşim teşekkür ederim asabi kardeşim ben geldim bana bidaha yardımcı olala sana zahmet ya şu 4.3 geri gececem de :)kardeşim ben gelecem sana zahmet girince bi anlatırsan sevinirim ne gerekse 4.3 romunun linkinide atarsan sevinirim nasıl ayapcaksamHayırlı akşaml

kardeşim ben gelecem sana zahmet girince bi anlatırsan sevinirim ne gerekse 4.3 romunun linkinide atarsan sevinirim nasıl ayapcaksam Hayırlı akşamlar teşekkür ederim asabi geliştirici kardeşim.

4.3e dönmek hatta 4.2.2ye bile dönmek mümkün ancak sayacın artar cihaz garanti dışı kalır. senin sayaç 1 miydi ??

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
geldim hcoam evet benim sayaç bir malesef

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
yavuz580

yavuz580

Üye
ya bu sayaç sıfırmanın yolu yokmu acaba?

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam biliyorsun benim telefon türkiye girişliydi ama 4.4.2 güncelleme görünmemişti yardımınla odinden atmıştım peki ben orjinal 4.3 gecince güncellemelere kontrol ettigimde 4.4.2 güncelleme var der ve geri güncellemek istedigimde ona gecebilirmiyim güncelleyerek?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
hocam biliyorsun benim telefon türkiye girişliydi ama 4.4.2 güncelleme görünmemişti yardımınla odinden atmıştım peki ben orjinal 4.3 gecince güncellemelere kontrol ettigimde 4.4.2 güncelleme var der ve geri güncellemek istedigimde ona gecebilirmiyim güncelleyerek?

4.3e geri dönersen sistem modifiye edildi uyarısı verir 4.4.2ye telefon üzerinden güncelleyemezsin

• Beğen
Tepkiler: yavuz580

Üst Alt