Öneri bildirim çubuğu

Sponsorlu Bağlantılar

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
bildirim çubuğu
bildirim çubuğundaki simgeleri rengini değişrmek isiyorum mesala şarj ilonun mavi yapmak gibi

ciwano0114

Üye
Tel root lu ise. Wanam xposed ile yapabilirsin. Araştır bulursun forumda

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
rootlurootlu da nasıl yapçamı bilimiyorum

wwwhmz

wwwhmz

Üye
xposedi indir, sonra ''Framework'' kısmına dokun, ''Yükle/Güncelle'' kısmına dokun, telefonu yeniden başlatmak isteyecek, başlatmadan ''Modül indir'' kısmına dokun, arama yerine ''gravitybox'' yaz, rom kitkat ise yanında ''KK'' yazanı Jellybean ise ''JB'' yazanı indir.Sonra xposed'ten ''modüller'' kısmına dokunup gravityboxu işaretle ve yeniden başlat.Sonra gravityboxa girip status bar kısmından istediğin renkte yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Dede
ykpknl

ykpknl

Üye
xposedi indir, sonra ''Framework'' kısmına dokun, ''Yükle/Güncelle'' kısmına dokun, telefonu yeniden başlatmak isteyecek, başlatmadan ''Modül indir'' kısmına dokun, arama yerine ''gravitybox'' yaz, rom kitkat ise yanında ''KK'' yazanı Jellybean ise ''JB'' yazanı indir.Sonra xposed'ten ''modüller'' kısmına dokunup gravityboxu işaretle ve yeniden başlat.Sonra gravityboxa girip status bar kısmından istediğin renkte yapabilirsin.
Bilditim cubugunu tamamen degistireblrmyz cm 11 de ??

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Yapı olarak derken anlamadım :D boyut filan mı şekil mi?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Olmaz öyle :D ama istersen system UI değiştirerek xperia z gibi yapabilirsin :D
Önce romu yedekle çünkü yanlış yaparsan telefon açılmaz.Sonra System UI indir.
Xplorer ile system/app yoluna yeni system.ui.apk'yi atıp üzerine yaz, teli yeniden başlat.:D

ykpknl

ykpknl

Üye
Olmaz öyle :D ama istersen system UI değiştirerek xperia z gibi yapabilirsin :D
Önce romu yedekle çünkü yanlış yaparsan telefon açılmaz.Sonra System UI indir.
Xplorer ile system/app yoluna yeni system.ui.apk'yi atıp üzerine yaz, teli yeniden başlat.:D
Systen ui yi degistrip orjinali gbi yapamazmiyiz

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Systen ui yi degistrip orjinali gbi yapamazmiyiz
Senin telefon samsung galiba :D Üzgünüm, samsung ve htc cihazların portlanması çok zor dolayısıyla samsungun system UI yok, belki de var ben bulamadım :bilmem:

ykpknl

ykpknl

Üye
Senin telefon samsung galiba :D Üzgünüm, samsung ve htc cihazların portlanması çok zor dolayısıyla samsungun system UI yok, belki de var ben bulamadım :bilmem:
Evet samsung smdi dedini yapsam olur dimi

wwwhmz

wwwhmz

Üye
evet olur

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Emin misin? Senin bildirim çubuğun böyle mi?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
anladım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt