Telefonun Rootluysa Yapabilirsin fakat rootsuzsa yapamazsınbildirim çubuğundaki simgeleri rengini değişrmek isiyorum mesala şarj ilonun mavi yapmak gibi

Bilditim cubugunu tamamen degistireblrmyz cm 11 de ??Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızxposedi indir, sonra ''Framework'' kısmına dokun, ''Yükle/Güncelle'' kısmına dokun, telefonu yeniden başlatmak isteyecek, başlatmadan ''Modül indir'' kısmına dokun, arama yerine ''gravitybox'' yaz, rom kitkat ise yanında ''KK'' yazanı Jellybean ise ''JB'' yazanı indir.Sonra xposed'ten ''modüller'' kısmına dokunup gravityboxu işaretle ve yeniden başlat.Sonra gravityboxa girip status bar kısmından istediğin renkte yapabilirsin.
evet istediğin gibi değiştir.Bilditim cubugunu tamamen degistireblrmyz cm 11 de ??
Ama bn sadece renk olarak ddgil yapi olarkta degisiklik istiyorum mumknmu bu orjinaldeki gbi bsey yapmak istyormevet istediğin gibi değiştir.
Yanii soyleee hani orjinal.romdaki gbi olsa bildirim yeri falan cm 11 de farkli orasi bildign gbiYapı olarak derken anlamadımboyut filan mı şekil mi?
Systen ui yi degistrip orjinali gbi yapamazmiyizOlmaz öyleama istersen system UI değiştirerek xperia z gibi yapabilirsin
Önce romu yedekle çünkü yanlış yaparsan telefon açılmaz.SonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSystem UI indir.
Xplorer ile system/app yoluna yeni system.ui.apk'yi atıp üzerine yaz, teli yeniden başlat.![]()
Senin telefon samsung galibaSysten ui yi degistrip orjinali gbi yapamazmiyiz
Üzgünüm, samsung ve htc cihazların portlanması çok zor dolayısıyla samsungun system UI yok, belki de var ben bulamadım 
Evet samsung smdi dedini yapsam olur dimiSenin telefon samsung galibaÜzgünüm, samsung ve htc cihazların portlanması çok zor dolayısıyla samsungun system UI yok, belki de var ben bulamadım
![]()
Smdi baktim bildirim cubugunun resminede bndekiyle ayni nerdeyse neyse madem orjinaldeki yokk yapacak bse yokk cm 11 de bnu kullanmaya devamevet olur
Bnimkide saydam bn icndeki gruntuyu dyorumEmin misin? Senin bildirim çubuğun böyle mi?
Bndeki bildirim cubugu bu konudaki gbi bn actim bu konuyu zaten iste oralari degistrmek mumknmu ?Galaxy S3 Mini i8190 - güncel cm 11 ekran görüntüleri - MaxiCepanladım![]()