Umur dağlar
Üye
Overlok Makinesi nedir ? CEVABI.
OVERLOK MAKİNESİ NEDİR ? :
Makinenin ici cok karmasiktir. ipliklerini cimbiz yardimiyla dogru noktalardan gecirmeniz gerekir. iplik sayisi fazla oldugu ve cok karambol bir duzene sahip oldugu icin ipliklerini ayarlamak bazen saatler alir. ayrica en ufak bir yanlislikta calismaz.
overlok kullaniyorum demek icin bu iplik isini bilmeniz gerekir yoksa kullanimi kolay ve cok zevklidir. dikkat edilmesi gerekenler ipligi kopartmamak ve bicagin kestigi yere dikkat etmektir.
kucuktur, sevimlidir ve atolyede genelde beceriksiz olanlar kullanir. sesi gercek bir distorted gitar gibidir.
overlokçu arabalarındaki ünlü metni şöyledir:
"
hanımların dikkatine!
overlok makinesi ayağınıza geldi,
halı, kilim, yolluk, paspas kenarına,
halıfleks kenarına overlok çekilir.
5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir.
hanımların dikkatine!
.....
"
böyle devam eder gider. En önemli işlevide overlok makinesinin ayağa gelmesidir.
Ayrıca beni ayağımdan soğutan bir makine..
Makinenin ici cok karmasiktir. ipliklerini cimbiz yardimiyla dogru noktalardan gecirmeniz gerekir. iplik sayisi fazla oldugu ve cok karambol bir duzene sahip oldugu icin ipliklerini ayarlamak bazen saatler alir. ayrica en ufak bir yanlislikta calismaz.
overlok kullaniyorum demek icin bu iplik isini bilmeniz gerekir yoksa kullanimi kolay ve cok zevklidir. dikkat edilmesi gerekenler ipligi kopartmamak ve bicagin kestigi yere dikkat etmektir.
kucuktur, sevimlidir ve atolyede genelde beceriksiz olanlar kullanir. sesi gercek bir distorted gitar gibidir.
overlokçu arabalarındaki ünlü metni şöyledir:
"
hanımların dikkatine!
overlok makinesi ayağınıza geldi,
halı, kilim, yolluk, paspas kenarına,
halıfleks kenarına overlok çekilir.
5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir.
hanımların dikkatine!
.....
"
böyle devam eder gider. En önemli işlevide overlok makinesinin ayağa gelmesidir.
Ayrıca beni ayağımdan soğutan bir makine..