Anonslar... S i n i r olduğunuz sevdiğiniz... haydi yazın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dexter88

dexter88

Üye
    Konu Sahibi
Anonslar... S i n i r olduğunuz sevdiğiniz... haydi yazın...
Arkadaşlar buraya belediye anonsları çevrenizdeki sizi sinir eden çığırtkanlar, unutamadığınız tekrarı hiç bitmeyen anonsları yazalım...
ilk ben...
Ankarada AŞTİ deki bir anons...

:megafon:''hareket saati geçmiş otobüs kaptanlarının dikkatine!! lütfen peronları acilen boşaltınız, aksi takdirde cezai işlem uygulanacaktır!''

bunu Ankaraya gelen herkes bilir...

kayseri'nin yahyalı ilçesinde bir muhtarın köylülere ;su israfı nedeniyle ,cami hoparlörlerinden yaptığı anonstur.

:megafon:muhtar özellikle bayanlara seslendiğini vurgulamaktadır."bu suyu insan gibi kullanın. özellikle bayanlara sesleniyorum. başkasının hakkını kullanarak sebze yetiştiriyorsunuz. biraz müslüman olun. perşembe, cuma günü toplanarak müslüman olunmaz. allah belanı versin. allah belanı vermeden kendi kendine düzen ver. bu suyu az kullanın, hakkınız olanı kullanın. size söyleyecek bir şey bulamıyorum" diyor.

:megafon:"
hanımların, dikkatine.
overlok makinesi ayağınıza geldi.
halı, kilim, yolluk, paspas kenarına overlok çekilir.
beş dakikada yapılır,
hemen teslim edilir.
"Ankarada çankayanın göbeğindeki anons...

:megafon:çivril belediyesinden yıllarca yapılan anons;
"belediye ilan bürosundan ilan.belediye zabıtası mehmet paltaoğlu,belediye zabıtası mehmet paltaoğlu daireye geliniz."
tabii o zamanlar cep telefonu yoktu.

:megafon:anı anına yaşanmıştır.
çeşme boyalık'ta, bir kumsal-kafe'de pazar günü gayet normal bir sesle yapılan anons:
- 35 tk 09, 35 tk 09 arabanız yanıyor.(Alıntıdır...)

:megafon: üç adet koyun bulunmuştur. üç adet koyun kaybedenlerin zabıta amirliğine başvurmaları rica olunur.
afyon-dinar belediyesi anonsudur.

:megafon:'katlara erkek personel çıkacaktır öğencilere duyurulur' kız yurdundaki tüm anonslardır.

:megafon:ido'nun yenikapı iskelesinde hızlı feribota binmek için nedensiz yere koşan güruha yapılan anons;
- yaw kardeşim yangın mı var , deprem mi var ne koşuyonuzz??

:megafon:yer: cevizlibağ, tramvay durağı
zaman: geçmiş yıllarda karanlığın çöktüğü bir akşam,
polis tramvay yolundan yürüyen bir kaç kişiye, "lan akşam akşam kendinizimi öldürtceksizin, çekilin raylardan

:megafon:12 haziranda özgürlük parkındaki mor ve ötesi konserinden hemen önce; "mor ve ötesi nin zillerini kim çaldıysa geri getirsin"

:megafon:-lütfen meşale yakmayınız (abdi ipekçi)
-lütfen konfetileri sahaya atmayınız (ali sami yen)
ardından: lütfen meşale yakmayınız
takiben: lütfen meşaleleri konfetilerin üzerine atmayınız
sonuçta yangın çıkar...

:megafon:askeri bir mekandan : "duşlarda etek tıraşı olmak yasaktır"

:megafon:askeri mekanda; su kamyonu ...sümüze giriş yapmış olup su dağıtımına başlamıştır...

:megafon:askeri mekanda; .... kuvvetlerinin bir ferdi olmaktan gurur duyan bütün personelime görevinde başarılar... komutan.

:megafon:prenses otobüslerin seferlere başladığı ilk aylarda, muavinin kalkış anonsundan:
"...sessuze almah, paşkalarini rahatsiz etmemek kayduyla araç içında çep telefonlariynan konuşapilursunuz. çünkü ha bu otopisumuz beyinsizdur."
ilave:
muavin anonsu bitirdikten sonra "pileydum kapatimaz idum" diyen arka koltuk yolcusu, çok tatlı bir amca da olaya tuz biber olmuştu.

:megafon:en sevmediğim anons bulunduğum bölgedeki elektrik kesintisine ait anonsdur...:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt