Yardım i phone 4 sahibi olucam 1-2 soru ve yardım

Sponsorlu Bağlantılar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
i phone 4 sahibi olucam 1-2 soru ve yardım
arkadaslar bir iphone geçme ihtimali var elime fakat bana cihazın kilit açma kodunun unutuldugu soylendi nasıl yapabilirim cihaz yüksek ihtimalle ios 6 ve pc de iTunes var

2. olarak cihazın bataryası yok nasıl orjinal olup olmadıgını anlarım?

0MG90

0MG90

Üye
Cihaz kilitliyse açamazsın ayrıca ikinci el ise iCloud hesabı devre dışı bırakılmadan cihazı fabrika ayarına döndüremezsin.

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
googlede araştırdım recovery mode de yapabiliyormuşuz bu işi?
olmadı dfu modda ios 6 yı tekrar atsam jail breakli biçimde?

0MG90

0MG90

Üye
Dfu modda atsan bile telefon açıldığında iCloud hesabınla giriş yapmanı isteyecek alacağın cihaz tanıdık birinin mi?

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
kuzenim fakat en.basindan beri apple hesabinin hic bir seyini not etmemis bir surede kullanmayinca unutmus sifreyi yapabilecegim bir sey yok mu? abimin i phone 5 i var onun hesabi ise yaramaz mi?

0MG90

0MG90

Üye
Sen yap yinede ama ios 6 atamazsınız artık izin verilmiyor. 7.1 indir at dfu modla bitince iCloud kurtarma isterse es geç yeni cihaz de

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Yardimlar icin sagol kardesim :-) cihazi alip almayacagim carsamba belli olacakk peki cihazin orj. Yada cin mali oldugunu nasil anlarim cihaz acilmiyor su anda bataryasizİphone 4 lerde ios 7 pek verimli degil diyorlar ne yapabilirim peki?
Recovery ile sifreden kurtulamazmiyim

MaxipmaN

Üye
7.1de bayagı hızlandı idare eder bence kullanana sor veya youtubeden izleyebilirsin

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan 4 te kotu diyor 5 ve ustunde iyi diyor bilemiyorum onemli olan icloud sifresini ne.yapabilecegim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kuzenin de cihazi hic görmedin mi?

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
gördüm tabiiki fakat bataryasız cihaz hiç açamadık kullanamadık kendisine amcası verdi batarya bozuk diye kalkı oyle yani :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Eline aldiysan zaten kendini belli etmiştir bide appstore a giriyorsa orjinaldir

0MG90

0MG90

Üye
Arkasına bak Model yazacak onu Google da arat iPhone çıktıysa tamam, birde ****** Number yazması lazım

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Hiç bilmiyorum alınca dene

ozakin70

ozakin70

Üye
Yapacak en mantikli is sifre sifirlama olacak deneyeceksiniz teker teker .
e-postaniza sifirlama sifresi gonderteceksiniz bisekilde hatirlamali

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardesim cihaz bataryasız
yüksek ihtimalle orjinal peki
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu şekilde icloud hesabından kurtulamazmıyım?
Önceden de mi hic girmediniz? İ colud oluyorsa gene orjinaldir

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak en mantikli is sifre sifirlama olacak deneyeceksiniz teker teker .
e-postaniza sifirlama sifresi gonderteceksiniz bisekilde hatirlamali
o imkansız gibi bir şey cunku kuzenime yurt dısından geldi fakat o cocukta kullanamadı icloud hesabı yuzunden
Önceden de mi hic girmediniz? İ colud oluyorsa gene orjinaldir
kardeşim cihaz 1 aydır bataryasız yatıyor bende değerlendirmek için alıyım dedim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
o imkansız gibi bir şey cunku kuzenime yurt dısından geldi fakat o cocukta kullanamadı icloud hesabı yuzunden
kardeşim cihaz 1 aydır bataryasız yatıyor bende değerlendirmek için alıyım dedim
Bi deneyin

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
peki i cloud hesabı ıstediğinde başka bir cihazın icloud hesabıyla giriş yapsam?

Üst Alt