Emre
Üye
elopa sopalı bir güzel selam verelimApple gibi olmak istiyorlar galiba başarılar dileriz
Elopa sevgilerle![]()

Selop 50 yaşında Emekli Olsun Nokia'dan uzak olsun Yeterelopa sopalı bir güzel selam verelim![]()
nokia özgür olsun bağımsız olsun o da bana yeterSelop 50 yaşında Emekli Olsun Nokia'dan uzak olsun Yeter
Microsoft. Simdi Hep Lumia İster Nokia'dankendine yazık ettisatıldı Lumiadan sonra benim gözümde nokia değil onlar microsoft kendindine yazık ettin nokia

istemicek üretecek zaten satıldı nede olsaMicrosoft. Simdi Hep Lumia İster Nokia'dan![]()
ah Nokia ilk Meego çok önem verseydi Android Fiso fasoistemicek üretecek zaten satıldı nede olsa

Symbianla meego beraber gitseydi var ya önünde ne android ne de apple firması dururdu projelerinden birisi de meego ve symbianı tek telefonda buluşturmakmışah Nokia ilk Meego çok önem verseydi Android Fiso faso![]()

Apple değil Haber - Nokia-symbian neden öldü - MaxiCep İnternette de var bununla ilgili konularSymbianla meego beraber gitseydi var ya önünde ne android ne de apple firması dururdu projelerinden birisi de meego ve symbianı tek telefonda buluşturmakmış
ama satıldı
Meego [Linux Tabanlı]Symbianla meego beraber gitseydi var ya önünde ne android ne de apple firması dururdu projelerinden birisi de meego ve symbianı tek telefonda buluşturmakmış
ama satıldı
Son destekçisi Nokia, 2011 yılında aygıtlarında işletim sistemi olarak Symbian'a verdiği desteği keseceğini ve artık Windows Phone 8 kullanacağını açıklamıştır. Duyuruya göre Symbian'a verilen destek 2016 senesine kadar sürecek, bu tarihten sonra güncelleme desteği olmayacak veya yeni bir Symbian cihaz üretilmeyecekti. Bu duyuru üzerine Nokia, Nokia Mağaza ve Symbian platformu geliştiricilerinin büyük bir kısmını kaybetmiştir.dedim ya projeymiş bir bilgisayarda hem windows hem de linüxün çalışması gibi düşün bunu telefona uygulama projesiydi de satıldıMeego [Linux Tabanlı]
Symbian [Linux Tabanlı Değil]
bu ikisistemi Bir araya Getirselerdi![]()
nokia Şuan Bu Linux Tabanlı Android'i Niye çıkardı Anlamadım AOSP Kullanıyor Google Play Yok Her yeri Lumia Gibi. [X] Çıkınca X Işaretine basılı Tutup Kapatalım.dedim ya projeymiş bir bilgisayarda hem windows hem de linüxün çalışması gibi düşün bunu telefona uygulama projesiydi de satıldı
x ggüzel değil symbian candırX e de bir rom atar kullanırız![]()

neyse konuyu dağıtmayalımSymbian kalbimizde![]()