Xperia Z 10.4.1.B.0.101 ROOT

Sponsorlu Bağlantılar

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z 10.4.1.B.0.101 ROOT
Root yapmak istiyorum.Nasil yapa bilirim?

mrgoxel

mrgoxel

Üye
telefonu flashtool ile 4.2 ye geri dönder yani 4.2 stock rom at.
kingoroot ile root la.(root bu yöntem ile basit olduğu için bunu önerdim)
sonra OTA dan yani telefondan wifi ile güncelleme yap al sana 4.3 root

NOT:ben bu şekil yaptım...

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
telefonu flashtool ile 4.2 ye geri dönder yani 4.2 stock rom at.
kingoroot ile root la.(root bu yöntem ile basit olduğu için bunu önerdim)
sonra OTA dan yani telefondan wifi ile güncelleme yap al sana 4.3 root

NOT:ben bu şekil yaptım...

Tesekkur ederimde.Ben 4.2ye dondum ve OTA-dan nasil guncelleyim onu anlamadim.'The Rom developer has not enabled support for The Ota updater!'

mrgoxel

mrgoxel

Üye
telefona 4.2 stock rom at-> root la->sonra "telefondaki" sistem güncellemeleri kısmından güncelle(bilgisayardan güncellersen yada bilgisayardan onarma işlemi yaparsan root gider)

• Beğen
Tepkiler: forcerecon
orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
telefona 4.2 stock rom at-> root la->sonra "telefondaki" sistem güncellemeleri kısmından güncelle(bilgisayardan güncellersen yada bilgisayardan onarma işlemi yaparsan root gider)

System update hatası veriyor.Sanırım Stock rom flashlayarken usb debugging yapmamıştım

• Beğen
Tepkiler: forcerecon
mrgoxel

mrgoxel

Üye
tekrar dene istersen olmazsa stock rom linki vereyim(şu an elimde güncel olarak sadece turkcell rom var 4.2)kingoroot ile rootlayıp(hata ayıklama açık olmadan zaten rootlamaz kingoroot)güncelle telefonu
yine olmazsa aksam birlikte yapalım.
bu yardımı da kimseye yapmam bak;)

• Beğen
Tepkiler: orhan424
orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
tekrar dene istersen olmazsa stock rom linki vereyim(şu an elimde güncel olarak sadece turkcell rom var 4.2)kingoroot ile rootlayıp(hata ayıklama açık olmadan zaten rootlamaz kingoroot)güncelle telefonu
yine olmazsa aksam birlikte yapalım.
bu yardımı da kimseye yapmam bak;)
Teşekkürler kardeşim rootlayıp 4.3e update yapdım çakır çakır çalışıyor :)

forcerecon

forcerecon

Üye
Bendede aynı sorun var :) ne yaptıysam telefonu otadan 4.3e güncellediğimde yüklenmiş su kodlaması yok hatası variyor root.4.3 te manual kurulum yapılması gerekiyor yazıyor bana da bir yardım etseniz

mrgoxel

mrgoxel

Üye
Bendede aynı sorun var :) ne yaptıysam telefonu otadan 4.3e güncellediğimde yüklenmiş su kodlaması yok hatası variyor root.4.3 te manual kurulum yapılması gerekiyor yazıyor bana da bir yardım etseniz
hangi romu kullanıyorsun belki romdandır sorun

forcerecon

forcerecon

Üye
hangi romu kullanıyorsun belki romdandır sorun
Sorun Doomlord rootun yüklediği root APKsında eski olduğu için güncel 4.3 Android de hata veriyor kingoroot ile başarılı oldu ama root yaparken bağlanması uzun sürdü :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt