Rica Ederim Kardeşim Ne Demek .Sağ ol. @turbocore
.Fena değilyoumusic tarzı ama sesi daha kaliteli indirebileceğim tavsiye edebileceğiniz program var mı?

Ben bu cihazı size aylardır söylüyordumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sağlam bir cihaz bulduk sanırım hadi hayırlısı![]()

Aramanıza gerek yok sorsanız yeterli müsait olan arkadaşlarımız cevaplayacaktırkeşke lumialar tek başlık altında olmasaydı da, her telefon için ayrı başlık açılsaydı. kullanıcılar ve bilgi sahibi olmak isteyenler için daha iyi olurdu. yaklaşık 500 sayfa olmuş, bu şekilde aranılanı bulmak çok zor olur.![]()
benim de aklımda lumia var. inş bende katılırım yakında aranıza yakın zamanda.![]()
Bende bu sorun şu şekilde telefon Lumia 920, zoom yaparken veya kayıta başladığımızda ilk 1 saniye falan. O yüzden videoları normal kamera uygulaması ile çekiyorum.Nokia camera programıyla çektiğim videoları izlerken donmalar takılmalar sebebini bilen yada yaşayan var mı ? bu arada telefon 820
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kimin aklına gelmiş hocam bu ya, ama gerçekten çok iyi. Kırmızı L920 de ne güzel bakıyor öyle. Benm beyaz meleği, kırmızı şeytan mı alsaydım ne.
@papakudioflu![]()

hafıza kartından kaynaklı olabilir başka kartla çekmeyi dene ya da kayıt yerini telefon hafızası yapıp deneNokia camera programıyla çektiğim videoları izlerken donmalar takılmalar sebebini bilen yada yaşayan var mı ? bu arada telefon 820
Haydaaaa abi bu lumia 820 lerin problemimi evet arkadaşım aynı sorun bende de vardı beni az madur etmedi. Önemli her anın videolarını çekmiştim ve sonra bi bakayım demiştim ve hepsi çöp donmalar takılamlarNokia camera programıyla çektiğim videoları izlerken donmalar takılmalar sebebini bilen yada yaşayan var mı ? bu arada telefon 820
Lanet etmiştim. Bak telefonun kendi uygulamasıyla çekince bir sorun olmuyordu.Nokia camera programıyla çektiğim videoları izlerken donmalar takılmalar sebebini bilen yada yaşayan var mı ? bu arada telefon 820
Hayır arakdaşın sorunu bende de oldu videoyu bozuk çekiyor nereye atıp izlersen izle bozuk videotelefonda izlerken mi sorun oluyor yoksa pc demi, eğer telden izlerken oluyorsa hafızan kartına değilse telefon kısmına kayıt almayı dene birde, pc de sorun yaşıyorsan video playerını değiştir km player öneririm
hafıza kartından kaynaklı olabilir başka kartla çekmeyi dene ya da kayıt yerini telefon hafızası yapıp dene
kayıt yerini değiştirdim sonuç gene aynı
Şu an için sanmıyorum fakat ona çok yakın bir seçenek olarakArkadaşlar merhaba. Windows Phone a clash of clans oyunu gelicek midir? Bir bilginiz var mı?