İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sağ ol. @turbocore

csH

csH

Üye
youmusic tarzı ama sesi daha kaliteli indirebileceğim tavsiye edebileceğiniz program var mı?

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: csH
Bay H

Bay H

Üye

Sağlam bir cihaz bulduk sanırım hadi hayırlısı :box

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k

albaywolf6

Üye
620 kullanıyorum ekler misiniz?

cemil baba

cemil baba

Üye
keşke lumialar tek başlık altında olmasaydı da, her telefon için ayrı başlık açılsaydı. kullanıcılar ve bilgi sahibi olmak isteyenler için daha iyi olurdu. yaklaşık 500 sayfa olmuş, bu şekilde aranılanı bulmak çok zor olur.:close_tema::close_tema::close_tema::sos

benim de aklımda lumia var. inş bende katılırım yakında aranıza. :scooter:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emrah_kaya02
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
keşke lumialar tek başlık altında olmasaydı da, her telefon için ayrı başlık açılsaydı. kullanıcılar ve bilgi sahibi olmak isteyenler için daha iyi olurdu. yaklaşık 500 sayfa olmuş, bu şekilde aranılanı bulmak çok zor olur.:close_tema::close_tema::close_tema::sos

benim de aklımda lumia var. inş bende katılırım yakında aranıza yakın zamanda. :scooter:
Aramanıza gerek yok sorsanız yeterli müsait olan arkadaşlarımız cevaplayacaktır

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
emreeozden

emreeozden

Üye
Nokia camera programıyla çektiğim videoları izlerken donmalar takılmalar sebebini bilen yada yaşayan var mı ? bu arada telefon 820

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

@papakudioflu :kop:

• Beğen
Tepkiler: kursat99 ve suyunsesi
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia camera programıyla çektiğim videoları izlerken donmalar takılmalar sebebini bilen yada yaşayan var mı ? bu arada telefon 820

Bende bu sorun şu şekilde telefon Lumia 920, zoom yaparken veya kayıta başladığımızda ilk 1 saniye falan. O yüzden videoları normal kamera uygulaması ile çekiyorum.
Kimin aklına gelmiş hocam bu ya, ama gerçekten çok iyi. Kırmızı L920 de ne güzel bakıyor öyle. Benm beyaz meleği, kırmızı şeytan mı alsaydım ne. :D

csH

csH

Üye

hafıza kartından kaynaklı olabilir başka kartla çekmeyi dene ya da kayıt yerini telefon hafızası yapıp dene

dakamon

dakamon

Üye

Haydaaaa abi bu lumia 820 lerin problemimi evet arkadaşım aynı sorun bende de vardı beni az madur etmedi. Önemli her anın videolarını çekmiştim ve sonra bi bakayım demiştim ve hepsi çöp donmalar takılamlar :( Lanet etmiştim. Bak telefonun kendi uygulamasıyla çekince bir sorun olmuyordu.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

telefonda izlerken mi sorun oluyor yoksa pc demi, eğer telden izlerken oluyorsa hafızan kartına değilse telefon kısmına kayıt almayı dene birde, pc de sorun yaşıyorsan video playerını değiştir km player öneririm

dakamon

dakamon

Üye
telefonda izlerken mi sorun oluyor yoksa pc demi, eğer telden izlerken oluyorsa hafızan kartına değilse telefon kısmına kayıt almayı dene birde, pc de sorun yaşıyorsan video playerını değiştir km player öneririm

Hayır arakdaşın sorunu bende de oldu videoyu bozuk çekiyor nereye atıp izlersen izle bozuk video

• Beğen
Tepkiler: emreeozden
emreeozden

emreeozden

Üye
hafıza kartından kaynaklı olabilir başka kartla çekmeyi dene ya da kayıt yerini telefon hafızası yapıp dene

kayıt yerini değiştirdim sonuç gene aynı

cati01

cati01

Üye
Arkadaşlar merhaba. Windows Phone a clash of clans oyunu gelicek midir? Bir bilginiz var mı?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar merhaba. Windows Phone a clash of clans oyunu gelicek midir? Bir bilginiz var mı?

Şu an için sanmıyorum fakat ona çok yakın bir seçenek olarak deneyebilirsin.

Üst Alt