FlappyBird yapımcısı ölü bulundu o.O

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
FlappyBird yapımcısı ölü bulundu o.O
Geçtiğimiz ay bütün dünya gündemine oturan, flappy bird isimli mobil oyun, android ve itunes'da kısa sürede indirme rekorları kırarak yapımcısına günlük 50bin dolar reklam geliri sağlamıştı. Oyunu oynayan herkesin en az bir kere yapımcıya küfür ve beddua ettiği ortaya çıkınca twitter üzerinden açıklama yapan dong nyugen oyunu pazardan çekmişti.

Oyun benim hem en büyük başarım hemde başımın belası oldu diyen dong, peşine düşen vietnam mafyalarından çok sıkılmıştı. Oyunun getirisi farklı sektörlerdeki insanları kendine çekti. Bunların içine mafyada dahil. Oyunu yayından kaldıran dong, sungai vietnam mafyasının peşini bırakacağını sanmıştı. daha önce polise 3 kez ifade veren dong, sungai mafyasına her hafta 100bin dolar ödeme yaptığını, parayı vermediği taktirde ölümle tehdit edildiğini belirtmişti. Oyunu yayından kaldırdıktan sonra kendi haber kanallarıyla intihar etti haberi yayıp rahat bir yaşama geçiş yapmayı planlayan dong'un planları suya düştü.

Sungai mafyası bilgi işlem müdürü Bhodi Plawo, dong'un oyunu kaldırdığı halde reklam hesabını pasif etmediğini tespit edince halen bu oyunun üzerinden kazanç elde ettiği ve kayıplara karışmaya çalıştığı ortaya çıkmış oldu.

Mafyanın tekrar peşine düştüğü dong, perşembe sabahı vietnam ulu camii arkasında ölü olarak bulundu.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465 ve .NeXuS.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İlk satırdan sonra hemen son satırı okudum

NEXUS

NEXUS

Üye
üşenmedim hepsini okudum :DSenaryo Mutlu Sonla Bitiyor :D

messevim

messevim

Üye
Yahu arkadaş bende ciddi ciddi okudum ve inandım. Daha sonra konunun gereksizler de olduğunu görünce afalladım....

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü, UpOneTR ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Yahu arkadaş bende ciddi ciddi okudum ve inandım. Daha sonra konunun gereksizler de olduğunu görünce afalladım....
Aynen ben ilk gerçek sandım sonra gereksizlerde görünce o yazdı sandım :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve UpOneTR
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
benim jeton son satırda düştü :sopa:

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü, UpOneTR ve .NeXuS.
achambo

achambo

Üye
ulu camiyi gördüm ondan sonra :eheilk paragraf sonra 2 satırda bir kelime ve son satır okudum:sirit:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
Biri özetlesin ne yazıyor.:cool

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bu gerçek değil mi wietnamda cami olabilir diye düşündüm :D