Microsoft'un Sahte Cortana'sı çıkmış Haberi yok
Market Flappy Bird Dolmuş Android Switch Bile Var Microsoft Kafayı Yemiş Galibahahahaha aynen marketi denetlemiyorki market çöplük kaynıyor![]()
uygulama çoğalsında gerisi önemli değil diyor yani google play 2.0 versiyon oldu.Market Flappy Bird Dolmuş Android Switch Bile Var Microsoft Kafayı Yemiş Galiba
windows phone 8 8.1 google playden farkı yok hayır gerekli uygulamalar olmadığı için insana google playden daha dandik geliyor şahsen ben öyle düşünüyorumWindows Phone'de Demekki Gereksiz Uygulama Varmış
Yani Sonra Diyorsunuz Play Store Çöplük Kaynıyor Fakat şimdi görüyoruz ki windows phone'nin mağazıda böle![]()

bence gene gerekli uygulamalar var , yani tek sorunu çoğu uygulama paralı burda benim demek istediğim buwindows phone 8 8.1 google playden farkı yok hayır gerekli uygulamalar olmadığı için insana google playden daha dandik geliyor şahsen ben öyle düşünüyorum![]()
yani windows phone'dede aradığın çoğu uygulamayı bulabiliyorsun 
bilgilendirme içinFake=Sahte! dikkat edelim lütfen.

Microsoft Subway Surfers 512mb Ramlı Cihazlar İçin Silmeseydi iyiydi.uygulama çoğalsında gerisi önemli değil diyor yani google play 2.0 versiyon oldu.

Microsoft Subway Surfers 512mb Ramlı Cihazlar İçin Silmeseydi iyiydi.
Sen Önce Mağaza'ya bak 1. Milyon Flappy Bird vardır![]()

Elbette bilinmeyen bir şey söylemedim. Kullandığım dilin yabancı tahribatından yozlaşmamasını istiyorum sadece, zaten şu zamana kadar yeterince yozlaşmadı mı? Şakadan büyük kendisinden vahim bir konu bu, dalgaya alınmaması gerekir bana göre.sadece gereksiz uygulama yok diyenler için yazdım bunu
bilgilendirme için![]()
![]()